Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 988989990991992 ... 1129>
Повідомлення Додано: Суб 13 бер, 2021 11:12

BIGor написав:Цікаве відео, висновок - віддалено краще не купляти, знання мови країни - must have.
Чоловік проміняв прєлєсть на Троєщині (Київ) на село під Вроцлавом.

Маладець чолов"яга! Цікаво, а що з амністією?

Чи за ПЕСЕЛом в польському банку його ФДС не зобачить??? 8)
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 бер, 2021 14:22

Для тих, хто вивчає "Три Закони Акурта"

Анталія. Пляж "Коньяалти". Близько 13-00.
Зображення
akurt

Подякував: 4007 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 13 бер, 2021 14:38

Чергують хлопці на гілці - приємно.

Я про цей новий комплекс від мабуть самого потужного та відомого Забудовника в Туреччині - як мені сказали турецькі мешканці - "З мільярдними обертами" вже писав: комплекс Преміум класу CasaLuna.
В попередніх їх компексах:
- CasaBa - 2019 рік - 80% квартир викупили іноземці - на сьогодні ще є у продажу дворівневі квартири "3+1" по 4 500 000 лір (приблизно 600 000 доларів, ціна квратир "2+1" на старті продажу була 1 200 000 лір. В 2020 можна було орендувати таку кваратиру на 1 рік при одноразовій оплаті в 10 000 доларів. Вже немає).
- CasaMax - не знаю цін на старті продажу, але в серпні 2020 наші люди встигли купити "2+1" за 1 250 000 - 1300 000 лір - місяць тому чув у Забудовника, що є три "залишки" за ціною в 1 650 000 лір (профіт близько 50 000 доларів США).
- CasaLuna - на сайті Забудовника є сторінка, але ніякої інформації немає. Я вже писав: цікаво, але Забудовник настільки впевнений в продажах, що принципово не працює з рієлторськими конторами. 31 серпня 2020 в офісі Забудовника мені повідомили, що тільки квартири "3+1" за ціною в 1 800 000 лір - приблизно 240 000 доларів, або приблизно по 1500 доларів квадратний метр.
Ну за ціною залізобетонних паралелепіпедів на краю Києва.
Ось хід будівництва сьогодні:
Зображення
Вибачаюсь - технічна помилка - випадково вставив фото - приятель щойно надіслав з Дніпра - ж/м Тополя-1.
Виправляю:
Зображення
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 13 бер, 2021 14:56

akurt написав:Чергують хлопці на гілці - приємно.

Я про цей новий комплекс від мабуть самого потужного та відомого Забудовника в Туреччині - як мені сказали турецькі мешканці - "З мільярдними обертами" вже писав: комплекс Преміум класу CasaLuna.
В попередніх їх компексах:
- CasaBa - 2019 рік - 80% квартир викупили іноземці - на сьогодні ще є у продажу дворівневі квартири "3+1" по 4 500 000 лір (приблизно 600 000 доларів, ціна квратир "2+1" на старті продажу була 1 200 000 лір. В 2020 можна було орендувати таку кваратиру на 1 рік при одноразовій оплаті в 10 000 доларів. Вже немає).
- CasaMax - не знаю цін на старті продажу, але в серпні 2020 наші люди встигли купити "2+1" за 1 250 000 - 1300 000 лір - місяць тому чув у Забудовника, що є три "залишки" за ціною в 1 650 000 лір (профіт близько 50 000 доларів США).
- CasaLuna - на сайті Забудовника є сторінка, але ніякої інформації немає. Я вже писав: цікаво, але Забудовник настільки впевнений в продажах, що принципово не працює з рієлторськими конторами. 31 серпня 2020 в офісі Забудовника мені повідомили, що тільки квартири "3+1" за ціною в 1 800 000 лір - приблизно 240 000 доларів, або приблизно по 1500 доларів квадратний метр.
Ну за ціною залізобетонних паралелепіпедів на краю Києва.
Ось хід будівництва сьогодні:
Зображення
Вибачаюсь - технічна помилка - випадково вставив фото - приятель щойно надіслав з Дніпра - ж/м Тополя-1.
Виправляю:
Зображення

а я приймаю сонячні ванни на балконі з горнятком кави, ляпота

Зображення
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 13 бер, 2021 14:59

BIGor написав:Цікаве відео, висновок - віддалено краще не купляти, знання мови країни - must have.
Чоловік проміняв прєлєсть на Троєщині (Київ) на село під Вроцлавом.

Пан BIGor - дякую за цікаве відео - раніше не мав часу подивитися.
Мені автор цієї серії дуже подобається - правильна вимова, цікаві репортажі.
Крім того, Польщя мені не чужа - я тримав фірму в Любліні десь 6 років підряд та реально розглядав варіанти купівлі для себе квaртири в Любліні, Кракові, Бєльсько-Бьяла або в Wisla.
Ще тоді пан Мірек, мій компаньон, запросив мене на входини в куплену новеньку дворівневу квартиру в Любліні - я був вражений і ціною на той час - просто сміх у порвнянні з Україною - та тим, що з"явилося в Україні тільки років через 15.
Вразили пофарбовані білою фарбою стіни в дитячій кімнаті - в мене щелепа відвисла - всі стіни олівцем, фломастерами та фарбами обмалювала дитина - а пан Мірек сказав: "То ж добре - дитина розвивається!" Було дуже незвично, у нас же звикли за шпалери триматися по 20 років...
Але мабуть не варто давати такі посилання - ну як це так - людина розказує, що його за кордоном НЕ ДУРИЛИ.
RTC12 просто закидає Вас тапками. Його дурили та дурять скрізь. Якось так сталося.
Дивлюся далі. Дякую! Польщу люблю, мову вже забуваю, а так говорив раніше майже вільно...

P.S. Відео крамольне - треба попросити ютюбе видалити - на 10:00 - 11:20 розказує хлопець про транспорт, комфорт та про те, ЩО НЕМАЄ АГРЕСІЇ.
ТАКОЙ ХОККЕЙ НАМ НЕ НУЖЕН!
Оце акурт раз написав майже те саме - Боже правий - якими помиями лили та обмазували багном...
Жах! На 11:25 він зовсім страшні речі розказує: "Мне понраивилось какое-то спокойствие..."
Жах! Якби оце akurt таке сказав (а говорив), то вже виварками багна б залили...
Так, пане BIGor, ну Ви і жартівник...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 13 бер, 2021 17:31, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 13 бер, 2021 15:47

flyman написав:а я приймаю сонячні ванни на балконі з горнятком кави, ляпота

Зображення

Від з вікна у теба - каках :!: :lol:
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 бер, 2021 16:10

change_pm написав:

Зображення

Вид з вікна на стадіон школи, а не на труси сусіда на балконі чи в вікно сусідки. Набагато ліпший, чим в більшості мешканців Києва
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 13 бер, 2021 16:32

flyman написав:
  change_pm написав:

Зображення

Вид з вікна на стадіон школи, а не на труси сусіда на балконі чи в вікно сусідки. Набагато ліпший, чим в більшості мешканців Києва

Думаю, ККЦ тобі заздрить ))))

зі. Я свій вид викладати не буду, але він у мене на пару мільйонів (Слава Богу таки не долярів) = вид на море з високого поверху ...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 бер, 2021 16:52

То ж пане change_pm тут такі хВахівці: не знають про існування:
а) SWIFT-переказів;
б) про гроші нa картці - та можливість розраховуватися будь-де;
в) не мають відкритих та діючих рахунків в банках інших країн для можливості керувати своїми активами.
SWIFT - переказ з турецького банку - комісія 50 лір (400 гривень) обмеження суми близько 10 000 доларів на день (не на місяць, а на день).
Переказ - п"ять натискань кнопок в інет-банкінгу.
Вхідні зарахування грошей - валюти - без комісії - видача коштів - без комісії.

Раджу панам подивитися відео вище про Польщу.
На що я звернув увагу:
а) приємні розумні хлопці і головне - таких залишається в Україні все менше і менше - а зростає концентрація інших.
б) правильна розповідь про декларування та вивезення коштів з України - саме так - довідка з банка про зняття коштів з ВЛАСНОГО рахунка та "Червоний коридор". Те ж я писав і про інші варіанти - цілком законні - в тому числі і через перевезення товаришами по 10 000 ойро. Зверніть увагу: при ввезенні коштів до Польщі НЕ треба декларувати валюту. Але бажагно. Так і в Туреччині: не треба. Бажано тільки, якщо будете вивозити валюту більше 10 000 ойро. Та й те: декларацію на вивезення цілком замінює довідка з банку про зняття готівки з власного рахунка. Сума валюти на видачу - без обмежень та без комісії (великі суми треба замовляти "Ранок- на після обіду" або "сьогодні - на завтра").
в) квартира 37 кв метрів - яка ціна - 1600 доларів квадратний метр. Дешево-дорого - рахувати вам. За ці гроші в Анталії взяли б ЛЮКС. Все залежить від цілей, правда ж? Тут ціль зрозуміла: хорпець хоче комфорт та відсутність агресії.
г) чи має перспективи 27-річний фотомайстер в Польщі? Буде важко, і дуже важко, але має, тому що з приятелями відкриє фірму та буде мати право працювати по всьому ЄС. Але буде важко - без сумніву.
д) трохи мене збентежило житло - все ж таки найдешевший варіант і майже ву селі ("гміна"), але на перший раз підійде. По 1600 доларів квадрат - та ще й потребує ремонт... Хм...Хм...
Комунальні платежі звернули увагу? - приблизно 100 доларів на місяць за 37 кв. метрів.
є) як Вам паркувальне місце для РОВЕРА за 2000 доларів????
ж) як вам неможливість купити паркомісце для авто? В Туреччині Закон: проєкт будинка не затверджується, якщо на кожну квартиру не буде хоч одне паркувальне місце в підземному паркінгу.
Тому підземний паркінг - це просто безкоштовний бонус до квартири.
А про якій ціні платять в Україні?????

В Туреччині теж просто так іноземцю НЕ відкриють рахунок.
Вчора чергові приятелі відкрили - дав візитну картку жіночки, що говорить російською - заступник начальника відділення (але не росіянка). Але приятелі мали ВНП в Туреччині.
Цікава новина: наше Посольство звернулося із запитом в Денізбанк щодо використання колл-центром крім англійської ще й російської мови (єдиний банк з російською мовою) - пропонували ввести тоді роботу колл-центра на українській (натякали на дискримінацію).
Що ви думаєете - з колл-центра в ці дні звільняють всіх російськомовних операторів: залишається турецька і англійська.
Так і Україна вірно рухається: українська та англійська мови! Все вірно!

Всі ці зауважєння не зменшують цінності відео та роботи хлопців - раджу подивитися.
Хлопцям з відео: впевненності та наснаги!
Приємно бачити розумних людей.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 13 бер, 2021 17:13, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 13 бер, 2021 17:08

akurt написав:SWIFT - переказ з турецького банку - комісія 50 лір (400 гривень) обмеження суми близько 10 000 доларів на день (не на місяць, а на день).

Що :shock: ? 400 ГРИВЕНЬ???? Тутай деякі тиждень на такі гроші живуть, ви що???

І що це за сума така 10 000 доларів ?.... Божечки, це взагалі нереальні грощі!!!
  akurt написав:Переказ - п"ять натискань кнопок в інет-банкінгу.

Інет-банкінг :shock: ? Че шчо такє????? Нам про такє в Бучі не розказувалиииии....
  akurt написав:Вхідні зарахування грошей - валюти - без комісії - видача коштів - без комісії.

Та що ж ви робите то? Все, піду прийму душ і перевдягусь в біле ))))

Вхідні зарахування валюти :shock: ? Тут про кешбек 700 гривень всі мрії )))
change_pm

Заблокований

Профіль

1
  #<1 ... 988989990991992 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему