Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 70087009701070117012 ... 7544>
Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2021 21:59

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Для чого я підкреслював, що мета була одразу і не мінялась?
Що при цій меті такі (протиречиві) дії.

Щось мені, без цитати Турчинова, не дуже віриться.
  detroytred написав:Та фігня - подумаєш обгадив військових (не виконали мій наказ)).
Та фігня - на питання стріляти в конкретній ситуацій відмовчується. Той, хто зробив більше ніж міг.
Та фігня - бувшого НГШ ЗСУ роблять крайнім, коли Муженко і Ко заперечують.

Замані не фігня, а суди та величезні кошти.

Заману судили, Турчинова не судили, скільки б Зеля не триндів про зраду. Бо нема за що. А кримських військових, які залишились, автоматично посадять, якщо піймають. Так що очевидно, на цих прикладах, хто є ху.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2021 22:03

lapay
Мова ху із той, що зробив більше ніж міг.
Навіщо Ви переводити до інших при обговоренні саме Ту, я не розумію.

З тим хто такі зрадники та інші -- питання не дискусійне, не обговорюється.

Зверніть увагу, що така ситуація часто в наших дискусіях трапляється.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2021 22:06

detroytred написав:Мова ху із той, що зробив більше ніж міг.
Навіщо Ви переводити до інших при обговоренні саме Ту, я не розумію.

З тим хто такі зрадники та інші -- питання не дискусійне, не обговорюється.

Зверніть увагу, що така ситуація часто в наших дискусіях трапляється.

Тому що все познається в порівнянні, я вже не кажу про міфічні звинувачення Турчинова в зраді. Для чого мусолити, по сто разів, тему з Турчиновим, яка не варта виєденого яйця?
lapay

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2021 22:16

Ноябрь 1999 года. Стенограмма телефонного разговора Ельцина и Клинтона. Ельцин: Билл, я прошу тебя об одном. Просто отдай Европу России. США не в Европе. Европой должны заниматься европейцы. Россия - наполовину Европа, наполовину Азия.
Клинтон: То есть Азию ты тоже хочешь?
Ельцин: Конечно, конечно, Билл. В конце концов мы договоримся обо всем этом.
Клинтон: Я не думаю, что европейцам это очень понравится.
Ельцин: Не всем. Но я европеец. Я живу в Москве. Москва это Европа, и мне это нравится. Ты можешь взять все другие страны в мире и обеспечивать их безопасность. А я возьму Европу и буду обеспечивать её безопасность. Ну, не я, а Россия.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2021 22:31

lapay
При чому тут звинувачення у зраді?
Ви знов на інший предмет.

До речі, тримайте:
* И уже с 1 марта планировалось начало полномасштабной военной операции в континентальной Украине. В том числе взятие Киева без особого сопротивления. Они на это рассчитывали. Все это должно было выглядеть как возвращение легитимного, с их точки зрения, президента Януковича, который уже и обращение написал (президенту России Владимиру Путину – КР): «прошу ввести войска». Чтобы сломать этот сценарий, необходимо было избрать легитимного президента, которого признает весь мир. Это тоже была одна из форм защиты и безопасности.*
https://ru.krymr.com/a/turchinov-tam-gd ... 79136.html

2. Ще цікавіше))
Сам же каже, що вважав при втратах рашковани б не відступили, а навіть пішли на континентальне вторгнення.
І при цьому сам дає наказ стріляти.

* І ви знаєте, чим це закінчилося, росіяни не втекли, а замкнули котел. А в Криму, на відміну від Іловайська, відступати практично було нікуди, там повністю ізольована територія. Тому я переконаний, що міг бути зовсім інший сценарій – трагічний для країни, який би закінчився не тільки втратою солдатів і офіцерів, які не зрадили України, а введенням військ у континентальну Україну. У лютому–березні 2014 року ми не були готовими протистояти силам противника, які переважали. У підсумку все могло закінчитися втратою незалежності або втратою, як мінімум, усієї східної і південної частини країни, яку на той момент охопили сепаратистські заколоти, організовані російськими спецслужбами.
Більше читайте тут: https://m.gordonua.com/ukr/publications ... 39748.html

3. і при цьому віддає наказ стріляти.

* Я читав інтерв'ю колишнього посла Литви Пятраса Вайтєкунаса, якого якраз у той час від Європейського союзу відрядили до Криму. У своєму інтерв'ю він наголошує, що Крим без крові став порятунком для України, тому що Путіну була потрібна зовсім інша – кривава – формула. Він хотів кровопролиття, загибелі цивільних і російських військових – тоді б він дістав підстави для розв'язування повномасштабної війни, а наші європейські друзі визнали б конфлікт обопільним, як у Придністров'ї, Абхазії чи у Південній Осетії...
Більше читайте тут: https://m.gordonua.com/ukr/publications ... 39748.html

4. І ось що зробив Турчинов, коли дійсно захотів, щоб армія воювала:

* У тій ситуації я віддаю команду завдати авіаудар по донецькому аеропорту. Мені дзвонять: "Але, Олександре Валентиновичу, річ у тому, що термінали аеропорту - це приватна власність, Ахметов нам виставить рахунки, по судах затягає".

Кажу: "Нехай вас це не турбує. Це моя особиста відповідальність. Ще раз підтверджую команду - хоч письмово, хоч запишіть мої слова на диктофон, - завдати удар по аеропорту!".

І от коли військові літаки почали бити по аеропорту, коли спалили там тих чеченців, тоді, я вважаю, відбувся психологічний перелом, і всі зрозуміли, що назад ходу не буде. Всі зрозуміли: на війні треба воювати.*
https://www.bbc.com/ukrainian/features-39593052
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2021 23:07

detroytred
В Криму був наказ оборонятись не для виборів Президента, а для оборони континентальної України:

Что меня тогда поразило из доклада силовиков? Я хотел услышать решение проблем по Крыму, а военное руководство доложило о более трагичной ситуации. По их оценке, главная угроза уже была не в Крыму. На северо-восточных рубежах нашей страны, вдоль всей границы формировалась многотысячная военная группировка России.

И по информации военных, самая главная угроза уже была не для Крыма, а для Киева. Генштаб определил наиболее опасные направления: Черниговско-Киевское, Харьковско-Донецкое. Это с одной стороны. А с другой стороны – второй шок. Военное руководство докладывает, что они могут собрать для защиты страны только пятитысячную группировку, которая готова, с их точки зрения, выполнять боевые задачи.

Какие решения я мог принять в этой ужасной ситуации? Я не мог сказать солдатам, которые не предали свою страну: «Ребята, извините, но у нас Киев нечем защитить». Я приказал обеспечить оборону воинских частей в Крыму. Надо было выиграть время.

Указом, вводившим в действие решение СНБО, я дал команду проводить мобилизацию. Но следующая трагедия – военные доложили, что не могут провести мобилизацию.

– Почему не могут?

– А потому что у нас полностью была уничтожена предыдущей властью система мобилизации. В некоторых областях даже помещения военкоматов продали. Полностью уничтожены архивы, отсутствие баз военнообязанных. Это все надо было восстанавливать. На подготовку мобилизации военное руководство запросило месяц. Это время нам должны были обеспечить не предавшие свою страну воины, находившиеся в Крыму в полном окружении.

Очевидно, що місяць там ніхто б не протримався, допомгти ми їм не могли. Це скоро і сам Турчинов зрозумів.
lapay

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2021 23:28

andrijk777 написав:ЯКБИ Зеленський був на місті Турчинова, до нього би подзвонив Путін і сказав: "Якщо будеш щось 'витворяти', то коли 'ми' прийдемо до влади - сядеш і надовго".
Як ти думаєш кого б послухався(побоявся) б Зе - радикалів чи Путіна? Для мене відповідь очевидна.

А зараз чому не звонить і не вирішує свої проблеми? :D
Порохоботи як завжди придумають якусь муру і самі в неї вірять.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2021 23:32

pesikot написав:Ітогі подвєдьом. 2021-02-01
Президент Украины Владимир Зеленский заявил, что не позволит Китаю или кому-нибудь другому купить контрольный пакет акций предприятия Мотор Сич

Инвестиционная няня в действии

А як так вийшло, що при Петрі було продано найбільше, високотехнологічне, стратегічне підприємство?
Ну давай, збреши щось.
unicdima

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2021 23:39

pesikot написав:Ітогі подвєдьом. 2021-02-01
Ну Бубочка, ну не подвёл. Обосрался по полной программе
Одно очень хреново. ЭТО, по какому-то недоразумению - президент Украины
Но об этом будет пост ниже

Ого як ковбасить :D Аж жовчю бризкає.
Так і кондрашка схопить.
unicdima

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2021 23:46

lapay написав:detroytred
В Криму був наказ оборонятись не для виборів Президента, а для оборони континентальної України:

Что меня тогда поразило из доклада силовиков? Я хотел услышать решение проблем по Крыму, а военное руководство доложило о более трагичной ситуации. По их оценке, главная угроза уже была не в Крыму. На северо-восточных рубежах нашей страны, вдоль всей границы формировалась многотысячная военная группировка России.

И по информации военных, самая главная угроза уже была не для Крыма, а для Киева. Генштаб определил наиболее опасные направления: Черниговско-Киевское, Харьковско-Донецкое. Это с одной стороны. А с другой стороны – второй шок. Военное руководство докладывает, что они могут собрать для защиты страны только пятитысячную группировку, которая готова, с их точки зрения, выполнять боевые задачи.

Какие решения я мог принять в этой ужасной ситуации? Я не мог сказать солдатам, которые не предали свою страну: «Ребята, извините, но у нас Киев нечем защитить». Я приказал обеспечить оборону воинских частей в Крыму. Надо было выиграть время.

Указом, вводившим в действие решение СНБО, я дал команду проводить мобилизацию. Но следующая трагедия – военные доложили, что не могут провести мобилизацию.

– Почему не могут?

– А потому что у нас полностью была уничтожена предыдущей властью система мобилизации. В некоторых областях даже помещения военкоматов продали. Полностью уничтожены архивы, отсутствие баз военнообязанных. Это все надо было восстанавливать. На подготовку мобилизации военное руководство запросило месяц. Это время нам должны были обеспечить не предавшие свою страну воины, находившиеся в Крыму в полном окружении.

Очевидно, що місяць там ніхто б не протримався, допомгти ми їм не могли. Це скоро і сам Турчинов зрозумів.

У Турчинова звучали обидві причини.
Хоч яка різниця?))

Що для виборів, що для опору загрозі континетвторгнення.
В обох випадках - для вигравання часу ж.

А яке вигравання часу при наказі стріляти?
Коли при крові (посол каже це план пу) було тим паче Одразу! вторгнення готових військ. І Турчінов підтримує таку думку.

З.и. по воєнкоматам. Які повністю)) були знищені.
Хто ж тоді бабло косив з відхильників при Янику або призови робив?!))
Це з тієї ж казки, що армії не було. А ми з нуля зробили ... за місяці.
detroytred

Профіль

#<1 ... 70087009701070117012 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор