Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 150151152153154 ... 1060>
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 20:14

Чи варто консервативно інвестувати?

UK's North West is leading the way in five year growth forecast with 13.6% likely increase in Rents by 2024 - Oxford Economics

Despite national and global turbulence, Manchester has become the most attractive city centre residential investment market in the UK. In 2019, the Office of National Statistics revealed that Manchester’s population grew faster than any other English city in the year to summer 2019.

As a result of this sustained growth, the boroughs surrounding the city centre have started to reap the rewards of prosperity as they start to step out of the city centre shadow.

24.1% likely increase in Residential Property Prices in North West over the 5 year period - Savills

As a result of the COVID-19 pandemic, Savills, one of the world's leading property agents, reviewed an earlier report from 2019 on the year-on-year growth in residential property prices.

Savills concluded that its prediction for 2025 remained unchanged and the North West of England was expecting a 24.1% increase in residential property prices in this period.

зі. Мені надійшла пропозиція вкластись в практично завершену новобудову в Манчестері, 1к від 129 тис фунтів (це нижче ринка наразі).

Я вже навкладався )))) тому, якщо хтось готовий і має уе, можу дати контакти.

Прогнозують завершення будівництва через 6-8 тижнів і зразу можна здавати в оренду ))) думаю, десь 6-7% буде (тільки не скажу нет чи гросс)...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 17:07

change_pm написав:
UK's North West is leading the way in five year growth forecast with 13.6% likely increase in Rents by 2024 - Oxford Economics

Despite national and global turbulence, Manchester has become the most attractive city centre residential investment market in the UK. In 2019, the Office of National Statistics revealed that Manchester’s population grew faster than any other English city in the year to summer 2019.

As a result of this sustained growth, the boroughs surrounding the city centre have started to reap the rewards of prosperity as they start to step out of the city centre shadow.

24.1% likely increase in Residential Property Prices in North West over the 5 year period - Savills

As a result of the COVID-19 pandemic, Savills, one of the world's leading property agents, reviewed an earlier report from 2019 on the year-on-year growth in residential property prices.

Savills concluded that its prediction for 2025 remained unchanged and the North West of England was expecting a 24.1% increase in residential property prices in this period.

зі. Мені надійшла пропозиція вкластись в практично завершену новобудову в Манчестері, 1к від 129 тис фунтів (це нижче ринка наразі).

Я вже навкладався )))) тому, якщо хтось готовий і має уе, можу дати контакти.

Прогнозують завершення будівництва через 6-8 тижнів і зразу можна здавати в оренду ))) думаю, десь 6-7% буде (тільки не скажу нет чи гросс)...

А шо там після Брексіту у них творитися буде.
Чи не закат це остаточний Великої Британськоє Імперії?
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 лют, 2021 08:21

Квесторе_поверніться написав:А шо там після Брексіту у них творитися буде.
Чи не закат це остаточний Великої Британськоє Імперії?

Ніхто не знає майбутнього.... на мої імхо, нас чекає закат доляра і його країни...
Буде боляче і неприємно, але процесс грабування не буває "на позитиві"...

Для порівняння пару слайдів статистики ЮС і Чайни...

Штати - розріз ВВП по секторам:
Зображення
Інфа звідси:
https://www2.deloitte.com/us/en/insight ... -2019.html

https://www.statista.com/statistics/270 ... in-the-us/

https://www.statista.com/statistics/270 ... -in-china/

Штати:
Зображення
Чайна:
Зображення

Так ось, на 2017 рік виробничі сектора:

Штати 18% = 3.51 трюліка баксів,
Чайна 39.9% = 4.84 трюліка баксів.

В 2020 році ситуація ще погіршилась. Більшість надрукованого штатами бабла витрачається в Чайні.

В Штатах падіння ВВП за 20 рік (і враховуючи, кількість локдаунів в Штатах, те, що 70% їх ВВП послуги - я вважаю, шо Штатівські статисти внаглу "набрехали" стосовнии цифер ВВП за 20 рік).
В Чайні - ріст ВВП за 20 рік.

Байден планує інфраструктурний зелений план на 2 трюліка, більшість буде витрачено в Чайні, бо Байден промисловість не побудував.

Враховуючи останні тенденцію по переходу на новий технологічний уклад, наявність високопродуктивної і сучасної промислововсті запорука УСПІХУ :!:

В Штатах та промисловість є? Імхо, ні. Тому ми будемо спостерігати закат імперії бакса разом з угасанням Байдена )))
Востаннє редагувалось change_pm в Нед 14 лют, 2021 09:07, всього редагувалось 2 разів.
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 14 лют, 2021 08:56

change_pm написав:на мої імхо, нас чекає закат доляра і його країни...

ну конечно, двигатель прогресса закатится :mrgreen:
я что не пользуюсь или не хочу пользоваться - все американского происхождения. Айфон, макбук, тесла, гугл, слак, все(!!!) тулзы по работе, кроссовки, фастфуд (макдак), прививки от ковида, нетфликс, зум, жду амазон глобальный, виза, пейпэл, ФБ, боинг (летаю или боингом или эйрбасом европейским), кола/пепси (не байкал!), твиттер, и тд и тп. Я возможно, продукцией до 100 из 500 S&P списка пользовался когда-либо.
ты сам не успеваешь идеи находить в области медицины, электрокаров и тп и все родом оттуда.
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 лют, 2021 09:16

San написав:
  change_pm написав:на мої імхо, нас чекає закат доляра і його країни...

ну конечно, двигатель прогресса закатится :mrgreen:
я что не пользуюсь или не хочу пользоваться - все американского происхождения. Айфон, макбук, тесла, гугл, слак, все(!!!) тулзы по работе, кроссовки, фастфуд (макдак), прививки от ковида, нетфликс, зум, жду амазон глобальный, виза, пейпэл, ФБ, боинг (летаю или боингом или эйрбасом европейским), кола/пепси (не байкал!), твиттер, и тд и тп. Я возможно, продукцией до 100 из 500 S&P списка пользовался когда-либо.
ты сам не успеваешь идеи находить в области медицины, электрокаров и тп и все родом оттуда.

Друже, так ти проста омериганський слейв ))))

Імхо, 100 років тому був такий самий чейндж_пм, який казав таке стосовно Брит.імперії і Сан, який казав, що все чим він користується, все має оріджін в Брит. імперії і з нею нічого не станеться ))))

Я люблю протиріччя і думаю, що я виявлюсь правим на середньому тайм фреймі )))

І до речі, чи я казав, що двигатель прогресса закатится :?: Ні, я кажу, що Штати загнуться, а прогрес ніколи не зупиниться.

Он, Амазон вже придивляються купити Кіпр. Чи Амазон тоді буде омериканським? Імхо, вже ні.

Гугл сильно борзує, його треба поділити і створити можливості для конкуренції )))

Ну, і так далі....

зі. Взагалі, треба споживати українське, навіть, якщо його немає :twisted:
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 14 лют, 2021 09:30

Дивіться, які новини ))))

Germany will impose strict border controls and impose travel bans for the Czech Republic and Austria, it announced Thursday.

The announcement came after the South African B.1.351 coronavirus variant was found to be prevalent in Austria's Tyrol region and the British B.1.1.7 variant was found circulating in the Czech Republic.

This prompted German authorities to declare the border regions virus mutation areas.

https://www.dw.com/en/germany-to-reinst ... a-56548704

Спочатку, посилаємося на мутації ковід, і таке буде тривати мінімум ще рік...
Потім, раптом ще якісь мутації чи новий вірус, як каже Гейтс...

І вуаля, так і пройшло 10 років, світ змінився, люди взагалі бояться виходити далі ніж, 300 метрів від будинку, і глобальний світ встановив де факто і де юре кордони назавжди...

Велком ту цифровий концтабор ))))
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 14 лют, 2021 13:22

Флай....приготуйся...

change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 14 лют, 2021 14:05

change_pm написав:

конкуренция Акурту и восточно-европейскому битону
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Нед 14 лют, 2021 14:30

Вкладчик1234 написав:
  change_pm написав:

конкуренция Акурту и восточно-европейскому битону

Зате в буджеті Флая... Є проблемки, ну, як проблемки... Проблемуськи )))

І як же ж туди добратися :?: ))))

Але я в Флая вірю, він зможе...і Філіпіни там недалеко...

Кодерам же пофіг звідки кодити...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 14 лют, 2021 16:36

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Приветствую
Очень интересует покупка квартиры 50м в Брайтоне и хоув
Может подскажите что-то