|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 22 лют, 2021 12:00
ПриватБанк Якщо брати пенсію за допомогою приватбанковської пенсійної картки для виплат в банкоматі Приватбанка, то як одночасно з пенсією взяти паперовий чек про цю операцію? Цей чек буде платним, чи безкоштовним?
-
finfen
-
-
- Подякував: 95 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 лют, 2021 12:01
Goodman написав:Можно нарватися на р2р переказ ( маскування пыд "звичайний торговий термынал" ) і отримати: На карту любого банка Украины (P2P) 0,5% (min 5 грн) в т.ч. через сервисы других банков
Як не нарватися?
-
finfen
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 лют, 2021 12:56
finfen, если при выдаче налички согласиться на печать чека, то чек выдаётся бесплатно.
Если чек распечатать при просмотре баланса, то будет он платным.
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 22 лют, 2021 13:42
finfen написав: Goodman написав:Можно нарватися на р2р переказ ( маскування пыд "звичайний торговий термынал" ) і отримати: На карту любого банка Украины (P2P) 0,5% (min 5 грн) в т.ч. через сервисы других банков
Як не нарватися?
Залізобетонного методу я не знаю (хіба ліміти ставити, та й то не 100%...), тому раджу просто не боятися платити, але в незнайомих торогових точках краще спочатку купувати щось не дуже дороге, після чого (перевіривши баланс) вже купувати сміливіше. Саму пенсію (принаймні більшу її частину) краще тримати на безподатковому депозиті (з одного боку вкрасти її буде складніше при втраті картки, а з ішного її можна буде хоч і з втратою відсотків зняти достроково, раптом виникне потреба). Ну це якщо взагалі тримати депозити в Приваті, бо я особисто втік через критичне як на мене зниження їх прибутковості у порівнянні з податковими депозитами в інших банках...
-
kreuz
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 263 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 лют, 2021 18:36
kreuz написав:Саму пенсію (принаймні більшу її частину) краще тримати на безподатковому депозиті
Нема чого там тримати, звичайний депозит в іншому банку КРАЩИЙ за той безподатковий. Старим людям тре бути подалі від карт. Пенсію обов"язково знімати - прийшла , зняли , продовжили грошима час свого життя.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 лют, 2021 21:36
finfen написав:ПриватБанкЯкщо брати пенсію за допомогою приватбанковської пенсійної картки для виплат в банкоматі Приватбанка, то як одночасно з пенсією взяти паперовий чек про цю операцію? Цей чек буде платним, чи безкоштовним?
Комісія за одержання балансу на чек у банкоматі та терміналі самообслуговування ПриватБанку (окрім чека, що видається при операції зняття готівки) - 3грн. При знятті буде питання, чи бажаєте ви отримати чек.
-
ПриватБанк
-
- Представник банку
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лют, 2021 10:14
MASolomko написав:finfen, если при выдаче налички согласиться на печать чека, то чек выдаётся бесплатно.
В том то и дело, что при выдаче наличных банкомат не спрашивает про выдачу чека и не выдает чек, а мне хотелось бы при операции снятия брать чек. ПриватБанк написав:При знятті буде питання, чи бажаєте ви отримати чек.
Питання не було і це не один раз так відбувалось. Чому банкомат не запитує чи давати чек при видачі готівки?
-
finfen
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лют, 2021 10:30
finfen, раньше банкоматы Привата предлагали запомнить опцию надо ли тебе печать чек при снятии нала или нет. Выбирал, что хочу чек. Какое-то время спустя банкомат сообщил при снятии нала, что чек я получать не буду — хватит с тебя инфы в Приват24... В общем, ставьте свою карту и зайдите в раздел настроек. Возможно, там есть сия опция 
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 23 лют, 2021 15:43
finfen написав: MASolomko написав:finfen, если при выдаче налички согласиться на печать чека, то чек выдаётся бесплатно.
В том то и дело, что при выдаче наличных банкомат не спрашивает про выдачу чека и не выдает чек, а мне хотелось бы при операции снятия брать чек. ПриватБанк написав:При знятті буде питання, чи бажаєте ви отримати чек.
Питання не було і це не один раз так відбувалось. Чому банкомат не запитує чи давати чек при видачі готівки?
Добрий день! Меню для управління налаштуваннями друку чеків розташоване: Перейти до інших операцій - Мої налаштування - Друк чеків (управління послугою).
-
ПриватБанк
-
- Представник банку
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лют, 2021 19:46
Добрый вечер. Ребята подскажите, через тумбу привата можно пополнить интернет карту без комиссии?
-
_PORT_UA
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
|