Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 70097010701170127013 ... 7544>
Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2021 23:54

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Що для виборів, що для опору загрозі континетвторгнення.
В обох випадках - для вигравання часу ж.

А яке вигравання часу при наказі стріляти?
Ви притворяєтесь дурнем - чи є таким насправді?
Військова наука каже
Небажано залишати в себе в тилу озброєного ворога, який веде активний супротив..
Тому
Якщо наказ захищати військові містечка - то це затягування часу, щоб ворог основну увагу приділив їх ліквідації...
А за цей час прискорена мобілізації...
І таких прикладів грамотного управління в 2014-2015 - є море
Наприклад електроенергія
Поки наш Харків отримував електрику з території росії, Крим отримував електрику з нашої території..
При цьому одночасно йшло будівництво - енергокабелю з ростова до Криму
ЛЕП з Рівенської АЕС до Києва...
Ми побудували Леп швидше , перекинувши потужності які звільнились в Києві - на Харків..і зломали опори ЛЕП з Енергодарської АЕС до Криму....
При чому зломали не офіційно ,якби випадково,силами патріотів...
  detroytred написав:Це з тієї ж казки, що армії не було. А ми з нуля зробили ... за місяці.
Армії не було..
Я особисто проплачував форму для взводу,який висувався в сторону ОРДЛО
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2021 23:57

Re: Політичні дискусії

Зеленський зазначив, що хоче бачити питання Криму на порядку денному переговорів у Нормандському форматі, що нині переживає період стагнації, та до якого президент хотів би долучити нового очільника США Джо Байдена.

Пряма мова: "Коли я приїхав на першу зустріч Нормандського формату, я не розумів, чому ми не говоримо про Крим. Всі партнери сказали, що Крим не є аджендою. І це була домовленість ще з колишнім президентом (Петром Порошенком).
---------------------------------
Порохоботи, ану збрешіть щось, як таке вийшло?
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2021 00:26

budivelnik написав:
  detroytred написав:Що для виборів, що для опору загрозі континетвторгнення.
В обох випадках - для вигравання часу ж.

А яке вигравання часу при наказі стріляти?
Ви притворяєтесь дурнем - чи є таким насправді?
Військова наука каже
Небажано залишати в себе в тилу озброєного ворога, який веде активний супротив..
Тому
Якщо наказ захищати військові містечка - то це затягування часу, щоб ворог основну увагу приділив їх ліквідації...
А за цей час прискорена мобілізації...
І таких прикладів грамотного управління в 2014-2015 - є море
Наприклад електроенергія
Поки наш Харків отримував електрику з території росії, Крим отримував електрику з нашої території..
При цьому одночасно йшло будівництво - енергокабелю з ростова до Криму
ЛЕП з Рівенської АЕС до Києва...
Ми побудували Леп швидше , перекинувши потужності які звільнились в Києві - на Харків..і зломали опори ЛЕП з Енергодарської АЕС до Криму....
При чому зломали не офіційно ,якби випадково,силами патріотів...
  detroytred написав:Це з тієї ж казки, що армії не було. А ми з нуля зробили ... за місяці.
Армії не було..
Я особисто проплачував форму для взводу,який висувався в сторону ОРДЛО

Маніпулювання.

Для того хто чи сам чи притворяється -- мова не про сіеричного коня, а про те, що сил у ворога достатньо, як для блокування в Криму, так і зконцентрованих угруповувань на кордоні для континентального вторгнення.

А точніше - мова про протиріччя в Турчинова. Він підтримує думку посла про кров це план пу, щоб здійснити континетвторгнення.

Для того, хто чи є дурнем чи прикидається, пояснюю по буквам -- тільки кров, то вторгнення континентальне.
Незважаючи на залишок ЗСУ в Криму, тобто в тилу.
Такі в Ту думки з послом.
І мова не про обороняти частини, а про стріляти наказ.
По буквах -- про наказ стріляти Турчинова, який суперечить міркуваннями самого Турчинова.

Думки фахівця з рангом ... про що каже військова наука їх не цікавили))

Я ж оперую не СВОЇМИ думками полководця)))), а ЇХНІМИ (Турчинова, посла).
І вказую на ЇХ протиріччя. Турчинов протирічить самому собі.

Треба було кратко - маніпуляція.
Але не втримався))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2021 00:46

На Западной Украине назревает "битва патриотов".

"Свобода" начала кампанию против ставленницы Порошенко Маруси Зверобой, которая идет в Раду по Ивано-Франковской области.

У Тягнибока собираются выставить против Маруси своего человека. Поэтому начали сливать компромат на кандидата от "Евросолидарности".

Они утверждают, что Зверобой в АТО не воевала, а "зарабатывала" на волонтёрстве. Кроме того, Маруся "пробивала" липовые удостоверения УБД сыновьям Порошенко и Луценко.
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2021 02:05

unicdima написав:
  andrijk777 написав:ЯКБИ Зеленський був на місті Турчинова, до нього би подзвонив Путін і сказав: "Якщо будеш щось 'витворяти', то коли 'ми' прийдемо до влади - сядеш і надовго".
Як ти думаєш кого б послухався(побоявся) б Зе - радикалів чи Путіна? Для мене відповідь очевидна.

А зараз чому не звонить і не вирішує свої проблеми? :D
Порохоботи як завжди придумають якусь муру і самі в неї вірять.

А в тебе звилин не хватає щоб самому здогадатись?
Зеленський законний президент обраний народом, на відміну від Турчинова. Наказ Турчинова "проливати кров за Крим" можна вважати протизаконним і судити за це.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Вів 02 лют, 2021 02:15, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2021 02:15

unicdima написав:Зеленський зазначив, що хоче бачити питання Криму на порядку денному переговорів у Нормандському форматі, що нині переживає період стагнації, та до якого президент хотів би долучити нового очільника США Джо Байдена.

Пряма мова: "Коли я приїхав на першу зустріч Нормандського формату, я не розумів, чому ми не говоримо про Крим. Всі партнери сказали, що Крим не є аджендою. І це була домовленість ще з колишнім президентом (Петром Порошенком).
---------------------------------
Порохоботи, ану збрешіть щось, як таке вийшло?

А що тобі, недолугому, збрехати?
Усім адекватним людям(Зе і ти нажаль не такі) вже зрозуміло, що Крим найближчим часом не повернути. Тому Крим дійсно не є аджендою(що за дебільна привичка вживати в українській мові англійські слова).
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2021 08:05

andrijk777 написав:
  unicdima написав:А зараз чому не звонить і не вирішує свої проблеми? :D

Зеленський законний президент обраний народом, на відміну від Турчинова. Наказ Турчинова "проливати кров за Крим" можна вважати протизаконним і судити за це.

Злив зараховано.
unicdima

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2021 08:18

andrijk777 написав:А що тобі, недолугому, збрехати?
Усім адекватним людям(Зе і ти нажаль не такі) вже зрозуміло, що Крим найближчим часом не повернути. Тому Крим дійсно не є аджендою(що за дебільна привичка вживати в українській мові англійські слова).

Все це лише підтверджує мої слова, що Донбас був лише відволікаючим договорняком від питання Криму.
unicdima

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2021 10:05

andrijk777 написав:
  unicdima написав:
  andrijk777 написав:ЯКБИ Зеленський був на місті Турчинова, до нього би подзвонив Путін і сказав: "Якщо будеш щось 'витворяти', то коли 'ми' прийдемо до влади - сядеш і надовго".
Як ти думаєш кого б послухався(побоявся) б Зе - радикалів чи Путіна? Для мене відповідь очевидна.

А зараз чому не звонить і не вирішує свої проблеми? :D

Чим в такому випадку (тобто згідно Вашої думки про: на відміну від,незаконність і судити) Донбас відрізняється від Криму?

* У тій ситуації я віддаю команду завдати авіаудар по донецькому аеропорту. Мені дзвонять: "Але, Олександре Валентиновичу, річ у тому, що термінали аеропорту - це приватна власність, Ахметов нам виставить рахунки, по судах затягає".

Кажу: "Нехай вас це не турбує. Це моя особиста відповідальність. Ще раз підтверджую команду - хоч письмово, хоч запишіть мої слова на диктофон, - завдати удар по аеропорту!".

І от коли військові літаки почали бити по аеропорту, коли спалили там тих чеченців, тоді, я вважаю, відбувся психологічний перелом, і всі зрозуміли, що назад ходу не буде. Всі зрозуміли: на війні треба воювати.*
https://www.bbc.com/ukrainian/features-39593052
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2021 14:30

Ось так скрепоносні крадуть все вже сотні років (в т.ч і назву Русь), бо реально з свого у них тільки лапті та балалайки.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

#<1 ... 70097010701170127013 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор