|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 02 лют, 2021 13:53
Думки в слух... Мені ще далеко до першої здачі моєї прЄлЄсЦі, але думаю, що після року-двох, після першої здачі, я б СМІЛИВО здав би її орендарям з тваринками за + тисячу до прайсу!(ну і мінімум на рік з подвійним завдатком) Чим ризикую? 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2021 14:18
Долярчик написав:Думки в слух... Мені ще далеко до першої здачі моєї прЄлЄсЦі, але думаю, що після року-двох, після першої здачі, я б СМІЛИВО здав би її орендарям з тваринками за + тисячу до прайсу!(ну і мінімум на рік з подвійним завдатком) Чим ризикую? 
В моїй прелесті десь півроку жили одні знайом, з кастроаним котиком з підстриженими пазурями, нічого кримінального при прийманні квартири не виявив.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 02 лют, 2021 14:47
Bolt написав: Долярчик написав:Думки в слух... Мені ще далеко до першої здачі моєї прЄлЄсЦі, але думаю, що після року-двох, після першої здачі, я б СМІЛИВО здав би її орендарям з тваринками за + тисячу до прайсу!(ну і мінімум на рік з подвійним завдатком) Чим ризикую? 
В моїй прелесті десь півроку жили одні знайом, з кастроаним котиком з підстриженими пазурями, нічого кримінального при прийманні квартири не виявив.
А тепер чому свою не здали орендарям з тваринками? Могли б здати дорожче 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2021 15:12
airmax78 написав:+ доступная ипотека = рОкета. Трибека, возвращайтесь, метеоритный дождь прошел.
доступная ипотека по трибекам в первую очередь и ударит - "зачем арендовать, если можно купить квартиру в ипотеку и платить за свое?"(с)
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2730 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 02 лют, 2021 16:08
Товарищ снимает. С разрешения хозяйки завел кота. Была недавно в гостях, так запашок в квартире соответствующий. Мебель не портит, правда. Ну в общем такое, потом еще клининговую службу вызывать, чтоб от запахов избавиться?
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2021 16:46
Natt написав:Товарищ снимает. С разрешения хозяйки завел кота. Была недавно в гостях, так запашок в квартире соответствующий. Мебель не портит, правда. Ну в общем такое, потом еще клининговую службу вызывать, чтоб от запахов избавиться?
Так може +12Кгрн/рік до прайсу оренди - вартують тих незручностей?
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2021 17:04
Долярчик написав: Bolt написав: Долярчик написав:Думки в слух... Мені ще далеко до першої здачі моєї прЄлЄсЦі, але думаю, що після року-двох, після першої здачі, я б СМІЛИВО здав би її орендарям з тваринками за + тисячу до прайсу!(ну і мінімум на рік з подвійним завдатком) Чим ризикую? 
А тепер чому свою не здали орендарям з тваринками? Могли б здати дорожче 
Нафіга мені невідомо хто з тваринками , якщо в мене орендує ІТ-шник без тваринок?!Дивно.Міг би однушку в,,Місті трав''орендувати за 13к,а він в мене хрущик з півжлобремонтом за 6кг
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 02 лют, 2021 17:07
Долярчик написав: Natt написав:Товарищ снимает. С разрешения хозяйки завел кота. Была недавно в гостях, так запашок в квартире соответствующий. Мебель не портит, правда. Ну в общем такое, потом еще клининговую службу вызывать, чтоб от запахов избавиться?
Так може +12Кгрн/рік до прайсу оренди - вартують тих незручностей?
А если животное угробит Вам диван, поцарапает обои так, что нужно будет везде переклеивать, шторы, если Вы таки решите их повесить, будут все в шерсти, свалит на пол телек, то 12 тысяч гривен в год стоят этого или нет?
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2021 17:21
Natt написав:.. А если животное угробит Вам диван, поцарапает обои ..
имхо, исключить из шорт-листа котов и активные породы собак. У меня мелкая порода, у некоторых знакомых - никаких проблем. Зато у одной подруги есть такса - вскрывает ламинат за пять минут. Подозреваю, можно научить искать протечки в стяжке и делать в бетоне штробы
-
sequence
-
-
- Подякував: 2068 раз.
- Подякували: 1856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 02 лют, 2021 17:23
Bolt написав:в мене хрущик з півжлобремонтом за 6кг
Так може тому і не дуже б шкода було "напівжлобремонта"? І вже б не 6Кгрн, а 7Кгрн/міс. гріло вам душу! Natt написав:12 тысяч гривен в год стоят этого или нет
Як казала "одна мудра голова" - все/кожну дрібницю потрібно прописувати в договорі! І тим більше, що буде на руках подвійний завдаток!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-