Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 19771978197919801981 ... 2533>
Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 08:50

Долярчик написав:
  Прохожий написав:
  Bolt написав:Нафіга мені невідомо хто з тваринками , якщо в мене орендує ІТ-шник без тваринок?!Дивно.Міг би однушку в,,Місті трав''орендувати за 13к,а він в мене хрущик з півжлобремонтом за 6кг

ого, движение в направлении "за коммуналь")

Та бо якогось милого, ніяк не хочуть лендлорди продавати свою спадщину, а ще й напів-жлобремонт роблять там!
Нє, щоб вищезгаданий пан, влітку не бавився ремонтом, а продав ту квартиру, а натомість, купив би з доплатою однуху в новому ЖК, чи смарт-квартиру без доплати!
Так ні, миші плакали, кололись - але, все одно, продовжували їсти кактус і клясти владу, що підняла ціни на газ/ЦО!!!

Плата за ЦО була не такою, вже великою-1230 грн./грудень.
До речі ви цікавились , за скільки я міг би продати свою квартиру.Тут випадково довідався, що в сусідньому будинку(точно такаж панелька)була продана трьошка за 34к, тобто моя десь коштувала би 27-28.Міняти двушшку в совкобетоні і непоганій локації, на однушку в говномоноліті і на Левандувці, нема дурних.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 09:04

antonivs3 написав:
  Bolt написав:
  Долярчик написав:А тепер чому свою не здали орендарям з тваринками? Могли б здати дорожче :)

Нафіга мені невідомо хто з тваринками , якщо в мене орендує ІТ-шник без тваринок?!Дивно.Міг би однушку в,,Місті трав''орендувати за 13к,а він в мене хрущик з півжлобремонтом за 6кг

айтишники разные. есть посещающие барбершопы и вкушающие смузи бородатые дровосеки. эти обращают внимание на то, в чем отлично разбираются эйрмакс, первый, прохожий и прочие парт-критики. есть другие. у меня парень снимает "цокаль". хранит там моцык-эндуро (китайский), коробки с тур.снаряжением и прочие фичи, параглайды итд. подъезжал к нему как-то- сов.панелька в центре, чуть ли не гостинка. внутрь не заходил, но подозреваю, что местные эксперты заохали бы.
при этом парень жалуется, что в прошлом году из-за карантина побывал всего в десятке стран. причем это не турция, а хз где. стоимость перелетов в Новую Зеландию и обратно я не узнавал, но порядок мне ясен.

такой:?

Зображення
rjkz

Подякував: 8660 раз.
Подякували: 5457 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 10:06

Прохожий написав:
  Bolt написав:Нафіга мені невідомо хто з тваринками , якщо в мене орендує ІТ-шник без тваринок?!Дивно.Міг би однушку в,,Місті трав''орендувати за 13к,а він в мене хрущик з півжлобремонтом за 6кг

Львів:
новобуд, ІО, близько центру (25хв. легенько пішки), 2кімн. - 6,500+КП
новобуд, ІО, та сама відстань, 1 кімн - 4000-4500+КП
на підселення в кімнату від 1500-2500+КП
власники самі пишуть і дзвонять, лиш дай клич про бажання орендувати
ринок перенасичений термітниками 8)
це Вам не Київ :lol:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 11:29

ДумайТЕ, ДійТЕ, БагатійТЕ!©

Bolt написав:Міняти двушшку в совкобетоні і непоганій локації, на однушку в говномоноліті і на Левандувці, нема дурних.

Чому зразу на Левандівці?(те що я там взяв, так це просто з сумою 400-450Кгрн далеко не розженешся! ) А Ви могли з сумою 27-28К дол. знайти кращий варіант!
- в новому ЖК з його плюшками, де все нове і ІО!
А головне, ціна на новобуд так не впаде, як на Ваш "шлак" ;) а може ще й зросте!
  jump написав:ринок перенасичений термітниками
це Вам не Київ

Ха-ха©
Взяти за основу іпеня, чи напів-іпеня, з площадкою, на якій надбудували 100500 будинків і тут ліпити горбатого, що по всьому Львову так - це зовсім не правильно!

Чому я не взяв/та навіть, НЕ РОЗГЛЯДАВ тепер: Рясне1/2, Винники, Вульки і "в глибині" Щурата і Левадівки?
А взяв, майже, НА ПОЧАТКУ Левандівки в ще +/- майже нормальній локації?(враховуючи розмір бюджету 400-450Кгрн!!! )
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 11:58

rjkz написав:
  antonivs3 написав:айтишники разные. парень снимает "цокаль". хранит там моцык-эндуро (китайский), коробки с тур.снаряжением и прочие фичи, параглайды итд. подъезжал к нему как-то- сов.панелька в центре, чуть ли не гостинка. внутрь не заходил, но подозреваю, что местные эксперты заохали бы.
при этом жалуется, что в прошлом году из-за карантина побывал всего в десятке стран. причем это не турция, а хз где. стоимость перелетов в Новую Зеландию и обратно я не узнавал, но порядок мне ясен.

такой:?
Зображення

не) очень приятный молодой человек, опрятный) видел пару фоток с молодежных мероприятий всемирного значения, девицы тоже весьма и весьма симпатишные, оказывается, бывают и такие ойтишнецы)
antonivs3

Подякував: 874 раз.
Подякували: 210 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 13:48

Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -

Frant написав:Хвалько, тобі не остогидо сім,єю 4 чоловіки - жити в переробленій 1к квартирі?

Так я брав однуху по площі двухи!(53м2)
Он батьківська квартира "чешка" двох-кімнатна має 54м2 - аж на 1м2 більша, за мою однуху!
Але моя - в гарній новобудові і гарній локації!!!
  Frant написав:Купівля "гостінки" на околиці обл. центру - не бог яке досягнення.

Так не не в спадщину прийшло і не за хабарі!!!
А ЧЕСНОЮ ПРАЦЕЮ зароблено/досягнуто З НУЛЯ 53м2 і тепер ще 27м2!!!

І це - в місті-мільйоннику!
Так, я спеціально ще раз це повторюю, так як давним-давно місто Львів налічувало 800К мешканців, але то було ДАВНО!(ще за ЗАлежної України)
Але місто Лева постійно розширюється і багато будинків збудувалось/заселилось і ще будується!
Тільки но після 2014р. скільки переселенців до нас переселилось!

Так що місто Лева вже нанадцять років, як ПЕРЕВАЛИЛО ЛЯМ мешканців!!!!

Перепис же давно не проводився!
Та й порахувати ще всіх орендарів - майже не реально!
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 19:02

Bolt написав:
  Прохожий написав:

Трешку (поздняя советская панель)с ремонтом под себя еле за 9к +комуналь сдали

а
Львов
спадщина
понятно...
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 23:27

Прохожий написав:
  Bolt написав:
  Прохожий написав:ого, движение в направлении "за коммуналь")

Трешку (поздняя советская панель)с ремонтом под себя еле за 9к +комуналь

а Львов спадщина понятно...

в принципе, в Киеве тоже есть районы с такими ценами на спадщины)
antonivs3

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2021 00:19

Чому люди НЕ думають, не діють і не багатіють???!

antonivs3 написав:в принципе, в Киеве тоже есть районы с такими ценами на спадщины)

Ну то ще раз те саме питання на загал:
- чому не продати стару спадщину(не в супер-локації) і не купити, за виручені кошти однушку, чи смарт-квартиру(якщо не вистачає коштів) в новенькому ЖК, з усіма прилеглими плюшками(чистенько, всі комунікації новенькі, ІО, і так далі)????
Ще й фактор того, що "нове", якщо і буде падати в ціні, то не так швидко і не на стільки %%, як "старе"!!!
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2021 01:54

Долярчик написав:
  antonivs3 написав:в принципе, в Киеве тоже есть районы с такими ценами на спадщины)

Ну то ще раз питання: -чому не продати стару спадщину і не купити, за виручені кошти однушку, чи смарт в новенькому ЖК з плюшками(чистенько, всі комунікації новенькі, ІО, і так дал)? Ще й фактор того, що "нове", якщо і буде падати в ціні, то не так швидко і не на стільки %%, як "старе"!

зачастую хозяева спадщин падают в цене быстрее оных, и ностальгия бывает, мучает :mrgreen:
про проценты доходности скажу лишь, что при моем не очень большом круге знакомств, знаю несколько случаев, когда лишнее жилье годами и десятилетиями сдается за пол-цены
antonivs3

Профіль

#<1 ... 19771978197919801981 ... 2533>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор