Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 988989990991992 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Сб 13 мар, 2021 10:12

BIGor писал(а):Цікаве відео, висновок - віддалено краще не купляти, знання мови країни - must have.
Чоловік проміняв прєлєсть на Троєщині (Київ) на село під Вроцлавом.

Маладець чолов"яга! Цікаво, а що з амністією?

Чи за ПЕСЕЛом в польському банку його ФДС не зобачить??? 8)
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 13 мар, 2021 13:22

Для тих, хто вивчає "Три Закони Акурта"

Анталія. Пляж "Коньяалти". Близько 13-00.
Изображение
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4459 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 13 мар, 2021 13:38

Чергують хлопці на гілці - приємно.

Я про цей новий комплекс від мабуть самого потужного та відомого Забудовника в Туреччині - як мені сказали турецькі мешканці - "З мільярдними обертами" вже писав: комплекс Преміум класу CasaLuna.
В попередніх їх компексах:
- CasaBa - 2019 рік - 80% квартир викупили іноземці - на сьогодні ще є у продажу дворівневі квартири "3+1" по 4 500 000 лір (приблизно 600 000 доларів, ціна квратир "2+1" на старті продажу була 1 200 000 лір. В 2020 можна було орендувати таку кваратиру на 1 рік при одноразовій оплаті в 10 000 доларів. Вже немає).
- CasaMax - не знаю цін на старті продажу, але в серпні 2020 наші люди встигли купити "2+1" за 1 250 000 - 1300 000 лір - місяць тому чув у Забудовника, що є три "залишки" за ціною в 1 650 000 лір (профіт близько 50 000 доларів США).
- CasaLuna - на сайті Забудовника є сторінка, але ніякої інформації немає. Я вже писав: цікаво, але Забудовник настільки впевнений в продажах, що принципово не працює з рієлторськими конторами. 31 серпня 2020 в офісі Забудовника мені повідомили, що тільки квартири "3+1" за ціною в 1 800 000 лір - приблизно 240 000 доларів, або приблизно по 1500 доларів квадратний метр.
Ну за ціною залізобетонних паралелепіпедів на краю Києва.
Ось хід будівництва сьогодні:
Изображение
Вибачаюсь - технічна помилка - випадково вставив фото - приятель щойно надіслав з Дніпра - ж/м Тополя-1.
Виправляю:
Изображение
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 13 мар, 2021 13:56

akurt писал(а):Чергують хлопці на гілці - приємно.

Я про цей новий комплекс від мабуть самого потужного та відомого Забудовника в Туреччині - як мені сказали турецькі мешканці - "З мільярдними обертами" вже писав: комплекс Преміум класу CasaLuna.
В попередніх їх компексах:
- CasaBa - 2019 рік - 80% квартир викупили іноземці - на сьогодні ще є у продажу дворівневі квартири "3+1" по 4 500 000 лір (приблизно 600 000 доларів, ціна квратир "2+1" на старті продажу була 1 200 000 лір. В 2020 можна було орендувати таку кваратиру на 1 рік при одноразовій оплаті в 10 000 доларів. Вже немає).
- CasaMax - не знаю цін на старті продажу, але в серпні 2020 наші люди встигли купити "2+1" за 1 250 000 - 1300 000 лір - місяць тому чув у Забудовника, що є три "залишки" за ціною в 1 650 000 лір (профіт близько 50 000 доларів США).
- CasaLuna - на сайті Забудовника є сторінка, але ніякої інформації немає. Я вже писав: цікаво, але Забудовник настільки впевнений в продажах, що принципово не працює з рієлторськими конторами. 31 серпня 2020 в офісі Забудовника мені повідомили, що тільки квартири "3+1" за ціною в 1 800 000 лір - приблизно 240 000 доларів, або приблизно по 1500 доларів квадратний метр.
Ну за ціною залізобетонних паралелепіпедів на краю Києва.
Ось хід будівництва сьогодні:
Изображение
Вибачаюсь - технічна помилка - випадково вставив фото - приятель щойно надіслав з Дніпра - ж/м Тополя-1.
Виправляю:
Изображение

а я приймаю сонячні ванни на балконі з горнятком кави, ляпота

Изображение
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Сб 13 мар, 2021 13:59

BIGor писал(а):Цікаве відео, висновок - віддалено краще не купляти, знання мови країни - must have.
Чоловік проміняв прєлєсть на Троєщині (Київ) на село під Вроцлавом.

Пан BIGor - дякую за цікаве відео - раніше не мав часу подивитися.
Мені автор цієї серії дуже подобається - правильна вимова, цікаві репортажі.
Крім того, Польщя мені не чужа - я тримав фірму в Любліні десь 6 років підряд та реально розглядав варіанти купівлі для себе квaртири в Любліні, Кракові, Бєльсько-Бьяла або в Wisla.
Ще тоді пан Мірек, мій компаньон, запросив мене на входини в куплену новеньку дворівневу квартиру в Любліні - я був вражений і ціною на той час - просто сміх у порвнянні з Україною - та тим, що з"явилося в Україні тільки років через 15.
Вразили пофарбовані білою фарбою стіни в дитячій кімнаті - в мене щелепа відвисла - всі стіни олівцем, фломастерами та фарбами обмалювала дитина - а пан Мірек сказав: "То ж добре - дитина розвивається!" Було дуже незвично, у нас же звикли за шпалери триматися по 20 років...
Але мабуть не варто давати такі посилання - ну як це так - людина розказує, що його за кордоном НЕ ДУРИЛИ.
RTC12 просто закидає Вас тапками. Його дурили та дурять скрізь. Якось так сталося.
Дивлюся далі. Дякую! Польщу люблю, мову вже забуваю, а так говорив раніше майже вільно...

P.S. Відео крамольне - треба попросити ютюбе видалити - на 10:00 - 11:20 розказує хлопець про транспорт, комфорт та про те, ЩО НЕМАЄ АГРЕСІЇ.
ТАКОЙ ХОККЕЙ НАМ НЕ НУЖЕН!
Оце акурт раз написав майже те саме - Боже правий - якими помиями лили та обмазували багном...
Жах! На 11:25 він зовсім страшні речі розказує: "Мне понраивилось какое-то спокойствие..."
Жах! Якби оце akurt таке сказав (а говорив), то вже виварками багна б залили...
Так, пане BIGor, ну Ви і жартівник...
Последний раз редактировалось akurt Сб 13 мар, 2021 16:31, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 13 мар, 2021 14:47

flyman писал(а):а я приймаю сонячні ванни на балконі з горнятком кави, ляпота

Изображение

Від з вікна у теба - каках :!: :lol:
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Сб 13 мар, 2021 15:10

change_pm писал(а):

Изображение

Вид з вікна на стадіон школи, а не на труси сусіда на балконі чи в вікно сусідки. Набагато ліпший, чим в більшості мешканців Києва
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Сб 13 мар, 2021 15:32

flyman писал(а):
  change_pm писал(а):

Изображение

Вид з вікна на стадіон школи, а не на труси сусіда на балконі чи в вікно сусідки. Набагато ліпший, чим в більшості мешканців Києва

Думаю, ККЦ тобі заздрить ))))

зі. Я свій вид викладати не буду, але він у мене на пару мільйонів (Слава Богу таки не долярів) = вид на море з високого поверху ...
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Сб 13 мар, 2021 15:52

То ж пане change_pm тут такі хВахівці: не знають про існування:
а) SWIFT-переказів;
б) про гроші нa картці - та можливість розраховуватися будь-де;
в) не мають відкритих та діючих рахунків в банках інших країн для можливості керувати своїми активами.
SWIFT - переказ з турецького банку - комісія 50 лір (400 гривень) обмеження суми близько 10 000 доларів на день (не на місяць, а на день).
Переказ - п"ять натискань кнопок в інет-банкінгу.
Вхідні зарахування грошей - валюти - без комісії - видача коштів - без комісії.

Раджу панам подивитися відео вище про Польщу.
На що я звернув увагу:
а) приємні розумні хлопці і головне - таких залишається в Україні все менше і менше - а зростає концентрація інших.
б) правильна розповідь про декларування та вивезення коштів з України - саме так - довідка з банка про зняття коштів з ВЛАСНОГО рахунка та "Червоний коридор". Те ж я писав і про інші варіанти - цілком законні - в тому числі і через перевезення товаришами по 10 000 ойро. Зверніть увагу: при ввезенні коштів до Польщі НЕ треба декларувати валюту. Але бажагно. Так і в Туреччині: не треба. Бажано тільки, якщо будете вивозити валюту більше 10 000 ойро. Та й те: декларацію на вивезення цілком замінює довідка з банку про зняття готівки з власного рахунка. Сума валюти на видачу - без обмежень та без комісії (великі суми треба замовляти "Ранок- на після обіду" або "сьогодні - на завтра").
в) квартира 37 кв метрів - яка ціна - 1600 доларів квадратний метр. Дешево-дорого - рахувати вам. За ці гроші в Анталії взяли б ЛЮКС. Все залежить від цілей, правда ж? Тут ціль зрозуміла: хорпець хоче комфорт та відсутність агресії.
г) чи має перспективи 27-річний фотомайстер в Польщі? Буде важко, і дуже важко, але має, тому що з приятелями відкриє фірму та буде мати право працювати по всьому ЄС. Але буде важко - без сумніву.
д) трохи мене збентежило житло - все ж таки найдешевший варіант і майже ву селі ("гміна"), але на перший раз підійде. По 1600 доларів квадрат - та ще й потребує ремонт... Хм...Хм...
Комунальні платежі звернули увагу? - приблизно 100 доларів на місяць за 37 кв. метрів.
є) як Вам паркувальне місце для РОВЕРА за 2000 доларів????
ж) як вам неможливість купити паркомісце для авто? В Туреччині Закон: проєкт будинка не затверджується, якщо на кожну квартиру не буде хоч одне паркувальне місце в підземному паркінгу.
Тому підземний паркінг - це просто безкоштовний бонус до квартири.
А про якій ціні платять в Україні?????

В Туреччині теж просто так іноземцю НЕ відкриють рахунок.
Вчора чергові приятелі відкрили - дав візитну картку жіночки, що говорить російською - заступник начальника відділення (але не росіянка). Але приятелі мали ВНП в Туреччині.
Цікава новина: наше Посольство звернулося із запитом в Денізбанк щодо використання колл-центром крім англійської ще й російської мови (єдиний банк з російською мовою) - пропонували ввести тоді роботу колл-центра на українській (натякали на дискримінацію).
Що ви думаєете - з колл-центра в ці дні звільняють всіх російськомовних операторів: залишається турецька і англійська.
Так і Україна вірно рухається: українська та англійська мови! Все вірно!

Всі ці зауважєння не зменшують цінності відео та роботи хлопців - раджу подивитися.
Хлопцям з відео: впевненності та наснаги!
Приємно бачити розумних людей.
Последний раз редактировалось akurt Сб 13 мар, 2021 16:13, всего редактировалось 2 раз(а).
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 13 мар, 2021 16:08

akurt писал(а):SWIFT - переказ з турецького банку - комісія 50 лір (400 гривень) обмеження суми близько 10 000 доларів на день (не на місяць, а на день).

Що :shock: ? 400 ГРИВЕНЬ???? Тутай деякі тиждень на такі гроші живуть, ви що???

І що це за сума така 10 000 доларів ?.... Божечки, це взагалі нереальні грощі!!!
  akurt писал(а):Переказ - п"ять натискань кнопок в інет-банкінгу.

Інет-банкінг :shock: ? Че шчо такє????? Нам про такє в Бучі не розказувалиииии....
  akurt писал(а):Вхідні зарахування грошей - валюти - без комісії - видача коштів - без комісії.

Та що ж ви робите то? Все, піду прийму душ і перевдягусь в біле ))))

Вхідні зарахування валюти :shock: ? Тут про кешбек 700 гривень всі мрії )))
change_pm

Заблокирован

1
  #<1 ... 988989990991992 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор