мене немає віри в істеричні заявки наляканих людей...
я вам не привів жодної цифри, яка основана на жовтій пресі та припущеннях. Навпаки,категорично такі відкидав відмовляюсь їх обговорювати. Я вам привів ОФІЦІЙНІ!! ПІДТВЕРДЖЕНІ!! цифри державних управлінь статистики як мінімум двох країн Євросоюзу. Ви їм довіряєте, чи ні? Пряма відповідь: так/ні.
Якщо довіряєте, чи вважаєте ви,що відхилення від середнього рівня в цих двох країнах, яке становить 15%,є аномальним??
Якщо чесно - не розумію Я наочно бачу пропагандиські дії ,
А я дивлюсь лише на суху статистику. І лише ту, яка заслуговує довіру. Можн то вас пропагандують, якщо ви щось бачите? Бо я не читаю пропаганду. Лише підсумкові річні цифри країн ЕС .
Чому Вас так зацепило - не уявляю
Казав вже. Не люблю , коли ховають голову в пісок. Правді потрібно вміти дивитись в очі. Нічого спільного з панікою тут нема.
1 так , сотня/тисяча дітей поїхало з батьками-як правило це діти коломойського/ахметова/фірташа
А якщо сім'ї айтішників,сім'ї заробітчан в Польщі??
2 Так,якийсь мізерний відсоток з цих 9 млн не дожив до сьогодні
До 21 року мізерний відсоток? Ну-ну..
0-20 років
21!!
є ще 5 млн віком в 20-30 років,
А ще є працюючі пенсіонери,а ще є , хто працює з 18 років,а ще є липові ордловці, а ще.... Ви ще не зрозуміли,що десятки відсотків похибка,і рівень припущень захмарний?
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 01 бер, 2021 01:59, всього редагувалось 1 раз.
Hotab Ви наприклад привели припущення про 10 млн осіб за кордоном Ось напівофіційна інформація Держприкордонслужби (можу взяти офіційну,але в них там треба кляцати добрих пару годин) про перетини кордонів України з/в на протязі 2010-2020 років Далі Є перепис 2001 року Є народжуваність з 2001 по 2020, є смертність з 2001 по 2020 перепис+народжуваність-смертність+ вїхали-виїхали- Крим в 2014= приблизно 41 млн осіб (ті що в ОРДЛО станом на зараз також рахуються громадянами України, їх приблизно 3 млн), тому громадян України приблизно 38 млн.
Хочете - вірте Не хочета - фантазуйте що нас 30 млн.... Тільки під час цих фантазій , Ви відразу будете змушені робити уточнення Споживання на особу в Україні і випуск товарів на особу в Україні - Держкомстат дає виходячи з того що нас 38 млн... Якщо ж нас так як Ви думаєте - 30 млн і Держкомстат про це не знає , то.. ми їмо і працюємо на 30% краще ніж дає статистично Держкомстат. Як бачите палка має від двох і більше кінців...
budivelnik написав:ми їмо і працюємо на 30% краще ніж дає статистично Держкомстат.
Таке взагалі неможливо порахувати. На моїй батьківщині вирощували картоплю завжди. Кожне господарство вручну кілька тонн. Цю картоплю бусиками возили в міста сходу та півдня,продавали на стихійних і не дуже ринках . Ні в яку більш-менш точну статистику це ніяк не могло попасти. Зараз доречі не вирощують,хоча статистика каже,що ростять в Україні +- стільки ж. З м'ясом ситуація така сама. І багато чим іншим. Ні споживання, ні працю,в Україні не можна порахувати навіть з точністю ваших 30%. Фермери та інші крупні виробники, і ті мабуть дурять. А про домогосподарства взагалі неможливо щось сказати. Сіра країна. Сіра (невірна) статистика. Крапка.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 01 бер, 2021 02:05, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:До 21 року мізерний відсоток? Ну-ну..
На будь яке ну-ну є статистика
Коефіцієнти смертності за статтю та віковими групами, 2012 р. (на 100 000 осіб відповідного віку)[16] вік_Обидві статі_______чоловіки________жінки 0-4___209,6______________232,5__________185,3 5-9___24,1______________26,4___________21,6 10-14_25,1______________29,7___________20,3 15-19_56,8______________78,4___________34,2
Отже 209,6+24,1+25,1+56,8=315,6 на 100 000 осіб, це 0,316% З 9 млн /100 000 * 315,6=28 000 осіб
Ви й далі будете шукати ...в задниці... Ну наберете Ви похибок по 0,3% - 10 разів... і що У вас є джерело з точністю кращою ніж 97% ? немає - значить я тут найточніший А У вас паніка і істерика.
ЛАД написав:Я посчитал, исходя из экспресс-выпуск Укрстата, согласно которому население 41588354 человек, родилось 293457, умерло 616835. Кстати, если посчитать население, исходя из числа смертей из экспресс-выпуска и приведенной Вами цифры смертности, получится 37,384 млн. чел.
Погоджусь, мене збила ця інформація:
За звітний 12-місячний період, з жовтня 2019 року по вересень 2020-го, в Україні померло 571,27 тисяч осіб. Це – 15,3 на 1000 ] https://ucap.io/demografichna-sytuacziy ... lizacziya/ Але якщо продовжити табличку, то в 2020 вийде 15,5, що в рази перевищує п'ятирічні відхилення від середнього.
Я, собственно, к чему написал. Возможно, приведенная Вами цифра смертности из Вики 16,5% верная и рассчитана из более реальной численности населения 37,4 млн.
Держкомстат рахує те що бачить Народження,смерть - він бачить Офіційну економіку - він бачить.. Так от Якщо Ви праві - то ми маючи офіційні доходи +30% до того що показує Держкомстат+сірі доходи+чорні Доходи - взагалі виявляємось дуже багатими... Але якщо дивитись навколо - то як Держкомстат каже - так приблизно і є То чому він по вашому не дає вірних цифр? Може це ви думаєте що він не даєє.. А чому ви так думаєте - бо не вмієте протистояти інформаційним впливам а чому не вмієте - бо вас ніхто не вчив... і тут мені стає страшно людина ,яка керує бойовим вертольотом,який завтра пролітаючи над Бродами з повним боєкомплектом -вирішить розфігачити Львів, бо йому на вуха щось навішали.... Це страшно.. Тому мені по барабану страхи харківського пенсіонера..і не по барабану Ваші дії які будуть змодельовані Вашими страхами.
budivelnik написав:А чому ви так думаєте - бо не вмієте протистояти інформаційним впливам
Ви так і не повідомили яким впливам в статистиці Чехії і Польщі я піддався)) Ну і ладно. Так само,як і відмовились сказати, чи +15% смертей до середнього, то багато , чи мало. Єдине, що я вам хочу сказати,я не впаду до вашого рівня образ і переходу на особистості. Не старайтесь. Якщо є по ділу - давайте. А фантазії ваші про психічну стійкість мені не цікаві.
Hotab Вы в теме. Интересно было бы узнать такие значения по Польше и Чехии. Из количества смертей за 2020 год в этих странах вычесть количество смертей от ковида. Затем взять пропорции население/смерти в 2019 году и население/(смерти - смерти от ковида) в 2020 году. Если исходить из того, что в этих странах статистика точная, а в 2019 году в этих странах ковида не было, то можно сравнить смертность без учета этого показателя.
Ви не побачили навіть смертність дітей ,що фактично живуть в Україні,а держкомстату має бачити смерті заробітчан та виїхавших назовсім. Може вистачить ваших припущень,та ще й з похибками в 21 раз??