Це я кинув до цієї Вашої репліки
...маючи на увазі, що таки щось та й робиться на краще!
|
|
![]()
Ну да, какая уж тут зрада - безработица стремится к новым максимумам (и, наверняка, "заберет" их по итогам зимы). А еще не забываем, что потерявшим работу вначале коронакризиса повторно обращаться на биржу труда бессмысленно, потому что там им уже ничего, кроме базы вакансий, которая и в интернете есть, не положено. Поэтому реальная картина еще и занижена ![]() Что до ваших предположений - никаких возражений, скоро все узнаем. Я сужу по совокупности факторов, но тут и с логикой не поспоришь - чем дольше длятся ограничения, тем хуже обстоят дела, потому что резервы конечны. Плюс все больше предпринимателей умывают руки, выходя из бизнеса, если не насовсем, то надолго... ![]() Realist
Дякую, бачив. Знов таки не зовсім згодний, бо виплата грудневої ЗП до НР - не аксіома. Не всі компанії так платять: західні часто НР ігнорують, а якісь річні бонуси виплачують не по календарному, а по фін. чи маркет. року. Не можна так узагальнювати. Але порівнювати на макро-рівні по оплаті праці можна, безумовно, лише січень з січнем, а не з груднем. Амплітуда оф. ЗП лист/груд/січ дійсно порядка +15/20% -15/20% вже не перший рік. Щодо курсу на МБ. Теж не совсім зрозумів. Мабуть, наш нетовстий МБ встиг зреагувати на світову корекцію по баксу, опісля 15-00 десь на 0.4% (по індексу). Теж думав сьгодні вгорку піде, в бік 28.3 - на ПДВ та мало (мені) зрозумілих американських фондових гірках. Але вчора ще був вихід в кеш, сьогодні піщла корекція бакса на форексі. А у нас 5 лярдів компенсації ексопорту не вистачило, щоб попит переміг. Або він слабкий ще, або хтось був правий щодо екстра-пропозиції - можливо вже під наступний аук заходять. Мабуть так. Щодо нашої незакінченої пару днів тому дискусії щодо ОВДП. Порахував собі та все ж вирішив, що "овчинка выделки не стоит". На 2 роки - то я в контексті нерезів та їхніх брокерів розмірковував і хто кого куди прогнозами (та інсайдами) загоняє/вигоняє. А якщо в сенсі "для себе", то більш ніж до літа, без інсайду - стрьомно. на 6 міс. беззбиток при номіналі 10,4% та прописаних ІСУ комісах, десь на рівні 29.4 на середину липня виходить - начебто і немало, але... не захмарно. А більш-менш реальний зиск - на рівні 2,5% річніх (при консервативному сценарії, в моєму розумінні). Не збуджує. Й від 28+ з баксу заходити сенсу особливо не бачу. Востаннє редагувалось matroSkin в Чет 28 січ, 2021 22:58, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСПохоже к евро, которое катилось потихоньку вниз, подтянулись остальные валюты которые я мониторю: в харьковских обменках практически одинаково и неспешно опустились злотый, фунт и банк. Гривна идёт на замену баксу
![]()
![]() zРадио
с трендом по рынку труда - не спорю. сфера услуг прилегла массово что-то может начать оживать не ранее марта, при условии, что нас не накроет британец и новые ковид-нокдауны и нокауты. не говоря о рисках прос...ть все полимеры с мвф и довести, почти на ровном месте, ситуацию до повтора марта 2020 (это уже в валютном контексте) какие предположения? знаю, что компенсации платились. и ФОП, и не ФОП. и 8 тыс. "за простой" и по ЕСВ. По ЭТОМУ январю оценивать реальную динамику ЗП и занятости по сборам ЕСВ... странно. Как я и написал. Оговорюсь, что я не знаю, что мы там (в стате Казнчейства) видим: собранный ЕСВ или сальдо (минус компенсация). ![]() проехался по супермаркетам продуктов закупить и был озадачен набирающей обороты инфляцией, примерно +15% к ценам меньше чем за месяц (яйца, рыба, овощи). Подорожали не только продукты, но и парковка - тоже 15%. Также заметна тенденция, что под старой маркой продают продукты худшего качества, те что раньше дешевле были.
Если за 1 месяц инфляция 15%, то такими темпами к концу года можем и 200% инфляцию получить. Тогда к концу года курс может и на все 60 выйти ![]() ![]()
Ну так мінімалку з 5ти до 6ти підняли - так що є ще куди рости ![]() ![]() да, получается что цены выросли также как и минималка. Значит и курсу самое время к 32 подрасти Востаннє редагувалось Амвросий в П'ят 29 січ, 2021 02:03, всього редагувалось 1 раз.
|
|