Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 70277028702970307031 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2021 00:17

andrijk777 написав:Кличко - досить компромісний варіант. Не дуже високий інтелектуальний рівень може бути мінусом. Швидких реформ він не зробить, і не факт що взагалі зробить якісь значні реформи.
З іншого боку має досвід(хоч і не достатній), людина пряма, конкретна. В "ігри" з олігархами грати не буде. Підтримує українську мову/культуру.
Величезне значення має як він буде формувати команду - як він з цим справляється як мер?

Пропаганда спрацювала, спіймався :D
Не самостійна він людина, пішка в чужих руках(олігархів).
Я вважаю, що саме Кличко може бути головним суперником Зеленському, а не якісь там Бойки, Медведчуки, Порошенки, Разумкови. Зеленський ще дуже пожалкує, що побоявся піти на конфлікт з Джуліані і не прибрав в свій час Кличка.
На Кличка вже кілька років працює досить потужна пропаганда, це і ТБ і всілякі інтернет-ресурси, кличкоботи в ютубі та на форумах, в новинних коментах.
За свіжим опитуванням(можливо заказним) він очолює рейтинг довіри українців, хоча він замішаний в багатьох корупційних скандалах.
unicdima

Заблокований
Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2021 00:22

Re: Політичні дискусії

unicdima написав:Я вважаю, що саме Кличко може бути головним суперником Зеленському, а не якісь там Бойки, Медведчуки, Порошенки, Разумкови.

В Кличка немає ідейної бази. Якщо він зможе, до виборів, розкрутити свою партію мерів, то може і стане конкурентноспроможним, але Бойко все одно буде першим. От якщо Порошенко зніметься, на його користь, тоді він буде в шоколаді.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2021 00:49

Tegularius написав:
  andrijk777 написав:
  lapay написав:Бойко чи Медведчук виходять в другий тур 100%. Питання тільки в тому, хто там ще буде, а тут цілий список прохідних.

Медведчук виходять в другий тур 0%.
Бойко - має великі шанси, якщо не буде нових рейтингових кандидатів.

Кличко - досить компромісний варіант. Не дуже високий інтелектуальний рівень може бути мінусом. Швидких реформ він не зробить, і не факт що взагалі зробить якісь значні реформи.

А как вам Разумков? Вижу его очень перспективным кандидатом. Демонстрирует взвешенность, рассудительность, что импонирует менталитету украинцев. Потенциал среди условно-центристкого электората у него повыше, чем у Бойко. Если последний не будет "путаться под ногами", Разумков побеждает и Зеленского, и любого кандидата из "помаранчевого" лагеря.

Чуть-ли не единственный более менее адекватный из наблюдаемых на крупной политарене.
Но.
Побороть тотальный безприкословный контроль коллективного запада он не сможет, даже если очень хочется. Продолжится та же самая политика бездумного и безприкословного подминания под них
щас как обычно в подобных случаях начнется вой "ты чей-то там агент" - сразу отвечаю считаю, что безприкословное и бездумное подминание под любую страну, что слева, что справа - одинаково плохо (если вам мало 6 лет чтоб убедиться в этом и в том что "доят" и используют одинаково цинично и безпардонно, тогда я не знаю, что вам посоветовать); а вот выстраивать (стараться выстраивать) взаимовыгодные взаимоотношения с разными странами, где есть экономическая и прочая выгода для большинства - это есть правильно; а не, например, накладывать санкции на Китайские компании, потому что нужно "кому-то" угодить - кому от этих санкций в итоге плохо Китаю или Украине? Или, например, прекратить разводить собственный народ каким-то там навязанным "рынком" газа, при собственной-то газодобыче - ладно если б ее не было бы. Кто этим всем будет заниматься? - для этого нужны профессиональные экономисты, дипломаты, юристы и прочие профильные специалисты, готовые хоть чуть-чуть поработать на государство. С этим проблемка, а сам (Разумков, допустим) один в поле не воин.
А одними лишь патриотически-националистическими воплями, с обвинениями других результат будет никакой, а точнее отрицательный :roll: Положительный результат тотального внешнего контроля мог бы еще быть, если бы у внешних сил была реальная цель создания витрины, о которой нам рассказывали какое-то время назад; сейчас, очевидно, что таких целей у них нет.

Усмерить коррупцию, как основную угрозу национальной безопасности, тоже вряд ли сможет, поскольку при наступлении на них уже будут очень давить внутренние силы - тоже будет дипломатично вилять между коррупционерами, а тут нужен рішучий удар.
Так все и будет продолжаться приблизительно как сейчас под различные вопли псевдоборьбы с кем-то там. И пока боты орут на неугодных на всяких форумах-фейсбуках, кто-то отбирает в том числе у них же и подсчитывает большие "котлеты".
Ничего кардинально нового скорее всего не будет - никто не даст.
За потенциальной кандидатурой нужно следить, но быть готовым к продолжению мягко говоря сомнительных трендов.
Всё более чем очень запущено и сможет ли один человек на главном посту что-то поменять - большой вопрос. :shock:

П.С. А при Кличко так все 1000% - что будет как было и есть - порошенко№3 :mrgreen:
Востаннє редагувалось Alex2007 в П'ят 05 лют, 2021 01:02, всього редагувалось 1 раз.
Alex2007
1

Подякував: 1757 раз.
Подякували: 1626 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2021 01:00

andrijk777 написав:
  Tegularius написав:У Гройсмана неплохой рейтинг, как для открытого иудея (украинцы весьма консервативная нация)

:D :D :D А Зе хіба не відкритий єврей? Хіба це якось помішало Зе стати президентом? По-моєму ні.

Зе не позиціонує себе як єврей, тим більше як іудей.
Tegularius

Заблокований
Подякував: 238 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2021 01:57

unicdima написав: може бути головним суперником Зеленському, а не якісь там Бойки, Медведчуки, Порошенки, Разумкови.

Згідний. Головними суперниками Зеленського будуть Шарії, Ляшки, Гриценки і т.д.:D :D :D Тобто 5-8%, якщо ти не зрозумів. Або не піде(якщо розумний).
Запам'ятай собі цей пост. Згадаєш через 3 роки.
Востаннє редагувалось andrijk777 в П'ят 05 лют, 2021 02:46, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2021 02:24

lapay написав:
  unicdima написав:Я вважаю, що саме Кличко може бути головним суперником Зеленському, а не якісь там Бойки, Медведчуки, Порошенки, Разумкови.

В Кличка немає ідейної бази. Якщо він зможе, до виборів, розкрутити свою партію мерів, то може і стане конкурентноспроможним, але Бойко все одно буде першим. От якщо Порошенко зніметься, на його користь, тоді він буде в шоколаді.

Якраз ідейна база Кличку не потрібна. Він буде старатись брати усю Україну.
І для Кличка, і для Розумкова, і для Гройсмана розкрутка і бабки обов'язково потрібні, інакше їх рейтинги будуть на рівні 5%.
І якщо По зніметься на користь Кличка(+ очевидна допомога з його боку) - тоді Кличко претендент №1 на президентське крісло.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2021 11:15

Є фентезі "Полный набор", в якому автор трохи саркастично включив увесь перелік того, що є: білих та темних ельфійок, орків, гномів, гоблінів і т.д.; та весь перелік фантастичних засобів та заходів.

Нам з прямуванням до повного набору тепер боксера треба.
Наступним буде хто і що?))
По заходам: ..., гіперлупи будували, війна є, що наступне?
Лунало про забрати Кубань.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2021 12:14

Alex2007 написав:И пока боты орут на неугодных на всяких форумах-фейсбуках, кто-то отбирает в том числе у них же и подсчитывает большие "котлеты".
Прям фізично бачу, як під час сьогоднішніх викриків..я забираю у вас котлети...може не дуже великі. може навіть не корупційним шляхом - але забираю...потихеньку,помаленьку.. і так 25 років..
За цей час котлет стало стільки, що вже й не ясно куди їх розпихувати( а витрачати карантинні обмеження не дозволяють) -а ви все боритесь з борцунами....
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2021 12:34

budivelnik написав:
  Alex2007 написав:И пока боты орут на неугодных на всяких форумах-фейсбуках, кто-то отбирает в том числе у них же и подсчитывает большие "котлеты".
Прям фізично бачу, як під час сьогоднішніх викриків..я забираю у вас котлети...може не дуже великі. може навіть не корупційним шляхом - але забираю...потихеньку,помаленьку.. і так 25 років..
За цей час котлет стало стільки, що вже й не ясно куди їх розпихувати( а витрачати карантинні обмеження не дозволяють) -а ви все боритесь з борцунами....

С разблокировкой.
Речь как раз о ВАС!
Вы же жаловались, что платите налоги на порядок превосходящие удачливого еврейского мальчика.
Который в то же время имеет фирмы за пределами Украины, недвижимость(по Лерусу), в Киеве, Крыму,..... Успевает вовремя вывести деньги с лопающихся банков,....
А Вы платите ему в догонку заработную плату и обеспечиваете солидное содержание с охраной на высшем уровне.
И пока Вы со своим ребёнком по праздникам гнётесь, тратите нервы на "простых и наивных людей", Вас, эти "Слуги" имеют по беспределу!
За ваш же счёт! Или счёт Вашего труда и вашей семьи.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2021 12:47

Re: Політичні дискусії

Kudrjavuy написав:За ваш же счёт! Или счёт Вашего труда и вашей семьи.
Я хоч і не єврейський хлопчик - але з математикою в мене все добре
Є кілька правил ,які допомагають мені не переживати за кількість виплачених податків
1 Заплати зарплату на 10% вищу ніж платять приблизно такі самі як ти - це стабілізує бізнес і ...як бонус до тебе йдуть сильніші, які витискають від тебе найслабших
2 Розмір податків повинен бути трошки більшим ніж отримуєш ти та твоя сімя( з сімями твоїх працівників) у вигляді пенсій/субсидій/дотацій/безкоштовної освіти для дітей і так далі... - таким чином в мене відсутній гнів що мене хтось оббирає....

А там де людина може собі позволити не звертати уваги на те що робить оточення - там робота цією людини на порядок ефективніша...

ПС
А що мене банили?
Я самозабанився, бо
а - мені набрид один тутешній
б - три дні температурив, сьогодні вже легше.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 70277028702970307031 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему