Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
kgb000 написав:ПриватБанк а почему деньги списуются каждый месяц со счета? сумы пару гривен.
Добрий вечір! Перевірити призначення операції ви завжди можете за допомогою Приват24, пройшовши до меню "Мої рахунки". Також, у разі виникнення додаткових питань, для ідентифікації та уточнення інформації з вашого питання ви можете звернутися в наш чат через захищений канал на офіційному сайті банку: https://pb.ua/chat
Написав в чат про кешбек, якийсь спеціаліст Іван майже годину думав, потім сказав найближчим часом питання вирішать. Кешбечний місяць в мене закінчився 16,12. Оперативно.
Подскажите, если делать перевод с карты ПБ на карту ПБ, срок действия которой возможно закончился,мне система как-то майкнёт, или деньги не уйдут, или уйдут,но вернутся? У получателя спросить могу, но планируется сюрприз, и не хочется "сюрприза" для себя.
balbesik написав:Подскажите, если делать перевод с карты ПБ на карту ПБ, срок действия которой возможно закончился,мне система как-то майкнёт, или деньги не уйдут, или уйдут,но вернутся? У получателя спросить могу, но планируется сюрприз, и не хочется "сюрприза" для себя.
Моя уни закончилась в августе. И пропала из п24. Но вот уже несколько раз мои забывчивые знакомые без проблем перечисляли на нее деньги, после чего карта появлялась опять в п24 и исчезала после снятия под 0. Пока такой себе "вечный" двигатель получается....
balbesik написав:Подскажите, если делать перевод с карты ПБ на карту ПБ, срок действия которой возможно закончился,мне система как-то майкнёт, или деньги не уйдут, или уйдут,но вернутся? У получателя спросить могу, но планируется сюрприз, и не хочется "сюрприза" для себя.
Моя уни закончилась в августе. И пропала из п24. Но вот уже несколько раз мои забывчивые знакомые без проблем перечисляли на нее деньги, после чего карта появлялась опять в п24 и исчезала после снятия под 0. Пока такой себе "вечный" двигатель получается....
Там вроде на время карантина продлевали действие карт, срок которых истёк. Карантин продолжается с марта и по сейчас. Надо погуглить тему точнее.
unicdima написав:Написав в чат про кешбек, якийсь спеціаліст Іван майже годину думав, потім сказав найближчим часом питання вирішать. Кешбечний місяць в мене закінчився 16,12. Оперативно.
"це акція банку і банк має право змінювати умови". Таку відповідь отримав я. Одним словом - #зеленелайно!
Розказую свій досвід з отримання можливості кешбеку в 5% на уні. Спробуйте і ви, може вийде, як і у мене. Отже, на днях дзвонив на гарячу лінію дізнатися про тарифи проведення платежу через касу. Дівчина все розповіла, а на останок каже - " в мене до Вас унікальна пропозиція ...( я відразу подлумав - о, буде знову впарювати збільшення ліміту по кредитці, чи кредит на авто) , а вона продовжує - 'можу Вам підключити на місяць кешбек по картці 5%.' Ось така історія. То може і ви, кому ще не підключили кешбек - потурбуйте гарячу лінію ) Додам - карта моя не полочна - пару оплат частинами підкючено постійно