Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Экспертов здесь нет, есть просто "бывалые". Одно можно точно сказать, судя по вот такому тексту: ........Коли в дитинстві батьки возили мене на новорічну Ялинку до Палацу "Україна ", я мріяла , що колись буду жити дуже близько і ходитиму на всі концерти щодня. На жаль, житло у мене там не з'явилося.........
Продать квартиру даже в хорошем месте в Киеве не так уж и просто на моменте.
А вообще РН - это в определенной степени - рулетка. Никто не знает как оно будет.
Вот,к примеру, успокоится ситуация на востоке, забурлит рынок земли реально ( а не так как ипотека под 7%), напечатают штаты еще в копилку вертолетного доллара, не стерилизовав ничего,подымутся еще чуть-чуть цены на комодитиз укроэкспорта,отстегнет МВФ утроенную порцию дозы,ну и т.п. - и цены на КРН еще немного взлетят.
Но может быть и противоположность сахарному сценарию - МВФ даст опять мизер,чтобы перекантовались,ситуация на востоке может оставаться взрывоопасной,вместо налогов на богатые компании начнут прессовать по новой программе мелочевку всякую, пирамида ценных бумаг и долгов всем и всему будут пухнуть и надуваться как шарик,гривна рухнет,гастеры утроят свои усилия,чтобы слинять с послаблением карантина на границе,по ОВГЗ многие на лето будильники завели,ну ,или на начало осени играются, суды по русскому долгу подойдут к финишу,а там 4 млрд.дол., суды по китайской компенсации войдут в стадию рассмотрения, до очередных выборов - всего ничего - 2 года -это ни о чем,лодка будет качаться,укр.комодитиз понизятся после рекордных пиков,стройки тормознутся еще немножко,доходы сограждан и так внизу, еще немного вниз могут скорректироваться,учетку повысят,а депо ставки повысят, налог на депо отменят может в перспективе,пирамида бумаг зашатается - достаточно совпадения лишь нескольких пунктов и РН скорректируется вниз, без обвала,это понятно, так как причин для массового сброса как в 2008-м - не имеется.
Никому не советую, личные финансы-это личные финансы и личная ответственность, но пытаюсь это время фифти - фифти переждать в евро в надежных иностранных банках,под почти нулевые проценты. Пока такая практика себя оправдывает : РН вырос, но и евро выросло, потенциал роста еще выше - имеется, хотя и риски.что такого не случится - также есть.
Еще одно можно сказать стопроцентно - на рынке барахла - по комерцу -90%, по квартирам - 75% ,и это так навскидку,как минимум.
В любом случае - мысленно прибавьте к цене еще стоимость приятного ремонта, навскидку по самому минимуму - 25-30 тыс.дол.
Получится ценник 150 штук.Есть над чем подумать.
Востаннє редагувалось Автор77 в Вів 23 бер, 2021 15:47, всього редагувалось 1 раз.
Хомякоид написав:.. Невже освіта в Украіні скотилась так низько.
а хотелки выросли непропорционально знаниям и навыкам. Я часто бывал на заводах в Германии, но не слышал, чтобы там чувак со знанием школьной системы координат XYZ требовал 40 баксов в час, не имея ни малейшего понимания, чем ему придется заниматься.
flyman написав:а що не так, в чому протиріччя? чи ти пропонуєш погодитися на з.п. Києва Франта? я ж не тільки в цоколі плитку навчився викладати, а й сантехніку оформляти і електромонтажні роботи, і пишу грамотно, так що розкошелюйся, не менше $40 за годину (час в дорозі іде в кошторис теж)
Ти цей..... нуль то, забери
Дахау. Газова камера. Двері закриваються. Тут лакований чобіт наглядача між одвірком блокує двері перед закриттям: - питання німецькою: хто плитку кладе? начальнику табору на кухню треба. - Голос Флая, із западенським гонором: ну, я кладу, 5 марок за м2 - голос німецькою - давай хоча б по 3 марки за квадрат, ти ж у газовій камері, газ уже пішов по трубах - голос Флая, із ще більшим западенським гонором, з нотками обурення : НОГУ ЗАБЕРИ !
flyman написав:а що не так, в чому протиріччя? чи ти пропонуєш погодитися на з.п. Києва Франта? я ж не тільки в цоколі плитку навчився викладати, а й сантехніку оформляти і електромонтажні роботи, і пишу грамотно, так що розкошелюйся, не менше $40 за годину (час в дорозі іде в кошторис теж)
https://vimeo.com/showcase/6608873 як тобі, піддони на колесах (50секунда) із управлінням через Алексу? хочеш вауефект, зроби таку смарт мебель в смарт квартирі на Левандівці.
Заводиш квартиранта (-шу)і : Шконка камнє два шага впірьод: раз-два! шконка стаять і нє двігаццо!
Востаннє редагувалось flyman в Вів 23 бер, 2021 15:51, всього редагувалось 2 разів.
Дахау. Газова камера. Двері закриваються. Тут лакований чобіт наглядача між одвірком блокує двері перед закриттям: - питання німецькою: хто плитку кладе? начальнику табору на кухню треба. - Голос Флая, із западенським гонором: ну, я кладу, 5 марок за м2 - голос німецькою - давай хоча б по 3 марки за квадрат, ти ж у газовій камері, газ уже пішов по трубах - голос Флая, із ще більшим западенським гонором, з нотками обурення : НОГУ ЗАБЕРИ !
15 марок, не хотите? Это без затирки швов и углов под 45. Не было у надзирателей в Дахау лакированных сапог. Это гребанный прораб замаскировался неудачно. Пусть дверь снаружи закроет.
.....можливо, і немає в нас таких чітких/класних УК, чи агенств, які б чітко заявляли і робили наступне(наприклад) УК "Ваш спокій" цінує кожного клієнта і надає наступні послуги: 1. Даємо оголошення/шукаємо орендаря 2. Заселяєм/висиляєм орендаря 3. Підтримуємо квартиру в належному стані/робимо дрібні ремонти(як полагодження бачка/змішувача/резетки тощо) 4. Оплачуємо комунальні послуги
За весь цей пакет вище написаних послуг, беремо - 30% від ціни оренди. Договір з нами підписується на рік(далі договір, або розривається, або поновлюється) Ціну оренди прописується на рік наперед, і відповідно, наш клієнт отримує ФІКСОВАНУ ставку оренди, а всі ризики(якщо ціна на оренду просяде) бере на себе наше УК "Ваш спокій"
Успіх написав:.....можливо, і немає в нас таких чітких/класних УК, чи агенств, які б чітко заявляли і робили наступне(наприклад) УК "Ваш спокій" цінує кожного клієнта і надає наступні послуги: 1. Даємо оголошення/шукаємо орендаря 2. Заселяєм/висиляєм орендаря 3. Підтримуємо квартиру в належному стані/робимо дрібні ремонти(як полагодження бачка/змішувача/резетки тощо) 4. Оплачуємо комунальні послуги
За весь цей пакет вище написаних послуг, беремо - 30% від ціни оренди. Договір з нами підписується на рік(далі договір, або розривається, або поновлюється) Ціну оренди прописується на рік наперед, і відповідно, наш клієнт отримує ФІКСОВАНУ ставку оренди, а всі ризики(якщо ціна на оренду просяде) бере на себе наше УК "Ваш спокій"
Долярчик, відкривай бізнес. Підкину кавалірок біля ШРТ. 20% твої, решту кешфло будеш мені висилати на Філіпіни, поки я там на філіпінках відпочиватиму
stas_rst написав:Дахау. Газова камера. Двері закриваються. Тут лакований чобіт наглядача між одвірком блокує двері перед закриттям: - питання німецькою: хто плитку кладе? начальнику табору на кухню треба. - Голос Флая, із западенським гонором: ну, я кладу, 5 марок за м2 - голос німецькою - давай хоча б по 3 марки за квадрат, ти ж у газовій камері, газ уже пішов по трубах - голос Флая, із ще більшим западенським гонором, з нотками обурення : НОГУ ЗАБЕРИ !
15 марок, не хотите? Это без затирки швов и углов под 45. Не было у надзирателей в Дахау лакированных сапог. Это гребанный прораб замаскировался неудачно. Пусть дверь снаружи закроет.
Ще 30% до розцінок за правильно заповнені квитанції без помарок і орфографічних помилок, + VAT. Ordnung muss sein.
airmax78 написав:15 марок, не хотите? Это без затирки швов и углов под 45. Не было у надзирателей в Дахау лакированных сапог. Это гребанный прораб замаскировался неудачно. Пусть дверь снаружи закроет.
Ще 30% до розцінок за правильно заповнені квитанції без помарок і орфографічних помилок, + VAT. Ordnung muss sein.
Arbeit macht frei. Робіть скидку на рік подій Навіть із затирками і ППМ (плінтусами прихованого монтажу)
airmax78 написав:15 марок, не хотите? Это без затирки швов и углов под 45. Не было у надзирателей в Дахау лакированных сапог. Это гребанный прораб замаскировался неудачно. Пусть дверь снаружи закроет.
Arbeit macht frei. Робіть скидку на рік подій Навіть із затирками і ППМ (плінтусами прихованого монтажу)
Ніяких скидок за неповажне ставлення до пана майстра. Навпаки ще надбавка за зіпсутий творчий настрій митця.