Це я кинув до цієї Вашої репліки
...маючи на увазі, що таки щось та й робиться на краще!
|
|
Ну да, какая уж тут зрада - безработица стремится к новым максимумам (и, наверняка, "заберет" их по итогам зимы). А еще не забываем, что потерявшим работу вначале коронакризиса повторно обращаться на биржу труда бессмысленно, потому что там им уже ничего, кроме базы вакансий, которая и в интернете есть, не положено. Поэтому реальная картина еще и занижена Что до ваших предположений - никаких возражений, скоро все узнаем. Я сужу по совокупности факторов, но тут и с логикой не поспоришь - чем дольше длятся ограничения, тем хуже обстоят дела, потому что резервы конечны. Плюс все больше предпринимателей умывают руки, выходя из бизнеса, если не насовсем, то надолго... Realist
Дякую, бачив. Знов таки не зовсім згодний, бо виплата грудневої ЗП до НР - не аксіома. Не всі компанії так платять: західні часто НР ігнорують, а якісь річні бонуси виплачують не по календарному, а по фін. чи маркет. року. Не можна так узагальнювати. Але порівнювати на макро-рівні по оплаті праці можна, безумовно, лише січень з січнем, а не з груднем. Амплітуда оф. ЗП лист/груд/січ дійсно порядка +15/20% -15/20% вже не перший рік. Щодо курсу на МБ. Теж не совсім зрозумів. Мабуть, наш нетовстий МБ встиг зреагувати на світову корекцію по баксу, опісля 15-00 десь на 0.4% (по індексу). Теж думав сьгодні вгорку піде, в бік 28.3 - на ПДВ та мало (мені) зрозумілих американських фондових гірках. Але вчора ще був вихід в кеш, сьогодні піщла корекція бакса на форексі. А у нас 5 лярдів компенсації ексопорту не вистачило, щоб попит переміг. Або він слабкий ще, або хтось був правий щодо екстра-пропозиції - можливо вже під наступний аук заходять. Мабуть так. Щодо нашої незакінченої пару днів тому дискусії щодо ОВДП. Порахував собі та все ж вирішив, що "овчинка выделки не стоит". На 2 роки - то я в контексті нерезів та їхніх брокерів розмірковував і хто кого куди прогнозами (та інсайдами) загоняє/вигоняє. А якщо в сенсі "для себе", то більш ніж до літа, без інсайду - стрьомно. на 6 міс. беззбиток при номіналі 10,4% та прописаних ІСУ комісах, десь на рівні 29.4 на середину липня виходить - начебто і немало, але... не захмарно. А більш-менш реальний зиск - на рівні 2,5% річніх (при консервативному сценарії, в моєму розумінні). Не збуджує. Й від 28+ з баксу заходити сенсу особливо не бачу. Востаннє редагувалось matroSkin в Чет 28 січ, 2021 21:58, всього редагувалось 1 раз.
Re: Валютный рынок в контексте ДСПохоже к евро, которое катилось потихоньку вниз, подтянулись остальные валюты которые я мониторю: в харьковских обменках практически одинаково и неспешно опустились злотый, фунт и банк. Гривна идёт на замену баксу
zРадио
с трендом по рынку труда - не спорю. сфера услуг прилегла массово что-то может начать оживать не ранее марта, при условии, что нас не накроет британец и новые ковид-нокдауны и нокауты. не говоря о рисках прос...ть все полимеры с мвф и довести, почти на ровном месте, ситуацию до повтора марта 2020 (это уже в валютном контексте) какие предположения? знаю, что компенсации платились. и ФОП, и не ФОП. и 8 тыс. "за простой" и по ЕСВ. По ЭТОМУ январю оценивать реальную динамику ЗП и занятости по сборам ЕСВ... странно. Как я и написал. Оговорюсь, что я не знаю, что мы там (в стате Казнчейства) видим: собранный ЕСВ или сальдо (минус компенсация). проехался по супермаркетам продуктов закупить и был озадачен набирающей обороты инфляцией, примерно +15% к ценам меньше чем за месяц (яйца, рыба, овощи). Подорожали не только продукты, но и парковка - тоже 15%. Также заметна тенденция, что под старой маркой продают продукты худшего качества, те что раньше дешевле были.
Если за 1 месяц инфляция 15%, то такими темпами к концу года можем и 200% инфляцию получить. Тогда к концу года курс может и на все 60 выйти
Ну так мінімалку з 5ти до 6ти підняли - так що є ще куди рости да, получается что цены выросли также как и минималка. Значит и курсу самое время к 32 подрасти Востаннє редагувалось Амвросий в П'ят 29 січ, 2021 01:03, всього редагувалось 1 раз.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||