Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
airmax78 написав:Полазил по ЛУН. Даже те ценники, что светит Лун, по которым тяжело что-то купить в реальности, подросли с марта 2020 ("пик от которого нам только падать"(с)) практически по всем живым проектам. Клубу адептов Зрадио, кому сильно надо было купить, но кто решил послушать умного человека вооруженного статистикой, графиками и диаграммами, и подождать 18-30 месяцев, можно начинать волноваться.
В гривне все растет, коню ж понятно, первичка шас переоценена этой всей ситуацией с Укрбуд, Аркада и тд - норм застройщики взвинтили цены и оторвались от реальности, посему - только вторичка или переуступка
Sidus написав:Можно я отвечу? Так обычно делают, когда хотелка огого и снижатся не планируется (ну так он себе решил), а покупателя нет от слова вообще - и таких обьектов на рынке 50% если не больше. З.Ы. будитдаражать
спасибо, вариант принимается но, боюсь, что Эйру он не подходит
Долярчик написав:То КАН може і вище 20%+ ставити ціну, чи ні? От Ріел теж прив'язує до доляра, якщо перший внесок менше 85%,а якщо перший внесок менший 60%, то і ціна ще й на м2 зростає! І чим менший перший внесок, тим дорожчий м2 рахують, але - ціну ФІКСУЮТЬ! Тобто, як попав на курсі - це одне(твої проблеми, що пішов на цей ризик), але на м2 є ЧІТКА, ЗАФІКСОВАНА ЦІНА у договорі!
То які саме умови у КАНа і чи є ще більш хитрошпекані забудовники?
20% то до пункту 2). Про кан у мене інфа кількарічної давності, тому боюсь щось говорити зараз. Ріел хз що за контора. Я очкую. Сьогодні рекламували мені свій наворочений сайт з цінамив ютюбі. Там головне, щоб добудували, а не скільки переплатите
airmax78 написав:Полазил по ЛУН. Даже те ценники, что светит Лун, по которым тяжело что-то купить в реальности, подросли с марта 2020
ЛУНных особенностей не заметили? Там объявления от Парклейна, Благовеста, ДомРиа и т.п. Причем одно агентство одновременно может давать две разные цены на одну и ту же квартиру.
Например ту квартиру, о которой я на днях говорил, по прежнему рекламируют по цене хозяина, а не по цене, которую мне назвал риелтор продавца ( на 33% ниже старта)
ОЛХ на ЛУН не попадает. да и другие подобные сайты-тоже. Сговор и нереальность ценников -налицо)))
airmax78 написав:Полазил по ЛУН. Даже те ценники, что светит Лун, по которым тяжело что-то купить в реальности, подросли с марта 2020 ("пик от которого нам только падать"(с)) практически по всем живым проектам. Клубу адептов Зрадио, кому сильно надо было купить, но кто решил послушать умного человека вооруженного статистикой, графиками и диаграммами, и подождать 18-30 месяцев, можно начинать волноваться.
airmax78, скажите, а почему достаточно много продаванов поснимали объекты с экспозиции?
Можно я отвечу? Так обычно делают, когда хотелка огого и снижатся не планируется (ну так он себе решил), а покупателя нет от слова вообще - и таких обьектов на рынке 50% если не больше. З.Ы. будитдаражать
Логіка є.
Зи. У мене враження що взагалі з половини оголошення фейкові.
Долярчик написав:То КАН може і вище 20%+ ставити ціну, чи ні? От Ріел теж прив'язує до доляра, якщо перший внесок менше 85%,а якщо перший внесок менший 60%, то і ціна ще й на м2 зростає! І чим менший перший внесок, тим дорожчий м2 рахують, але - ціну ФІКСУЮТЬ! Тобто, як попав на курсі - це одне(твої проблеми, що пішов на цей ризик), але на м2 є ЧІТКА, ЗАФІКСОВАНА ЦІНА у договорі!
То які саме умови у КАНа і чи є ще більш хитрошпекані забудовники?
20% то до пункту 2). Про кан у мене інфа кількарічної давності, тому боюсь щось говорити зараз. Ріел хз що за контора. Я очкую. Сьогодні рекламували мені свій наворочений сайт з цінамив ютюбі. Там головне, щоб добудували, а не скільки переплатите
Ріел - стара контора і вони добудовують! От тільки жирний мінус мають, це постійне затягування здачі
Але, я вклався у них у смарт - бо на щось інше, просто грошей не вистачило