Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
stm написав:Правда в аренду Вы ничего сдавать не должны пункт звучит для единщика так: 4) податку на майно в частині земельного податку за земельні ділянки, що використовуються платниками єдиного податку першої - третьої груп для провадження господарської діяльності (крім діяльності з надання земельних ділянок та/або нерухомого майна, що знаходиться на таких земельних ділянках, в оренду (найм, позичку) та платниками єдиного податку четвертої групи для ведення сільськогосподарського товаровиробництва;
О еще одна выдержка, которая к делу не относится. Ваша цитата находится в консультации по ответу на этот вопрос: Товариство з обмеженою відповідальністю є власником земельних ділянок під об’єктами нерухомості, які надає в оренду. При цьому товариство є платником єдиного податку третьої групи і надання в оренду нерухомого майна є основним його видом діяльності. Чи сплачується земельний податок за земельні ділянки, на яких знаходяться такі об’єкти нерухомості? Который к сути дела не имеет, мимо.
А вот цитата из консультации ДПС по моему вопросу, она про юрика, но суть та же Таким чином, юридична особа - платник єдиного податку третьої групи, яка набула право власності або користування земельною ділянкою та є власником нежитлового приміщення (його частини) у багатоквартирному жилому будинку, та надання в оренду нерухомого майна є основним або одним із видів діяльності, звільняється від сплати земельного податку за земельну ділянку під таким майном за умови надання в оренду нерухомого майна згідно з укладеною цивільно-правовою угодою, оскільки така земельна ділянка цим платником (орендодавцем) використовується виключно для здійснення господарської діяльності.
PS: я даже боюсь, что если посмотреть документы на нежилое которое у Вас куплено, то будет печаль... Сейчас активно продают всё, но потом люди прозреваю, что купили гной.
Ну я бы вам смотреть не доверил, у меня для этого есть компетентные люди
airmax78 написав:По городу пылесосят песок с обочин и с разделительной полосы. Офигеть. Цивилизация до нас добралась. Кличку плюсик в карму.
Та да. Когда еду по Киеву, клацанье зубов на перманентных ямах не дает заснуть. Чтобы не портить эмаль зазря, начинаю петь. Получается что-то типа: Витааалляя - лууучччший мэээррр...
Sidus написав:О еще одна выдержка, которая к делу не относится. Ваша цитата находится в консультации по ответу на этот вопрос: Товариство з обмеженою відповідальністю є власником земельних ділянок під об’єктами нерухомості, які надає в оренду. При цьому товариство є платником єдиного податку третьої групи і надання в оренду нерухомого майна є основним його видом діяльності. Чи сплачується земельний податок за земельні ділянки, на яких знаходяться такі об’єкти нерухомості? Который к сути дела не имеет, мимо.
Это цитата с ПКУ 297.1. пунк 4) а ваш пункт 297.1.4 отсутствует там вообще, но профи виднее Я всегда читаю первоисточники, в суде так проще
Успіх написав:я тут вже скільки "товчу"(і не тільки я) - що краще, навіть, ПЕРСПЕКТИВНА смарт-квартира, нехай і на Левандівці - але в НОВЕНЬКОМУ ЖК з ремонтом
Глупий маленькій мишонок отвечаєт Доляреку спросонок:не пиши того чего не знаешь!
У нерухомості головне - це локація. Тому сарай в центрі Києва коштує дорожче, ніж 3к квартира з ремонтом десь в райцентрі. Смарти нікому не потрібні. Весь орендний Кржн завалений конурками.Попит мізерний.
Востаннє редагувалось Frant в Суб 27 бер, 2021 18:19, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:я тут вже скільки "товчу"(і не тільки я) - що краще, навіть, ПЕРСПЕКТИВНА смарт-квартира, нехай і на Левандівці - але в НОВЕНЬКОМУ ЖК з ремонтом
airmax78 написав:По городу пылесосят песок с обочин и с разделительной полосы. Офигеть. Цивилизация до нас добралась. Кличку плюсик в карму.
Та да. Когда еду по Киеву, клацанье зубов на перманентных ямах не дает заснуть. Чтобы не портить эмаль зазря, начинаю петь. Получается что-то типа: Витааалляя - лууучччший мэээррр...
Я только из Одессы вернулся. Там в хорошем состоянии только Пушкиеская, которая в брусчатке и бетонная Преображенская и Успенская, с трамвайными путями в уровень с проезжей частью - Ростдорстрой сделал на совесть.
Sidus написав:О еще одна выдержка, которая к делу не относится. Ваша цитата находится в консультации по ответу на этот вопрос: Товариство з обмеженою відповідальністю є власником земельних ділянок під об’єктами нерухомості, які надає в оренду. При цьому товариство є платником єдиного податку третьої групи і надання в оренду нерухомого майна є основним його видом діяльності. Чи сплачується земельний податок за земельні ділянки, на яких знаходяться такі об’єкти нерухомості? Который к сути дела не имеет, мимо.
Это цитата с ПКУ 297.1. пунк 4) а ваш пункт 297.1.4 отсутствует там вообще, но профи виднее Я всегда читаю первоисточники, в суде так проще
Все правильно, только вот начислит вам пеню или нет не суд, а ДПС, поэтому первоисточник это хорошо, но консультации ДПС тоже важно - это именно то, как они трактуют на данный момент законы. И законы в нашей стране иногда имеют много пробелов, иногда оставляют много пространства для трактований, вы же знаете. Вот полная консультация http://kyiv.sfs.gov.ua/okremi-storinki/ ... 50497.html
Вот кстати тоже по этому поводу интересные рассуждения https://buhgalter911.com/uk/news/news-1050380.html, ключевое вот Таким чином, умовою несплати земельного податку за спрощеною системою оподаткування є те, що суб`єкт господарювання, який є власником чи користувачем земельної ділянки, використовує цю землю для проведення господарської діяльності.
Следовательно, если у ФОПа основная деятельность это аренда, то земельный налог платить не нужно