Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 162163164165166 ... 1062>
Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 16:03

change_pm написав:Виглядає це ОФІГЄННО :!: Але ми туди не поїдємо, бо не пущають )))

Рыба-сом написав:Ну, колись пустять же, хай і з ковід-паспортом. А ось фулл-ремоут - це надовго, ІМнХО, тому варіант залишається на перспективу.
ЗІ звідти ще максимум (Яйце, Вишеград) три години на авто - в привіт, море. З Требінє до Дубровника взагалі півгодини на авто.

Тююююю, Каса Гранде - 20 хвилин пехом і море )))) В любий час можна мотнутись в Україну...

зі. many men many minds...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 16:50

flyman написав:Як там Техас?
Тут один чувак звідти запостив відос, що електрокарам хана, в мінус на вулиці не назаряжаєш їх і не понаїздиш.
Каліфорнія ще не вся до вас переїхала?
Ціна за рік уже 2Х чи 3Х на ТехасРЖН?

Нормально у нас все. :)
Немного подмерзли недельку и не более. Все остальное- происки троллей. Увы, замерзло человек 30...
Про весь Техас я не скажу ибо не отслеживаю. Могу сказать, что стоимость стройматериалов только за 2 недели sвыросла где-то на 30к$ на средний дом. Так что только +10% за 2 недели :)
Austin Area бьет рекорды. Моя земля выросла в 4 раза. Дома поскромнее, но почти 2х.
Калифорния делает свое дело. Особенно после снятия ограничений ковидных.
Понаехал

Подякував: 79 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 16:55

change_pm написав:Я таки пробачаюся, але ДЕ Україна, а ДЕ "Развитые страны"!? :(

Не знаю, яка статмстика наразі, але нещодавно Україна була чи на 1му чи на 2му місці в Ойропі по тубіку...

Імхо, ковід ситуацію тільки погіршив ((( так що, БЦЖ для України обов"язкова хрень...

Моя семья не имеет опыта родов в Украине. В тех городах где рожала жена(Минск, Остин), все плановые прививки,предусмотренные кодами медицинскими, ставили.
Если так надо кому-то привиться - пусть летит в Минск или в Флоридую Там перевивают бесплатно вроде всех стариков от COVID... может и от тубика привьют.
Понаехал

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 16:55

quote="5193316:change_pm"
===
  Понаехал написав:
  change_pm написав:
Второй месяц в роддомах Украины не делают новорожденным вакцинацию БЦЖ (противотуберкулезную).

невже? не вірю, що таке може бути... це точно в центрі Ойропи?

Развитые страны почти все давно отказались от этого. В США делают эту прививку только детям из неблагополучных семей, где постоянный контакт с зараженными.
Из развитых делают только в Японии в возрасте одного года и Китае при рождении. Вроде еще в Южной Корее, но там многие отказываются. Остальные развитые страны давно прекратили колоть

Я таки пробачаюся, але ДЕ Україна, а ДЕ "Развитые страны"!? :(

Не знаю, яка статмстика наразі, але нещодавно Україна була чи на 1му чи на 2му місці в Ойропі по тубіку...

Імхо, ковід ситуацію тільки погіршив ((( так що, БЦЖ для України обов"язкова хрень...
====
проблема з тюрмами, а не з прививками.
Л - логіка
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2852 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 17:02

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

change_pm написав:- якщо не дай Боже майбутній тайванський кризис переросте у довгу війну, то Штати програють...

То Китай, і то Китай.
А штати за океаном.
США "програли" Сайгон у 1975 і що?
Ти передчасно обздзюрюєш штанцята.
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2852 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 17:03

change_pm написав:....
Треба щось і виробляти, продавати світу, але вже як-то кажуть маленька піп..ська в Штатів, нічого зробити і не можуть, і не хочуть)))

Полная глупость. Можно просто владеть лицензий с стричь бабло.
Пример: 2 из 3х приличных вакцин от короны принадлежат США(Moderna , Pfizer) и одна РФ(Спутник V). J&J ну уж очень похож на первый шот Спутника....
А где весь "развитой" мир? Обделавшаяся европка со свой астрозенекой и Китай с эффективностью в 50-60%.....Индия при всех мощностях осилила только выпуск, но не разработку.

Так что США - круты
Понаехал

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 17:46

Понаехал написав:
  change_pm написав:....
Треба щось і виробляти, продавати світу, але вже як-то кажуть маленька піп..ська в Штатів, нічого зробити і не можуть, і не хочуть)))

Полная глупость. Можно просто владеть лицензий с стричь бабло.
Пример: 2 из 3х приличных вакцин от короны принадлежат США(Moderna , Pfizer) и одна РФ(Спутник V). J&J ну уж очень похож на первый шот Спутника....
А где весь "развитой" мир? Обделавшаяся европка со свой астрозенекой и Китай с эффективностью в 50-60%.....Индия при всех мощностях осилила только выпуск, но не разработку.

Так что США - круты

йопт, а де Бионтек? А то Пфайфер, пфайфер... Ойропа проспала вакцину, треба було вчасно пресанути Пфайфер через Бионтек, и не віддавати штатам вакцину...

зі. До речі дуже чудово видно, де колонія, а де метрополія )))
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 17:48

flyman написав:
  change_pm написав:- якщо не дай Боже майбутній тайванський кризис переросте у довгу війну, то Штати програють...

То Китай, і то Китай.
А штати за океаном.
США "програли" Сайгон у 1975 і що?
Ти передчасно обздзюрюєш штанцята.

Головне, що вони мої, а не твої )))) і я не передчасно, а заздалегідь...

Був би ти як я, ти б кавалірки на початку корони не брав би, бо зрозумів би до чого все йде....

зі. Дякую за навідку про Лондон, може придивлюсь в розстрочку для себе, а не в оренду )))
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 17:51

change_pm написав:йопт, а де Бионтек? А то Пфайфер, пфайфер... Ойропа проспала вакцину, треба було вчасно пресанути Пфайфер через Бионтек, и не віддавати штатам вакцину...

зі. До речі дуже чудово видно, де колонія, а де метрополія )))

Какая разница где биотек? США владеет патентами. Все. Точка. То что европка где-то там что-то там могла сделать - даже Африка отказалась от астразенетики.
Тоже самое с космической гонкой. Сейчас мой новый сосед, который переехал к нам в городок, уделает всех китайцев. :twisted:
Понаехал

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 17:55

flyman написав:проблема з тюрмами, а не з прививками.
Л - логіка

в сенсі? хочеш приватизувати? чи тіпа тюрми розсадник тубіку?

так в турмах не новонароджені сидять, а вже давно провакциновані БЦЖ...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
  #<1 ... 162163164165166 ... 1062>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему