Встановлення меж земельної ділянки на місцевості: що...

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #12>
Повідомлення Додано: Пон 15 лют, 2021 18:49

Встановлення меж земельної ділянки на місцевості: що...

Пропонуємо до обговорення:
Найчастіше це треба робити в таких випадках.

Дивися повний текст Встановлення меж земельної ділянки на місцевості: що потрібно.
R2
Робот новин

Подякував: 0 раз.
Подякували: 153 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 лют, 2021 18:49

Це виходить, що навіть якщо я буду проти того щоб хтось забрав частину моєї земельної ділянки яка ще не приватизована то нікого це не повинно цікавити а якорган місцевого самоврядуваня повинен послушно і швидко все затвердити на догоду якомусь "баризі".
oleg_gorbowy

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 лют, 2021 22:28

Щоб ділянку не забрали, необов`язково платитить баризі. Це обов`язково в срочному випадку. А якщо є час почекати, то все можна законним чином провести
aae667878

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 11:55

oleg_gorbowy написав:Це виходить, що навіть якщо я буду проти того щоб хтось забрав частину моєї земельної ділянки яка ще не приватизована то нікого це не повинно цікавити а якорган місцевого самоврядуваня повинен послушно і швидко все затвердити на догоду якомусь "баризі".

Если она не приватизирована -- с чего вы решили, что это дилянка -- ваша, а не моя, например? :shock:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 19:10

А з того шановний що ще існує такий термін як "користування земелною ділянкою" і в половини населення України земельні діляки саме і перебувають у користуванні.
oleg_gorbowy

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2021 11:43

oleg_gorbowy написав:А з того шановний що ще існує такий термін як "користування земелною ділянкою" і в половини населення України земельні діляки саме і перебувають у користуванні.

Ну да -- есть такой термин. Только он к вам никакого отношения не имеет:
Суб’єкти права постійного користування земельною ділянкою

Відповідно до статті 92 Земельного кодексу України права постійного користування земельною ділянкою із земель державної та комунальної власності набувають:
а) підприємства, установи та організації, що належать до державної та комунальної власності;
б) громадські організації осіб з інвалідністю України, їх підприємства (об'єднання), установи та організації;
в) релігійні організації України, статути (положення) яких зареєстровано у встановленому законом порядку, виключно для будівництва і обслуговування культових та інших будівель, необхідних для забезпечення їх діяльності;
г) публічне акціонерне товариство залізничного транспорту загального користування, утворене відповідно до Закону України "Про особливості утворення публічного акціонерного товариства залізничного транспорту загального користування";
ґ) заклади освіти незалежно від форми власності;
д) співвласники багатоквартирного будинку для обслуговування такого будинку та забезпечення задоволення житлових, соціальних і побутових потреб власників (співвласників) та наймачів (орендарів) квартир та нежитлових приміщень, розташованих у багатоквартирному будинку.
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2021 14:31

А при чому тут постійне користування, я за нього щось писав? Якщо ділянка не приватизована громадянином. допустим для ОСГ то на якому праві він зараз нею користується згідно чинного законодавства? Читайте Земельний кодекс частіше.
oleg_gorbowy

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2021 14:35

Re: Встановлення меж земельної ділянки на місцевості: що...

А при чому тут постійне користування? Читайте частіше Земельний кодекс.
oleg_gorbowy

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2021 15:42

oleg_gorbowy написав:А при чому тут постійне користування, я за нього щось писав? Якщо ділянка не приватизована громадянином. допустим для ОСГ то на якому праві він зараз нею користується згідно чинного законодавства? Читайте Земельний кодекс частіше.

Вы, вот прямо как я там выше -- на конкретную статью ссылочку дайте? -- а то как-то подозретельно расплывчато "весь кодекс читайте"...
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2021 17:31

Re: Встановлення меж земельної ділянки на місцевості: що...

А ви почніть з початку і точно не помилитесь.
oleg_gorbowy

Профіль

#12>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор