в центре меньше всяких гаражей, сто и шиномотажек с буржуйками на отработке и мусоре, а вот по киеву такого добра хватает не меньше чем в пригороде
|
|
![]() в центре меньше всяких гаражей, сто и шиномотажек с буржуйками на отработке и мусоре, а вот по киеву такого добра хватает не меньше чем в пригороде Востаннє редагувалось trololo в Пон 18 січ, 2021 17:49, всього редагувалось 1 раз.
![]() Ну нехай замінемо Вайбер на Дах - суті не міняє! Тому, що "простачок з вулиці" не може знати тих речей, які написані вище ![]() (я ж теж це все знаю не просто так) ![]() Востаннє редагувалось Долярчик в Пон 18 січ, 2021 17:52, всього редагувалось 1 раз.
![]() Долярчик, сможешь быть главой ОСББ и заниматься предпринимательством одновременно?
![]()
Что то Вы не договариваете. в ОСМД работаете? ОСМД застройщиков-в новых домах. там уже всё аварийное? ![]() Ні. Хіба що б в мене був найманий працівник, а я б лише керував своїм бізнесом, а не стояв сам за прилавком - тоді б зміг би! Але там, наче, не можна бути і тим, і тим одночасно ![]() Востаннє редагувалось Долярчик в Пон 18 січ, 2021 17:57, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?https://news.finance.ua/ru/news/-/48521 ... oz-reuters
Комрады, крепитесь. Сказано: "обвал через 18-30 месяцев"(с) (точка отсчета - 16 марта 2020). Поэтому не ведитесь на весеннее оживление (если будет конечно) - это ловушка для быков. ![]() судя по дымкам над соседними домами камин топлю не только я) а в пригороде кроме печек на мазуте и соляре масса твердотопливных котлов на дровах и угле, не говоря уже о классических печах и каминах
![]() Долярчик я не думаю, что в новом доме нужно будет много времени уделять осбб, может поначалу
![]() тут уж как повезет с розой ветров и рожой соседа. я собираюсь тепловой насос ставить, чтобы не коптить, ну и камин как резерв и для удовольствия ![]() "я не думаю" ![]() Там трубу каналізаційну прорвало/там напруга стрибнула/там стіни пооббивали/там ключі потрібно від води/е/е(поки не зроблять дублікатів)/ там буд-сміття хтось залишив/там довідку просять/там пограбували квартиру/там туї всихають/там качельку хтось поламав/там дотягувач на дверях хтось зламав/там тріщини в МЗК/там кмусь в квартирі затікає через відкос під час дощу/там....... - продовжувати? ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|