detroytred
Если человек - лентяй и разгильдяй, никакие можновладци и отцы-основатели ему не помогут.
И очередная просьба к Вам и Будивельнику - Астанавитесь!!!
|
|
Цілком згоден. Але ж мова про суспільство, націю. Такі є? Українці уж точно до них не відносяться. Навпаки. Я спробую зупинитись. Але де ж не посперечатись, як в не в цій темі? Вона ж по суті для цього й створена була... Тим паче, що претензії-нападки до мене. Зі стелі. Я за щоб зовсім не переходили на особистості. З.и. По статье. Це інструмент. Навіщо його застосовують? Моя думка -- знищують конкуренцію на рівні людей. Головний елемент ринку... Навіщо? Це вже вище мого рівня знань. Треба вивчати думки Гігантів думки. Востаннє редагувалось detroytred в Суб 30 січ, 2021 23:03, всього редагувалось 1 раз.
Re: Політичні дискусіїНе треба плутати рівність і рівність можливостей. Революції виникали, як розширення рівності можливостей, а те, що вони породжували насильство, то це просто помста за роки і століття принижень. Власне, тому в США не революція, а погроми, бо вже є рівність можливостей, а на бажаній рівності чорних і білих замісити революцію не вийде, бо люди мають різні здібності від народження. Як я люблю казати - це Гена (гени) винний.
Головне питання -- навіщо це робиться? Це відбувається об'єктивний процесс розвитку чи аля ленін насилля над розвитком? Можна було припустити, що постанова, метушня при боротьбі за владу, але щось дуже серйозно відбувається. Хоча рівень шоу неймовірно зріс.
Re: Політичні дискусіїРозвиток йде незалежно від бажання влади і частини суспільства. Якщо владі вистачає розуму очолити цей розвиток, то все проходить без революцій. Якщо намагаються все придушити, то будуть революції і море крові. В США революційні зміни були в 60-70-их роках. Зміни рівних можливостей. Те, що меншини не змогли їх використати - їх особисті проблеми. Роми теж не можуть асимілюватись, скільки не намагались це зробити в різних країнах. Тільки роми не влаштовують погроми, ну тут Гена винен. Не всі хочуть наполегливо працювати, а хочуть мати все і відразу, в тому числі і через кримінал. lapay
Проблема в тому, що ринкові відносини давно вийшли на рівень -- ну неможливо забезпечити усіх робочими місцями для наполегливої праці. Кейнс -- будуть працювати 3 години (наче на тиждень, не пам'ятаю точно). Що цього буде достатньо. Що це неминуче. Відбулося. Тільки в іншому форматі. Безробітні. А також безглузді білі комірки. По суті Відсторонені від реальної роботи, створення. Могли б ккартини малювати або спати. Основні ж створювачі працюють більше 3 годин)) Так вигідніше. І по класику - за право займати робоче місце треба платити. Тим,кому воно не дісталось. Економіка - це ... в умовах обмеження. В даному випадку обмеження по робочим місцям. В широкому сенсі.
Ти помилився Єдиним кадровим військовим в моєму сімейному оточенні - був дід по мамі , пройшов ХалхінГол,визволення Західної України, Фінську, блокаду Ленінграду - звязківець , війну закінчив майором... при Хрущові в нього забрали військову пенсію мотивуючи що він не дослужив тиждень до потрібного терміну...
Ти впевнений?)))))))))))))))))))) Ще раз конкретизую - тесть. Хто?)))) Навіщо, раз вирішив відповісти, так)) обрізав цитату. Я конкретно про тестя запитав, а ти про діда)) Востаннє редагувалось detroytred в Суб 30 січ, 2021 23:53, всього редагувалось 2 разів.
Re: Політичні дискусіїПроблема в тому що а - навіть коли всі будуть працювати всього одну годину в день - будуть багатші і бідніші б - багатшими будуть ті-хто краще(більше/ефективніше) будуть відноситись до себе і своїх обовязків в - завжди будуть ті, хто вважатимо що їх не оцінили.
Проблема не в тому, що думають та бажають люди. З цим би справилися!!!! Вирішили!!!!! Процеси ОБ'ЄКТИВНІ. В цьому проблема.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор |
|