Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:P.S. ЗП $6000/місяць Понад $500k відкладено. Квартиру не планую купувати. Будинок такий, як я хочу, коштує $600-700к в Україні.
На Прекрасному Ойті пару років тому була жахлива історія, як такого хвалька - успішного біткойн-майнера в Харкові суворі дядьки допитували зі всім арсеналом 90-х, вимагали той самий біткойн, мабуть. Він цю пригоду не пережив.
Второй месяц в роддомах Украины не делают новорожденным вакцинацию БЦЖ (противотуберкулезную).
невже? не вірю, що таке може бути... це точно в центрі Ойропи?
Развитые страны почти все давно отказались от этого. В США делают эту прививку только детям из неблагополучных семей, где постоянный контакт с зараженными. Из развитых делают только в Японии в возрасте одного года и Китае при рождении. Вроде еще в Южной Корее, но там многие отказываются. Остальные развитые страны давно прекратили колоть
Второй месяц в роддомах Украины не делают новорожденным вакцинацию БЦЖ (противотуберкулезную).
Развитые страны почти все давно отказались от этого. В США делают эту прививку только детям из неблагополучных семей, где постоянный контакт с зараженными. Из развитых делают только в Японии в возрасте одного года и Китае при рождении. Вроде еще в Южной Корее, но там многие отказываются. Остальные развитые страны давно прекратили колоть
Як там Техас? Тут один чувак звідти запостив відос, що електрокарам хана, в мінус на вулиці не назаряжаєш їх і не понаїздиш. Каліфорнія ще не вся до вас переїхала? Ціна за рік уже 2Х чи 3Х на ТехасРЖН?
Я таки пробачаюся, але ДЕ Україна, а ДЕ "Развитые страны"!?
Не знаю, яка статмстика наразі, але нещодавно Україна була чи на 1му чи на 2му місці в Ойропі по тубіку...
Імхо, ковід ситуацію тільки погіршив ((( так що, БЦЖ для України обов"язкова хрень...
Жилье в Лондоне сильно дешевеет, согласно новому отчету компании e.surv, занимающейся опросами в сфере недвижимости.
Імхо, наразі шикардосний момент купити щось в Лондоні незадорого (якщо є бабулєти), але треба трішки почекати...
От уяви, ти домогосподарство в одне обличчя, наприклад, нафіга тобі навіть при короні мати хату в дєревне, краще студію чи 1к в Лондоні (якщо вже зі знижкою).
Корона колись пройде, ціни виростуть, і якщо тобі для себе, імхо, момент ідеальний )))
ПМ як Манчестер?
Тобі купити чи продати?
зі. я особливо не цікавився, на котловани ціни вище, але є невеличкий торг - тис 10 фунтів на хату ціною 200-300 к...
Рыба-сом написав:Залишаються маленькі містечка а-ля Травник, Яйце, Вишеград, Требінє. Але це для любителів місцевої специфіки та усамітненого життя.
Виглядає це якось так:
Виглядає це ОФІГЄННО Але ми туди не поїдємо, бо не пущають )))
Ну, колись пустять же, хай і з ковід-паспортом. А ось фулл-ремоут - це надовго, ІМнХО, тому варіант залишається на перспективу. ЗІ звідти ще максимум (Яйце, Вишеград) три години на авто - в привіт, море. З Требінє до Дубровника взагалі півгодини на авто.
В четверг на Аляске начались двухдневные переговоры между лидерами Китая и высшими должностными лицами США. Если эти переговоры будут плодотворными, Китай будет добиваться встречи Байдена с премьер-министром Си Цзиньпином в следующем месяце.
Начало не очень хорошее , обе стороны немедленно погрузились в споры и взаимные обвинения.
По переговорам, цитата главного редактора одного из влиятельных Китайских СМИ
"Китай и США никогда не обвиняли друг друга так открыто и бесцеремонно. Это показывает, что эпоха, когда США могут притворяться, что у них достаточно власти и морали, чтобы говорить с Китаем свысока, закончилась."
От такі от справи... Штати зрозуміли, що вже програли в прогресі Китаю... Звичайно, сидіти у всього світа на підсосі, друкуючи бакс вічно не вийде...
Треба щось і виробляти, продавати світу, але вже як-то кажуть маленька піп..ська в Штатів, нічого зробити і не можуть, і не хочуть)))
зі. Я зовсім не здивуюсь, що максимум на протязі найближчих 2х років Китай спробує повернути Тайвань у рідну гавань, і у Штатів буде дуже непростий вибір: - злитись зразу, пофакнувши договір з Тайванем, і зразу втративши роль світового лідера, - чи вступити у війну, яку Штати можуть і не виграти...
зі. Короче, нам так пощастило жити на зломі віків і технологічних / соціологіних укладів...
ззі. Я нещодавно бачив фото китайського літака-стелс, чесно кажучи, я раніше не заглиблювався в тєму, тому:
по-перше здивован, що такий літак у Китая є, по-друге, він китайського виробництва, по-трете, абсолютне не гірше ніж штатівський стелс...
Враховуючи, що найбільше запасів рідкоземельних металів у Китаї, а вони потрібні для новітніх технологій, то роблю такий висновок:
- якщо не дай Боже майбутній тайванський кризис переросте у довгу війну, то Штати програють... - головне, щоб при програші штати не вирішили використати ядерну зброю, інакше нам усім прийде триндец...