Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:Що для виборів, що для опору загрозі континетвторгнення. В обох випадках - для вигравання часу ж.
А яке вигравання часу при наказі стріляти?
Ви притворяєтесь дурнем - чи є таким насправді? Військова наука каже Небажано залишати в себе в тилу озброєного ворога, який веде активний супротив.. Тому Якщо наказ захищати військові містечка - то це затягування часу, щоб ворог основну увагу приділив їх ліквідації... А за цей час прискорена мобілізації... І таких прикладів грамотного управління в 2014-2015 - є море Наприклад електроенергія Поки наш Харків отримував електрику з території росії, Крим отримував електрику з нашої території.. При цьому одночасно йшло будівництво - енергокабелю з ростова до Криму ЛЕП з Рівенської АЕС до Києва... Ми побудували Леп швидше , перекинувши потужності які звільнились в Києві - на Харків..і зломали опори ЛЕП з Енергодарської АЕС до Криму.... При чому зломали не офіційно ,якби випадково,силами патріотів...
detroytred написав:Це з тієї ж казки, що армії не було. А ми з нуля зробили ... за місяці.
Армії не було.. Я особисто проплачував форму для взводу,який висувався в сторону ОРДЛО
Зеленський зазначив, що хоче бачити питання Криму на порядку денному переговорів у Нормандському форматі, що нині переживає період стагнації, та до якого президент хотів би долучити нового очільника США Джо Байдена.
Пряма мова: "Коли я приїхав на першу зустріч Нормандського формату, я не розумів, чому ми не говоримо про Крим. Всі партнери сказали, що Крим не є аджендою. І це була домовленість ще з колишнім президентом (Петром Порошенком). --------------------------------- Порохоботи, ану збрешіть щось, як таке вийшло?
detroytred написав:Що для виборів, що для опору загрозі континетвторгнення. В обох випадках - для вигравання часу ж.
А яке вигравання часу при наказі стріляти?
Ви притворяєтесь дурнем - чи є таким насправді? Військова наука каже Небажано залишати в себе в тилу озброєного ворога, який веде активний супротив.. Тому Якщо наказ захищати військові містечка - то це затягування часу, щоб ворог основну увагу приділив їх ліквідації... А за цей час прискорена мобілізації... І таких прикладів грамотного управління в 2014-2015 - є море Наприклад електроенергія Поки наш Харків отримував електрику з території росії, Крим отримував електрику з нашої території.. При цьому одночасно йшло будівництво - енергокабелю з ростова до Криму ЛЕП з Рівенської АЕС до Києва... Ми побудували Леп швидше , перекинувши потужності які звільнились в Києві - на Харків..і зломали опори ЛЕП з Енергодарської АЕС до Криму.... При чому зломали не офіційно ,якби випадково,силами патріотів...
detroytred написав:Це з тієї ж казки, що армії не було. А ми з нуля зробили ... за місяці.
Армії не було.. Я особисто проплачував форму для взводу,який висувався в сторону ОРДЛО
Маніпулювання.
Для того хто чи сам чи притворяється -- мова не про сіеричного коня, а про те, що сил у ворога достатньо, як для блокування в Криму, так і зконцентрованих угруповувань на кордоні для континентального вторгнення.
А точніше - мова про протиріччя в Турчинова. Він підтримує думку посла про кров це план пу, щоб здійснити континетвторгнення.
Для того, хто чи є дурнем чи прикидається, пояснюю по буквам -- тільки кров, то вторгнення континентальне. Незважаючи на залишок ЗСУ в Криму, тобто в тилу. Такі в Ту думки з послом. І мова не про обороняти частини, а про стріляти наказ. По буквах -- про наказ стріляти Турчинова, який суперечить міркуваннями самого Турчинова.
Думки фахівця з рангом ... про що каже військова наука їх не цікавили))
Я ж оперую не СВОЇМИ думками полководця)))), а ЇХНІМИ (Турчинова, посла). І вказую на ЇХ протиріччя. Турчинов протирічить самому собі.
Треба було кратко - маніпуляція. Але не втримався))
"Свобода" начала кампанию против ставленницы Порошенко Маруси Зверобой, которая идет в Раду по Ивано-Франковской области.
У Тягнибока собираются выставить против Маруси своего человека. Поэтому начали сливать компромат на кандидата от "Евросолидарности".
Они утверждают, что Зверобой в АТО не воевала, а "зарабатывала" на волонтёрстве. Кроме того, Маруся "пробивала" липовые удостоверения УБД сыновьям Порошенко и Луценко.
andrijk777 написав:ЯКБИ Зеленський був на місті Турчинова, до нього би подзвонив Путін і сказав: "Якщо будеш щось 'витворяти', то коли 'ми' прийдемо до влади - сядеш і надовго". Як ти думаєш кого б послухався(побоявся) б Зе - радикалів чи Путіна? Для мене відповідь очевидна.
А зараз чому не звонить і не вирішує свої проблеми? Порохоботи як завжди придумають якусь муру і самі в неї вірять.
А в тебе звилин не хватає щоб самому здогадатись? Зеленський законний президент обраний народом, на відміну від Турчинова. Наказ Турчинова "проливати кров за Крим" можна вважати протизаконним і судити за це.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Вів 02 лют, 2021 02:15, всього редагувалось 1 раз.
unicdima написав:Зеленський зазначив, що хоче бачити питання Криму на порядку денному переговорів у Нормандському форматі, що нині переживає період стагнації, та до якого президент хотів би долучити нового очільника США Джо Байдена.
Пряма мова: "Коли я приїхав на першу зустріч Нормандського формату, я не розумів, чому ми не говоримо про Крим. Всі партнери сказали, що Крим не є аджендою. І це була домовленість ще з колишнім президентом (Петром Порошенком). --------------------------------- Порохоботи, ану збрешіть щось, як таке вийшло?
А що тобі, недолугому, збрехати? Усім адекватним людям(Зе і ти нажаль не такі) вже зрозуміло, що Крим найближчим часом не повернути. Тому Крим дійсно не є аджендою(що за дебільна привичка вживати в українській мові англійські слова).
unicdima написав:А зараз чому не звонить і не вирішує свої проблеми? Порохоботи як завжди придумають якусь муру і самі в неї вірять.
А в тебе звилин не хватає щоб самому здогадатись? Зеленський законний президент обраний народом, на відміну від Турчинова. Наказ Турчинова "проливати кров за Крим" можна вважати протизаконним і судити за це.
andrijk777 написав:А що тобі, недолугому, збрехати? Усім адекватним людям(Зе і ти нажаль не такі) вже зрозуміло, що Крим найближчим часом не повернути. Тому Крим дійсно не є аджендою(що за дебільна привичка вживати в українській мові англійські слова).
Все це лише підтверджує мої слова, що Донбас був лише відволікаючим договорняком від питання Криму.
andrijk777 написав:ЯКБИ Зеленський був на місті Турчинова, до нього би подзвонив Путін і сказав: "Якщо будеш щось 'витворяти', то коли 'ми' прийдемо до влади - сядеш і надовго". Як ти думаєш кого б послухався(побоявся) б Зе - радикалів чи Путіна? Для мене відповідь очевидна.
А зараз чому не звонить і не вирішує свої проблеми? Порохоботи як завжди придумають якусь муру і самі в неї вірять.
Чим в такому випадку (тобто згідно Вашої думки про: на відміну від,незаконність і судити) Донбас відрізняється від Криму?
* У тій ситуації я віддаю команду завдати авіаудар по донецькому аеропорту. Мені дзвонять: "Але, Олександре Валентиновичу, річ у тому, що термінали аеропорту - це приватна власність, Ахметов нам виставить рахунки, по судах затягає".
Кажу: "Нехай вас це не турбує. Це моя особиста відповідальність. Ще раз підтверджую команду - хоч письмово, хоч запишіть мої слова на диктофон, - завдати удар по аеропорту!".
І от коли військові літаки почали бити по аеропорту, коли спалили там тих чеченців, тоді, я вважаю, відбувся психологічний перелом, і всі зрозуміли, що назад ходу не буде. Всі зрозуміли: на війні треба воювати.* https://www.bbc.com/ukrainian/features-39593052