Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kingkongovets написав:.. я о том шо истинный успех - устроить свою жизнь так, как хочешь лично ты, а не соответствовать чьему то представлению об успехе или стандартам общества ..
однозначно! но со временем, когда начинаешь размножаться, приходится учитывать интересы не только лично твои. Ибо так устроена жизнь. можно и не учитывать - как показывает статистика разводов, таких хватает
kingkongovets написав:.. я о том шо истинный успех - устроить свою жизнь так, как хочешь лично ты, а не соответствовать чьему то представлению об успехе или стандартам общества ..
однозначно! но со временем, когда начинаешь размножаться, приходится учитывать интересы не только лично твои. Ибо так устроена жизнь. можно и не учитывать - как показывает статистика разводов, таких хватает
как говорят североамериканские индейцы - дети лишь гости в нашем доме и их надо вовремя отпустить, вложив им в руки оружие и научив им пользоваться)
kingkongovets написав:.. так муха тоже сидя в бучанском подвале на диване с помойки и флудя при этом о макроэкономике на финансовом форуме может считать себя успешным все относительно
это несравнимые весовые категории. Память об одном останется разве что в архивах формума файнанса, о втором будут упоминания во всех математических изданиях на века вперед
я о том шо истинный успех - устроить свою жизнь так, как хочешь лично ты, а не соответствовать чьему то представлению об успехе или стандартам общества мне канешна смешно читать поучения и разглагольствования чела из цоколя о недвиге, но шо касается жизненного успеха - тут каждый решает для себя сам кому то признание и память, кому то дети, кому то спорт и вечное "преодоление", кто то до смерти не может утолить жажду наживы, а кому то просто хочется покоя - тут общепринятых правил нет
+1
Я придумав теорію оточення Києва кавалірками (ОКК) біля ШРТ і доказав її теоретично і практично. Хоча ОКК, це побочний продукт колапса інфрастуктури Києва, який вирішив для себе особисто роз"язати таким чином. Хтось вважає, що ліпше купити було би кавалірку в центрі Києва за 30куе. Можливо, теж таке реально, не пробував.
І тобі варто було би позбавитись свого напівпідвального неліквіда в Бучі. Доки за нього дають 18 000. Через пару років - запропонують не більше 10 000.
Можна працювати дистанційно, з тернопільського села.
Востаннє редагувалось Frant в Сер 13 січ, 2021 16:30, всього редагувалось 1 раз.
І тобі варто було би позбавитись свого напівпідвального неліквіда в Бучі. Доки за нього дають 18 000. Через пару років - запропонують не більше 15 000.
Можна працювати дистанційно, з тернопільського села.
Можливо так і зроблю. Тільки тре закінчити ремонти в кавалірках.
Таке питання. Купувати хату за 60 км від Києва недалеко від ШРТ, ліпше зимою, літом, чи коли? Якщо присадибна ділянка неприватизована, які ризики?