1 І що в статуті є пряма вказівка про передачу данних в Держкомтсат? Чи може все таки Держкомстат має інші джерела отримання інформації юридична одиниця-Статуправління області-Держкомстат А то ,якби в Держкомстат йшла інформація через сторонню організацію.яка б збирала інформацію з першоджерел...то нафіга б потрібні були першоджерела? інформацію просто б малювали по вказівкам керівника цієї організації....
budivelnik написав:1 За кордоном людина чи ні- а довідку про смерть українського громадянина видасть український ЗАГС, тому де б і від чого б не помер громадянин України - це буде зафіксована в Українській статистиці
А якщо цей "український громадянин" окрім паспорта з тризубом має паспорт з двоголовою куркою, або пшека? Тут його не позбавили, його вважають українцем, а там він давно поляк і померлого зафіксувала польська статистика як свого? А скільки у нас таких , начебто наших, начебто переселенців з окупованих (заради пенсії) , а насправді живе "там" , або вже неживе, але Україна про це мабуть ніколи не дізнається.
Отже як мінімум треба 39000/2=19500 і це є та кількість яка залежить від ордло
Ви хоч розумієте якого рівня дикі припущення ви робите, якщо в 14 році ще майже весь рік працювали там українські підприємства. Громадяни отримували гривні від Ахметок. Вони весь рік мали українські паспорти. У вас просто з пальця дууууже приблизні розрахунки. А ось у чехів явно рекордні 129 тисяч жмурів, при середньому значенні 106 тисяч. Це ТОЧНІ!!! цифри. Ви їх не хочете помічати, але в країні,де повний бардак з міграціє і громадянством, ви щось дивитесь.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 01 бер, 2021 01:04, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:1 За кордоном людина чи ні- а довідку про смерть українського громадянина видасть український ЗАГС, тому де б і від чого б не помер громадянин України - це буде зафіксована в Українській статистиці
А якщо цей "український громадянин" окрім паспорта з тризубом має паспорт з двоголовою куркою, або пшека? Тут його не позбавили, його вважають українцем, а там він давно поляк і померлого зафіксувала польська статистика як свого? А скільки у нас таких , начебто наших, начебто переселенців з окупованих (заради пенсії) , а насправді живе "там" , або вже неживе, але Україна про це мабуть ніколи не дізнається.
Такі звичайно є Пан коломойський взагалі має три паспорти..... Але мисліть логічно 1 За кордоном максимум 3 млн 2 Нехай навіть 10% з них мають другий паспорт 3Питання на засипку Скільки з тих 3 млн*10%=300000 а - помре за кордоном б - буде похований за кордоном(поховання за кордоном штука недешева, та й родина рідко коли вся там) А раз так Чи варто стосовно тих десятків осіб город городити? ПС Я всі цифри взяв на догоду Вам(збільшив їх в рази)
Звідки така цифра? А я думаю десь 10. Скільки з них має не тільки укр.паспорт? Та теж мільйони (3-4) . Вони (їх гіпотетичні) смерті впливають на статистику,якщо мова йде про кожного вже десятого громадянина України, який не тільки українець??
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 01 бер, 2021 01:09, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Ви хоч розумієте якого рівня дикі припущення ви робите, якщо в 14 році ще майже весь рік працювали там українські підприємства. Громадяни отримували гривні від Ахметок. Вони весь рік мали українські паспорти. У вас просто з пальця дууууже приблизні розрахунки.
А Ви хоч розумієте...що вся ця навколоматематична істерика грає мені на користь... Якщо Ви праві..то я повинен був не ділити на 2 39000, а зарахувати всіх в 632000 загально померлих Ба більше В 2014 відбулась масова міграція людей з територій ОРДЛО на територію України на якій не ведуться бойові дії.. Тому якщо взяти по областям - то кількість померлих в ОРДЛО - зменшилось..за рахунок того що потенційні померлі переїхали в інші області чим збільшили смертність в тих інших областях...але при цьому не змінили загальну по Україні....
Так що в подальшому коли закортить наїхати на мої розрахунки - перевіряйте їх акуратніше, я дуже люблю залишати пасточки в які занадто емоційні потрапляють.
Звідки така цифра? А я думаю десь 10. Скільки з них має не тільки укр.паспорт? Та теж мільйони (3-4) . Вони (їх гіпотетичні) смерті впливають на статистику,якщо мова йде про кожного вже десятого громадянина України, який не тільки українець??
Ви можете думати все що завгодно. Але є простий спосіб перевірки 1Практично всі хто народився після 2000 року - в Україні, це сьогоднішні діти+студенти, таких 9 млн осіб 2000 __ 385 2001 __ 377 2002 __ 391 2003 __ 409 2004 __ 427 2005 __ 428 2006 __ 460 2007 __ 473 2008 __ 511 2009 __ 513 2010 __ 498 2011 __ 503 2012 __ 521 2013 __ 504 2014 __ 466 2015 __ 412 2016 __ 397 2017 __ 364 2018 __ 336 2019 __ 309 2020 __ 293 2 Тепер додамо до дітей 9 млн+ 12 млн працюючих офіційно +12 млн пенсіонерів=33млн осіб+1млн мам в декретних відпустках по досягненню 3 роки 3 Разом з Кримом нас було 45 млн-2,5 Крим=42,5млн - 3 млн ОРДЛО(Донецьк+Луганськ)=39,5 млн 4 Не вся різниця між 39,5 і 34 млн=5,5 млн - виїхала за кордон Я припускаю що 3 млн, хоча офіційна статистика каже про 1 млн через Західні кордони)як не як митниця, ті хто виїхали мінус ті хто вїхали=ті хто за кордоном) і 1 млн в Росію...
budivelnik написав:я дуже люблю залишати пасточки в які занадто емоційні потрапляють.
Да ви можете розставляти все,що хочете. Я вам зразу сказав, нема віри в украстатистику. Крапка! Зовсім нема. Країна, в якій з десяток мільйонів (а це кожен четвертий) на заробітках,в якій відкусили ще декілька мільйонів,в якій мільйони заради пенсії мають липові реєстрації, яка може бути статистика? З якою періодичністю і точністю Україна отримуєцифри смертей своїх громадян з-за кордону? А чи передає окупант в Україну дані про тих українців,якітам?Чи співпрацюють відомства двох в цьому питанні? Всюди припущення. І якби мова йшла про 5% такого населення України,хай би нехтували. Але таких чи не кожен третій в державі. Розміри помилок можуть бути десятки відсотків,а ви мило по тазику ганяєте з 3-4% зростання. Гляньте на Польщу і Чехію,які рахують своїх громадян. Що та не зрозуміло??
Але є простий спосіб перевірки
У вас всі,хто народились,дожили до сьогодні, і саме в Україні? Всі ці діти 2000-х зараз живі???
І не виїхали з батьками на заробітки. Ви знову оперуєте цифрами з похибкою в десятки відсотків,щоб вийти на точність 2-3% смертей???
Hotab написав:Я вам зразу сказав, нема віри в украстатистику. Крапка!
А в мене немає віри в істеричні заявки наляканих людей... Я, як бувший військовий знаю що таке паніка.... Вас налякали - Ви панікуєте..а щоб страх у Вас не зник - вам підкидають масу цифірок з жовтої преси ...деколи не з жовтої,але свідомо обробленої....спеціально вириваючи цифри Наприклад - Київ 4 млн населення, Закарпаття - 1,5 млн населення Якщо показати ріст захворювань в процентах в Закарпатті+20% і падіння 15% в Києві... Ви як нормальнозашуганий будете вважати що хвороба розширюється... Але 4 млн *-15%+1,5 млн*20%=-300 000...але ж Ви побачите +5%...
Якщо чесно - не розумію Я наочно бачу пропагандиські дії ,алгоритми яких мені показували ще в армії..я хоч і прапорщик,але розвідбат..тому курси були частенько.. при чому,рівень цієї пропаганди - навіть не рівень армії - так максимум дивізійний... Чому Вас так зацепило - не уявляю..Все настільки примітивно... Хоча,якщо Ви суто технарь може з Вами такі лекції й не проводили.. З іншого боку - льотчик,ймовірність потрапляння в полон - дуже висока,повинні були хоч ази розсказати.
Hotab написав:У вас всі,хто народились,дожили до сьогодні, і саме в Україні? Всі ці діти 2000-х зараз живі???
Пофамільно я Вам їх не перечислю. Хоча Ви знову наївні. 1 так , сотня/тисяча дітей поїхало з батьками-як правило це діти коломойського/ахметова/фірташа 2 Так,якийсь мізерний відсоток з цих 9 млн не дожив до сьогодні 3 Але крім цих 9 млн віком в 0-20 років, є ще 5 млн віком в 20-30 років,не всі з них працюють ,частина ще в інститутах І я на 100% впевнений що серед цих 5 млн віком в 20-30 років ,від яких відняти пенсіонерів по хворобам,мам,офіційно влаштованих і не виїхавших на роботу за кордон - на порядок більше ніж описана вами кількість загинувших і виїхавших за кордон з перших 9 млн 4 Щороку заробітчани відправляють 10 млрд доларів... їх же тут хтось витрачає