Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 29282929293029312932 ... 5004>
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 18:31

IgA написав:
  budivelnik написав:Ви вважаєте що імунітет буде довший ніж 12 місяців?
Так, буде довгшим, у всякому разі для більшості. Але не для всіх, що показують випадки повторних захворюваннь. На скільки більше сказати не беруся, це тільки Ви майстер знаходити легкі відповіді на складні питання за допомогою математики 4 класу та світлих ідей соціал-дарвінізму.
Як гарно...
Тому ще парочка питань
1 Як довго триває в середньому імунітет від такої примітивної хвороби,яка й близько коло ковіду не стояла - як грип?
Спеціально вставив слово в середньому..бо без нього Ви б викрутились написавши щось на кштал від 3 місяців до 10 років....
2 Якщо грип простенька хвороба..то від страшнішої імунітет повинен триматиись - менше?
Чи вона не таке вже й страшна?

IgA написав:
  budivelnik написав:За перший рік з двома локдаунами перехворівших+вакцинованих=1,6 млн.
Більше, процент госпіталізованих в порівнянні з іншими країнами в Україні дуже високий, що показує що значна кількість перехворілих просто не потрапили в статистику
Отже
Якщо у нас 1,58 млн перехворівших і з них 20 000 померло=смертність в 1,27%
І при цьому в статистику не потрапило ще парочка мільйонів перехворівших - то чи говорить це про те що статистика смертності від ковіду - завищена?..

ПС
Ви пішіть , пишіть...
Ще парочку повідомлень і прийдеться Вас зараховувати в секту ковд_проста_хвороба-а-ля_грип... :D
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 18:35

detroytred написав:Спроба змоделювати скільки життів врятував карантин лондонцями дала збільшення смертей понад в 20 разів.
Замість 130 тис. - 3,2 млн.
Мені дуже подобаються ссилки на статті де...журналіст описує те що йому розповіли в коледжі....навіть якщо цей коледж імперський і в Лондоні..
Ти також розповідаєш і що ?
А я замість оповідань привожу статистичний графік де відмічено кількість захворювань під час локдаунів і без локдаунів в Україні
ЗображенняТут різниця всього в три рази...
То як -паразитуєш чи на вентилятор накидуєш?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 18:37

Re: Эпидемия коронавируса в мире

IgA написав:Взагалі не розумію чого Ви хочете, щоб я почав з Вами вправлятися в математиці 4 класу?
Просто для того щоб почати з вами дискусію про задачі рівня пятого класу - треба щоб ви довели що вмієте розвязувати за четвертий.

А задачі рівня Нобелівських Премій - тут не розглядають..по причині відсутності потенційних нобелівських лауреатів.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 18:40

budivelnik написав:Тому ще парочка питань
1 Як довго триває в середньому імунітет від такої примітивної хвороби,яка й близько коло ковіду не стояла - як грип?
Спеціально вставив слово в середньому..бо без нього Ви б викрутились написавши щось на кштал від 3 місяців до 10 років....
2 Якщо грип простенька хвороба..то від страшнішої імунітет повинен триматиись - менше?

http://content.time.com/time/health/art ... 07,00.html

According to our study, it appears they can last the entire lifespan of the human organism — 90 years plus.

Все життя. А Вас в гуглі забанили?

2. Тривалість імунітету не визначається страшністю хвороби.
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 18:47

budivelnik написав:
  detroytred написав:Спроба змоделювати скільки життів врятував карантин лондонцями дала збільшення смертей понад в 20 разів.
Замість 130 тис. - 3,2 млн.
Мені дуже подобаються ссилки на статті де...журналіст описує те що йому розповіли в коледжі....навіть якщо цей коледж імперський і в Лондоні..
Ти також розповідаєш і що ?
А я замість оповідань привожу статистичний графік де відмічено кількість захворювань під час локдаунів і без локдаунів в Україні
ЗображенняТут різниця всього в три рази...
То як -паразитуєш чи на вентилятор накидуєш?

Не можеш осилити визначення *паразитування*?
Навіть Вікі не допомагає?
Запросиив кого допомоги бо ліпиш дане визначення недоречно.

Тобі опонент, який, як я бачу, має більшу ніж в мене ерудицію, не зміг розжувати наявне -- що статистика не відображає модель. Не є моделлю.
Саме просте -- ця статистика для умов, при яких медична система більш менш справляється з потоком середніх і важких хворих.
Локдаунами гасили піки.

Тільки цих двох факторів достатньо для того, щоб не звертати уваги на твої єралашики з простими арифметичними діями над данними цифрами з цієї статистики.

Він не зміг. Пояснити такому грамотному)) тобі.
А мені-то куди.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 18:49

IgA написав:
  budivelnik написав:Тому ще парочка питань
http://content.time.com/time/health/article/0,8599,1835907,00.html
According to our study, it appears they can last the entire lifespan of the human organism — 90 years plus.
Все життя. А Вас в гуглі забанили?

2. Тривалість імунітету не визначається страшністю хвороби.
1 Я вважаю що людина яка викладає інформацію на іноземній- просто маскує свою тупість...
2 Якщо хвороби передаються однаковим шляхом
Грипом хворіє щороку 5+млн осіб в Україні
То чи можна на підставі цього стверджувати що тривалість імунітету буде приблизно однаковим, при чому за межі яке описано приблизно ми беремо +/- 2 рази
Тобто
Якщо грип дає імунітет на 6 місяців, то ковід на діапазон 3-12 ?
3 Те що грип може давати імунітет на все життя...чомусь заперечується медиками які пропонують вакцинуватись два рази в рік..
Тому може нехай медики між собою розберуться, а потім вже результати їх розбірок ми будемо почитувати тут.
4 З іншого боку- ви можете зайняти принципову позицію і поганяти брудними ганчірками тих хто заявляє що ковідом можна захворіти по три рази на рік...
А то
труси-хрестик...

І останнє
Можна напускати туману скільки завгодно
Можна пробувати подобатись пенсіонерам паразитуючим на чужих думках бо власних в них ніколи не було...
Але навіщо перти проти очевидного ?
Перше -50% імунітет в Україні=20 млн вакцинованих або перехворівших на часовому відрізку розміром в імунітет...
Друге - для досягнення 50% імунітету потрібно щоб 20 млн поділити на тривалість діючого імунітету=захворівші+вакциновані в день

Нвдіюсь розуму не виступати проти першого і другого - Вам вистарчить
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 21 бер, 2021 18:55, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 18:51

А їжачки кололись,плакали але жерли кактус...

detroytred написав:Тільки цих двох факторів достатньо для того, щоб не звертати уваги на твої єралашики
Ти б взяв приклад з ЛАДа - той мене в бан закинув і задоволений як слон..
Ти можеш піти його шляхом..
Якщо я продукую єралашики - то ти лох витрачаючий свій дорогоцінний час на анулювання впливу моїх єралашиків.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 18:54

budivelnik написав:
  IgA написав:Взагалі не розумію чого Ви хочете, щоб я почав з Вами вправлятися в математиці 4 класу?
Просто для того щоб почати з вами дискусію про задачі рівня пятого класу - треба щоб ви довели що вмієте розвязувати за четвертий.

А задачі рівня Нобелівських Премій - тут не розглядають..по причині відсутності потенційних нобелівських лауреатів.

Бінго!
Саме цим ти й займаєшся.
Вирішуєш надскладну задачу арифметикою 4 класу.

І в який спосіб тобі це не пояснюють, ти твердиш -- 2*2=4; спростуйте або надайте свої розрахунки.
Це і є єралашиком.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 19:02

budivelnik написав:
  detroytred написав:Тільки цих двох факторів достатньо для того, щоб не звертати уваги на твої єралашики
Ти б взяв приклад з ЛАДа - той мене в бан закинув і задоволений як слон..
Ти можеш піти його шляхом..
Якщо я продукую єралашики - то ти лох витрачаючий свій дорогоцінний час на анулювання впливу моїх єралашиків.

Твій випад побудовано на невідповідаючому дійсності (тобто твоїй вигадці) - що я займаюсь анулюванням твого впливу.

Да мені побоку вплив будь-кого з форумчан.
Це ти бачиш свою місію в переконаннях форумчан та анулюванні впливів.
Навіщо на мене це натягуєш-то?!
Я лише займаюсь обговоренням і читанням дописів форумчан. Цієї мети перебування на форумі й витрачання свого часу мені цілком достатньо.

Спробуй без переходу на особистості хоч на цій гілці.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 19:05

budivelnik написав:1 Я вважаю що людина яка викладає інформацію на іноземній- просто маскує свою тупість...
2 Якщо хвороби передаються однаковим шляхом
Грипом хворіє щороку 5+млн осіб в Україні
То чи можна на підставі цього стверджувати що тривалість імунітету буде приблизно однаковим, при чому за межі яке описано приблизно ми беремо +/- 2 рази
Тобто
Якщо грип дає імунітет на 6 місяців, то ковід на діапазон 3-12 ?

І останнє
Можна напускати туману скільки завгодно
Можна пробувати подобатись пенсіонерам паразитуючим на чужих думках бо власних в них ніколи не було...
Але навіщо перти проти очевидного ?
Перше -50% імунітет в Україні=20 млн вакцинованих або перехворівших на часовому відрізку розміром в імунітет...
Друге - для досягнення 50% імунітету потрібно щоб 20 млн поділити на тривалість діючого імунітету=захворівші+вакциновані в день
Нвдіюсь розуму не виступати проти першого і другого - Вам вистарчить

Імунітет проти грипу виробляється на все життя, навчіться користватися гуглперекладачем якщо англійська для вас як ієрогліфи. 6 місяців імунітету проти грипу взялись з глибин Вашої уяви.
На грип хворіють кожного року тому що кожного року зявляються нові варіанти грипу до яких нема імунітету. Ковід мутує повільніше за грип, тому сподіваються що за допомогою вакцинації зиожуть загасити епідемію раніше ніж зявляться нові варіанти які обходять імунітет вироблений після хвороби чи вакцини.
Що Ви хочетие діленням 20 млн сказати? Що вакцину ніколи не завезуть в достатній кількості? Чи що краще дати всім одразу перехворіти? Останнє пробували зробити в Бразилії, вийшло так собі, зараз колють вакцину.
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

#<1 ... 29282929293029312932 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор