В полном разрешении

|
|
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСНу, началось! ![]() Так нужно шевелиться и немедленно! Не забудьте сегодня к купленным котлетам с валютой докупить в АТБ пару мешков с обычными котлетами, гречкой, макаронами, рисом, спичками, чаем, сахаром, маслом, стиральным порошком и далее по списку. Главное при этом не забыть купить пару сотен единиц нижнего белья. С таким настроением оно может очень быстро приходить в негодность и, как следствие, постоянно требовать срочной замены! ![]() ![]() Справочный курсДовідкове значення курсу гривні до долара США на 12:00
10.03.2021...................27,6883 Гривна укрепилась на 5.5 копеек. Открылись на 3 копейки ниже вчерашнего закрытия со спредом 1.5 копейки. После утреннего кофе за 45 минут плавно опустились на 3 копейки. Немного постояв на месте, развернулись и к 12 выросли на 2.5 копейки. В мире доллар ночью рос, но с утра откатился и сейчас торгуется около вчерашних дневных уровней. Официальный курс встретили котировками 27.6850 - 27.7000, что на полкопейки ниже открытия. НБУ вчера на рынок не выходил. Остатки на коррсчетах немного выросли. Серьезно сократился объем суточных сертификатов, однако большая часть высвободившейся ликвидности утекла в казначейство. Стоит обратить внимание на тот факт, что поступления в казначейство случились еще до расчета за облигации, который состоится сегодня. Остальные факторы были совсем слабосильными. В пятницу обороты МБ уменьшился с 592.1 до 528.3 млн. Обороты чистые и, как для пятницы, весьма впечатляющие. Клиентские обороты также немного сократился, превышение предложения над спросом увеличилось, несмотря на увеличение доли форвардных покупок. ![]() Инфляция в феврале выросла до 7,5% в годовом исчислении. Вопреки расхожему мнению, этот уровень является абсолютно нормальным для нашей экономики. Ненормальным является то, что инфляционные доходы чуть менее, чем полностью присваиваются монополистами, в то время как частный независимый бизнес сидит на голодном пайке...
![]() Что интересно - к январю тарифы на услуги ЖКХ таки снизились, как и обещали в Кабмине, но на 1,8% притом, что до этого в январе к декабрю они выросли на 6% ![]() ![]()
Это просто демократам фрсники устроили спектакль, мол для недопущения обвала и хороших зароботков в дальнейшем, необходимо напечатать очередные 2 трюллика, а то видите что будет, беда. Завалится вся мировая финсистема. Чего тогда они коммоды разгоняют? Напечатали уже через край, местами прорывает плотину. Или сейчас во всём виртуальная экономика, одно другому не мешает, а учебники надо спалить за ненадобностью? ![]()
![]() dir у него все под настроения . то "зрада " то перемогу " . все зависит от его погоды в "голове "
![]() там ище есть " охрименко " найтман " и тому подобные волшебники . к ихнему мнению тоже необходимо прислушаться ![]()
![]() Середньорічна-зважена Немає слів, лише вигуки!
Вітаюсь совсіма! Здоровеньки були! Це важливо під час пандемії! ![]() Цифри за 2 тижня. ![]() СередТижнева зміна курсу НБУ - 0,0198 Середтижнева зміна Середньорічної вартості доляра - -0,0023 Повні оберти МБ за тиждень - 2040,2672 Середні оберти за тиждень - 408,0534 Середні оберти за рік - 362,1180 СередньоТижневеЗважене - 27,9310 ![]() СередТижнева зміна курсу НБУ - -0,0473 Середтижнева зміна Середньорічної вартості доляра - -0,0043 Повні оберти МБ за тиждень - 2089,2160 Середні оберти за тиждень - 417,8432 Середні оберти за рік - 368,4504 СередньоТижневеЗважене - 27,8312 Поточне значення курсу доляра на МіжБанку 27,6883(27,9557) грн./доляр. А СередньоРічне зважене на кінець пройдешнього тижня склало 27,9773(27,9989) грн./дол. Це на 0,29(0,04) грн./дол. БІЛЬШЕ поточного курсу. Тобто середньорічна вигода за 2021 рік при КУПІВЛІ доляра 1.04(0.15) відсотка. Виросла на цілий відсоток за тиждень! На моменті доляр ПЕРЕПРОДАНО на 0,29 гривні по показниках 2021 року! Є сенс купувати той доляр!!! Як на мене, цікавим буде рік. Якщо так і буде коливатись навколо середньорічної зваженої - це буде означати економічно обгрунтований курс. Торкнулись лінії середнорічної зваженої на початку пройдешнього тижня і спужалися цього, відскочили. І таки-так, з вигодою на пройдешньому тижні були ті, хто купував дешевше 27,8312(27,9310) грн./дол., а продавав дорожче!!! ![]() PS Ну і на решті Лише вигуки, хоча мені більше подобається по російськи "Одни междометия"! Вилучені в наступному тексті! От я не розумію, твою ..., як можна давати платню більшу за 400 000 грн., керівнику посади в якій існує колективна безвідповідальність. Ну, Ви розумієте хто нещодавно розповідав як визначається поточна облікова ставка. Таргетування інфляції ... Коридор 5 ±1%... На своєму ж сайті Січень і лютий прожили з таргетуванням 6% (була ж така облікова). Мали ж інфляцію в 6,1 у січні і ![]() Ну і поточні ставки Державних банків для пересічного на рік в гривні 7-7,5% річних. Згадаємо що дехто пропіарився на потребі відмінити ті додаткові 18% на процентні доходи пересічного, і згадав про потребу 1,5 відсотка військового налогу під час окупації частини нашої землі(це товстий натяк на повернення військового збору на доходи з ОВДП)! Та чомусь "воз і нинє там"! Хоч би зпромоглись на якісь потуги внести якийсь документ на розгляд Верховної Ради! Ну вийдіть Ви з законадавчою ініциатівою! Я вже третій рік намагаюсь з літа кожного з цих років звернути увагу на проблему нерівноправного опадаткування пересічних цим Яценюковським законом, щоб його врахували в складанні бюджету на наступний рік. Та МінФін ніяк не відмовиться від можливості додатково залізти в карман пересічного. Ну а "Державним" діячам з окладами більше ніж 400 000 грн. воно не давить, бо для них порог входу в ті безподаткові ОВДП, не є перепоною. Ось так і зʼявляються політікани ... Тільки на словах, а ось якогось діла від них не дочекаєшься. ![]() Та до чого це я? А ось до чого! Якщо порахувати чистий процентний доход з депозитів в державних банках маємо (7 -7,5)%*0.805=(5,635-6,0375)% Як на мене останнє на 1,5 відсотка меньше ніж поточна інфляція, ... Я вже півроку перекладаю гроші на стовпчики з більшими відсотками. Та в мене з цого місяця вже не лишається достатніх можливостей обсяга їх поповнювати. Я починаю виводити свої кошти з Державних банків, ... ОТАКОЇ!!! ВО Хай щастить! Востаннє редагувалось s0v7a в Сер 10 бер, 2021 14:49, всього редагувалось 2 разів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|