Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:Прокатався приміським і міським ШРТ. Таке враження, що пасажирів у 2..3 рази менше. Де люди, невже в блRхах в корках? Вуличної торгівлі, і переходах фактично нема, на ринках теж нема торгівлі. А це десятки, а може і сотні тисяч робочих місць, які у статистику з.п. від держстата не потрапляють, хоча офіційна з.п. росте ДТЕКів і Метінвестів, які попадають в так нелюбиму растішками статистику.
Зекономіка тріщить по швам, особливо в Києві, де самийлутший мер.
Забежал специально, шоб показать ККЦ и другим одну ссылку по поводу прямых договоров с Киевтеплонэнерго. Он же знает абслютно все по аренде и не может ошибаться, верно? И если ККЦ чего-то не видел или не стыкался, то скорее всего такого быть не может в этом мире
change_pm написав:зі. Так і в з кінця 2021 по 22-23 роки будуть можливості, головне не злякатись інфлеца бакса (5-6% в Штатах) і не влізти на піку в нерухомість. ФЕДот підвищить ставку в кінці цього року, і все посипється в тартарари ))))
- іпатека в Штатах, ціни на будинки, банки, фонда, тільки бакс і голд будуть вічною цінністю )))
flyman написав:ФЕДя ще нічого не піднімав, а вже індекси опівнашосту (крім індекса долара)
Індекси ще на АТХ, але вже пахне смаженим (скаженим)))....
Банкротство хедж фонда - це новий чорний лебідь, але він поки далеко, то здається білим. Враховуючи обстановку, банки можуть почати закривати ліміти один на одного, ніхто ж не знає, в кого як справи...
То залишається зливати все, щоб залишитись на плаву....
Тому можемо побачити по 10 річкам 2-2.5% скоро, золото по 1300-1500 (бо золото = папір), акції - 30-80% легко, і тільки бакс, який всі зливали, буде парити високо )))
А якщо це все поєднається з інфлецом в 5-6%, то ФЕДот всрється ))))
Serg-ik написав:sequence Реально ржунимагу. Есть условный полтос, а за квартиру хотят 55. Я значит затянул пояс и нашёл подработку, собрал еще 5 куе через год...Прихожу, а мне в ответ: Моя прелесть-как хорошее вино, еще Хрущёва видела. Она стала старше на 1 год и дороже на 5 куе...и начинаем новый круг ... ну-ну, успехов богам бытового маркетинга
О, у мене саме така була проблема в 2004-2008 роках, але в 2007 я зрозумів, що вже не наздожену, то просто копив кеш ))))
Що було з 2008 по 2016 знають всі ))) нові можливості притарити каклету...
зі. Так і в з кінця 2021 по 22-23 роки будуть можливості, головне не злякатись інфлеца бакса (5-6% в Штатах) і не влізти на піку в нерухомість. ФЕДот підвищить ставку в кінці цього року, і все посипється в тартарари ))))
- іпатека в Штатах, ціни на будинки, банки, фонда, тільки бакс і голд будуть вічною цінністю )))