Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Alfa_Bank, ну я вас очень-очень прошу сделать Хистори Всех Сообщений (и пушей и СМСок) в Сенсе. Наподобии того, шо сделал Лёшик в Мобайле. Оч. удобная фича, которая позволяет без обращения в Чат выловить недошедшие СМСки, пуши, лукапы, быстро найти в СМСке номер проблемной карты...
clientage написав:Alfa_Bank, ну я вас очень-очень прошу сделать Хистори Всех Сообщений (и пушей и СМСок) в Сенсе. Наподобии того, шо сделал Лёшик в Мобайле. Оч. удобная фича, которая позволяет без обращения в Чат выловить недошедшие СМСки, пуши, лукапы, быстро найти в СМСке номер проблемной карты...
anduzenko написав:Почему я становлюсь крайним на этом празднике хитрожадности? Убер блокирует 83 гривны, а альфа списывает 86 + комиссии. Пусть альфа отказывает в списании тогда, или отменяет списание по требованию клиента как мошенническое.
Uber, который предоставляет услуги в Украине, зарегистрирован в Нидерландах, и получается что услугу по поиску такси вам предоставили там, поскольку оплата идет в гривне то оплата идет посредством DCC. Само собой большинство банков не хотят брать на себя эти курсовые разницы, и в минусе в данной ситуации получается клиент. Бороться за эти разницы нет особого смысла, для таких случаев пользуйтесь картами банков которые списывают 1 к 1.
Alfa_Bank написав:В Sense є можливість вибрати будь-яку валюту операцій у фільтрі.
У мене немає. Я тапаю на блок "Валюта операції" та нічого не відбувається.
Alfa_Bank написав:За замовчуванням в Історії відображені всі операції.
У мене в зазначеному вище блоці написано "Гривня". Кнопка "Скасувати всі фільтри" не допомагає, операції в євро відсутні.
По замовчуванню там вказано валюту гривня, але відображаються всі операції. При тапі на "Валюта операції" відкривається меню, де можна обрати іншу валюту. Обирайте не "Скасувати всі фільтри" (бо якщо до цього ви нічого самі не фільтрували, немає чого скасовувати), а потрібну валюту операції. Можливо, просто не відображають лише ці 2 операції, так як два додатки можуть отримувати інформацію з різних джерел (в вебі також їх може не бути).
Alfa_Bank написав:При тапі на "Валюта операції" відкривається меню, де можна обрати іншу валюту.
Такого немає. Тапаю — нічого не відбувається. Я міг би й відео зняти цього інциденту, але ж не я зробив заборону робити скріншот у застосунку, якщо на телефоні стоять застосунки, які не подобаються Альфі )
Alfa_Bank написав:Можливо, просто не відображають лише ці 2 операції, так як два додатки можуть отримувати інформацію з різних джерел...
Ви ж намагаєтеся перекрити "кисінь" для Alfa-Mobile, але тут такий косяк відбувається в Sense. Невже в цьому є сенс?..
Alfa_Bank написав:При тапі на "Валюта операції" відкривається меню, де можна обрати іншу валюту.
Такого немає. Тапаю — нічого не відбувається. Я міг би й відео зняти цього інциденту, але ж не я зробив заборону робити скріншот у застосунку, якщо на телефоні стоять застосунки, які не подобаються Альфі )
Alfa_Bank написав:Можливо, просто не відображають лише ці 2 операції, так як два додатки можуть отримувати інформацію з різних джерел...
Ви ж намагаєтеся перекрити "кисінь" для Alfa-Mobile, але тут такий косяк відбувається в Sense. Невже в цьому є сенс?..
Версія пристрою, додатку з минулого разу не змінилась? Направлю запит для уточнення.
Flamingo написав:Исходя из сложившейся ситуации лично я намерен таки ждать снятия блокировки и возникновения овера, чтобы оперативно его загасить
Почти уверен, что дебетка уйдёт в минус. А гасить то его зачем, тем более "оперативно" ? У меня одна дебетка уже несколько месяцев в минусе живёт, каши не просит )