Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 29292930293129322933 ... 5004>
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 19:07

Немного о Ковиде

Если заболевание начинается с нарушений обоняния и вкуса - это обычно хороший признак, 88% легко переболевших жаловались на такие же симптомы.
Если сатурация падает ниже 92%, это уже считается средней тяжестью заболевания.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 19:39

IgA написав:Що Ви хочетие діленням 20 млн сказати? Що вакцину ніколи не завезуть в достатній кількості? Чи що краще дати всім одразу перехворіти? Останнє пробували зробити в Бразилії, вийшло так собі, зараз колють вакцину.
1 Нічого , крім того що поки не буде 20 млн перехворівших+вакцинованих - доти по вашим словам не буде можливості відмовитись від локдаунів
2 Кожна страшилка ,в залежності від того як її подати - може бути страшилкою яка налякає , а може бути страшилкою - яку проігнорують...

Зараз розганяється страшилка про ковід в привязці до того ,що треба рік протриматись..максимум другий....
Інформація про 20 млн необхідних вакцинованих або перехворівших розтягують цей термін до 4-6 років( при сьогоднішніх рівнях вакцинування і захворюваності)
Якщо цей термін озвучать+озвучать що імунітет від ковіду триває все життя+озвучать що кількість перехворівших в рази більша від офіціально зафіксованих - так відразу ковідстрашилка померкне.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 19:43

їжачки кололись, плакали,але жерли кактус....

detroytred написав:що я займаюсь анулюванням твого впливу.
А чим ти тут займаєшся?
1 Написав Хотаб і ІгА , що вони не погоджуються з моїми викладками
2 Ти признав що твій інтелект в порівнянні з інтелектом Хотаба і ІгА - замалий, але вирішив звернути мені увагу на їх дописи
3 Ти вирішив що я читати не вмію?
Чи віришив що на дописи високоінтелектуалів я увагу не звертаю - а на твій зверну?

подумай
Навіщо ти мені в суперечці?Нового ти не пишеш, а звертання моєї уваги на дописи інших - це тупе просирання часу...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 19:46

budivelnik написав:Інформація про 20 млн необхідних вакцинованих або перехворівших розтягують цей термін до 4-6 років( при сьогоднішніх рівнях вакцинування і захворюваності)
Якщо цей термін озвучать+озвучать що імунітет від ковіду триває все життя+озвучать що кількість перехворівших в рази більша від офіціально зафіксованих - так відразу ковідстрашилка померкне.

Сьогодняшні рівні є сьогодні, і вивести з них завтрашні за допомогою математики 4 класу залиште в якості вправи для учнів того ж 4 класу. А що буде далі нікому не відомо.
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 20:07

budivelnik написав:
  detroytred написав:що я займаюсь анулюванням твого впливу.
А чим ти тут займаєшся?
1 Написав Хотаб і ІгА , що вони не погоджуються з моїми викладками
2 Ти признав що твій інтелект в порівнянні з інтелектом Хотаба і ІгА - замалий, але вирішив звернути мені увагу на їх дописи
3 Ти вирішив що я читати не вмію?
Чи віришив що на дописи високоінтелектуалів я увагу не звертаю - а на твій зверну?

подумай
Навіщо ти мені в суперечці?Нового ти не пишеш, а звертання моєї уваги на дописи інших - це тупе просирання часу...

Так ти дійсно не розумієш того, що відбувається. Тому й викривлюєш на свій лад, точніше навіть овсім прибріхуєш.
Я визнав ерудицію lgA.
Про другого опонента твого мови не було.
Звиняй, але побачити таку елементарщину, як те, що ти всі 6000 приліпив до одного фактору, нічого не показує.
А ось аргументи lgA глибші. І головне -- дуже влучно сформульовані. Саме це й надало мені підставу.

Коротше: ти, як звичайно, згенерував неправдиві домисли, і мені кожен з них спростовувати фактами? Це не складно, дивись вище.

Навіщо я звернув увагу?
Да для того, що ти сам, визнавши про думаєш над зауваженням Хотаба, будуєш на цьому суперечливому для тебе (а наявного для інших) свою нову)) викладку. Використовуєш ці 6000.

Ну а те, що в посиланні ББС, яке я надав, виявилось -- навіть в коледжі британські вчені)) використовували моделювання (і воно показало більш ніж 20 разів, а в твоїх беззаперечних)) розразунках 3), коли ти просту арифметику -- це, уявляєш, нове дно, яке ти пробив.
Ось саме це нове й було від мене.
Дійсно цього нема і не було в дискусіях.

Так що, як бачиш, все як завжди, мені доводиться конкретно і детально спростовувати твої голослівні випади.

Я не звертаю твою увагу. Я звернув свою. Я обговорюю твердження на сторінках форуму. Твої виявились дуже кумедними.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 20:30

IgA написав:
  budivelnik написав:Інформація про 20 млн необхідних вакцинованих або перехворівших розтягують цей термін до 4-6 років( при сьогоднішніх рівнях вакцинування і захворюваності)
Сьогодняшні рівні є сьогодні, і вивести з них завтрашні за допомогою математики 4 класу залиште в якості вправи для учнів того ж 4 класу. А що буде далі нікому не відомо.
Ну-ну....
доля-воля....
Ви вважаєте, що спочатку треба всіх зашугати..щоб потім легше в мутні водичці рибку ловити....
Я вважаю , що спочатку треба з допомогою елементарних і доступних кожному інструментів порахувати що буде...якщо буде....
Ви признали що необхідно 20 млн перехворівших і вакцинованих
Тепер для того щоб розпланувати СВОЮ поведінку я повинен бачити на який час все затягнеться якщо денна норма вакцинування + захворювання буде дорівнювати
15000(сьогоднішній рівень) - 4 роки
40000(німецький рівень)- 1,5 року
60000(польський рівень ) - 1 рік....
Для того й математика4-го класу.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 20:33

а їжачки кололись,плакали,але жерли кактус.

detroytred написав:Так що, як бачиш, все як завжди, мені доводиться конкретно і детально спростовувати твої голослівні випади.
Бідний..
То ти тут щоб спростовувати те що вважаєш єралашиками...
Шапка наполеона або лаври Ейнштейна - не тиснуть...
Чи вважаєш що твій рівень інтелекту перевищує рівень інших і тому ти мусиш померти але спростувати очевидний для усіх єралаш...
ти б труси вдягнув- або хрестик зняв
Якщо треба моє спростовувати розлогими повідомленнями - то воно не просте-значить ти без трусів і в хрестику
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 20:40

budivelnik написав:Тепер для того щоб розпланувати СВОЮ поведінку я повинен бачити на який час все затягнеться якщо денна норма вакцинування + захворювання буде дорівнювати

Боюсь що одне це якщо перекреслює все Ваше планування. До Вас щось останнім часом погано доходить, спочатку тривалість імунітету, тепер нелінійність захворюваності.

Якщо Вам так вже подобається рахувати, можете прикинути кількість перехворілих по смертності (менша цифра від lapay) або по проценту госпіталізацій (більша оцінка, моя). Останній раз якщо не помиляюсь виходило від 10 до 25%.
IgA

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 20:48

IgA
Мені б з власними ідеями розібратись
Навіщо мені ваші?
Давайте врівноважимо
Ви почнете щось описувати і захищати...я буду надувати щоки розповідаючи що все вами написане фуфло....
Якийсь баланс тоді вийде...
ПС
Мені достатньо того що
а - Ви признали(або влисловили власну думку) що кількість перехворівших більша ніж показує статистика
б - також мені подобається що ви припускаєте що і від ковіда імунітет буде вічним( в квадраті подобається від того що я вже перехворів)+надіюсь що мутацій ковіда буде менше ніж мутацій грипу(198 на сьогодні)
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 21 бер, 2021 20:52, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 20:52

budivelnik написав:Ви почнете щось описувати і захищати...я буду надувати щоки розповідаючи що все вами написане фуфло....

Я писав про процент фіброзів легень нещодавно. Надувайте щоки.
IgA

Профіль

#<1 ... 29292930293129322933 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор