Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 667668669670671 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Ср 31 мар, 2021 20:05

roberto dark писал(а):ОРЕНДОДАВЕЦЬ Глянув цей жк "sota duet" на початку Кульпарковської від забудовника "no name" по ціні 1000$ за метр на стадії "кінь не валявся" та запитав себе самого чи цікава то може бути інвестиція на майбутнє? Тут же відповідь отримав з глибини своєї підсвідомості - ЗВИЧАЙНО ЩО НІ!!! Так давайте ж проаналізуємо чому? Район той, так собі - на трояка з натяжкою (колишній так званий "робітничо-селянский"). Напроти приміський вокзал з доїзджаючими, зліва Левандівка з долярчиками, справа Привокзальна з відповідним контингентом. Навіть жодного
парку чи зеленої алеї окрім вбитого стадіону Сільмашу немає поруч, що б прогулятись біля будинку. Який адекватний айтішник захоче знімати квартиру в такій локації скажіть мені? А других порядних та грошовитих клієнтів у Львові майже немає і не буде найближчим часом. І ще не забувайте про сусідній завод Сільмаш з величезною територією, де в перспективі набудують тисячі і тисячі новеньких квартир під здачу, які прогнуть ціну у тому районі до рівня якогось там Сихова чи Левандівки. Це ще окрім тих, що побудовані чи добудовуються в трохи кращій локації далі по Кульпарківській. Я вже мовчу, що не відомо яка там буде реальна якість будинку, бо вже чудово нам усім відомо про брехливі рендери львівських забудовників, які хочуть продати гівно в гарній обгортці бізнескласу і англомовною назвою жк.

Дякую за коментар - саме для того я зваяв свою першу простиню, але дозвольте не погодитися
1.) Про забудовника нонейм - не зовсям нонейм - це новий підрозділ архітектурного буро яке робило проекти для Паруса - як вони (Парус) їх реалізували інше питання, будує їм Галицька Будівельна Гілдія, будинок не величкий - я не люблю мурашників, можна сказати полуклубний, десь на межі комфорт та преміум
2.) Район - розвилка трьох навнтажених і центральних доріг - Городоцька - прямо наводка на індастріал район. кордон та ділові центри, але не між хрущовками та соціальним житлом, Любінська - прямо наводка на аеропорт, Кільпарківська - нове артерія міста, але між маршниками - Сейф Хауз, Парус Сіті, Район МРЕВ і т.п. По інфраструктурі - залізничний вокзал, сільпо, скриня. По віддаленості від центру - сьогодні сам реально прозрів - умисно поїхав подивитися що вони там ваяють, і з розвилки кулпарківська-городоцька проклав Вейзом маршрут до пл. Ринок - мав там зустріч - їхав практично в час пік - в 11.00 - написало 8 хв., доїхав за 6 (ну люблю я погасати) - чому так - не знаю, мабуть навтаження на городоцьку розприділилося на Кульпаркіську, Героїв УПА і це при тоу, що Бандери перекрита - тому з доступність транспортною все ок. Доречі про транспортну доступніть престижнішого за Вашими словами району Кульпарківської - це капець - Коли робив ремонти по 2 дею - наїздився по ЛЬвову - Стрийська - практично не стоїть - за рідким виключенням на виїз перехрестя з науковою,Городоцька - як коли, але кульпарківська та В.В. - це без коментарів, особлива частина між Футурою та Вікторією Гарденс - і це без запуску монтрів як Сей Хауз, Парус Сіті, коробок на Боткіна, Садової - тут разом бігом 4к+ квартир буде - тож рахуйте який "престижний" район буде.
3.) Про сільмаш - я думаю там буде більш елітне житло - так як локація до цього так сказати располагає + загальна куольтура забодови та вимог клієнтів росте - уже просто коробок не хочуть, або, якщо хочуть то за дешево, а втому районі за дешево ніхто будувати не буде, а приклади клубної, або колоклубної забудови навів - Авалон Люкс, апарт готель вище по Кульпарківській - ціни від 1400 а відстань до центра +- та сама та навіть більша.
4.) Про "трішки кращу локацію" вище на кульпарківській - чим вона краща - мурашниками без інфраструткруи біля колії з виїздом на міст та 10-15 хв. + до центру в порівнянні із сотою, без шкіл, садочків, та тих же парківміж панельками - ну не знаю.
5.) Про якість будівництва - не буду сперечатися так як тут як карта ляже, але те що те не термітник + Галицька Будівельна Гілдія + те що це будинок від архітектурного бюро - то маю надію, а якщо чесно то практично впевненість що буде все люкс, поки забудовник не пішов тираж.
6.) Про попит - скажу так він значний, і це не по словам відділу продаж - укладав форвардний контракт - так за один день по об'єкту мій був 37 - це було ще до початку риття котловану, скільки днів продавали форварди не можу сказати, а ле по стуктурі таблиць, які від мене намагався сховати менежджер - при наймі було 3 раунди + в Універсалі де платив сказали що клієнтів від них вал і це за умови 6-8 поверхового будинку на 2 під'їзди

Р.С. - якщро є це коментарії, критика, пропозиції по моєму пакету недвігі - радий буду почути та аргументовано обговорити
Орендодавець

С нами с: 30.03.21
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 00:29

1) Те, що новий забудовник робив проекти для Паруса - це скоріше мінус чим плюс, бо планування в багатьох квартирах перших парусів хорошим назвати язик не повернеться, а деяких просто жахливі ( з величезними коридорами, кімнатами-нішами, напівкруглими або скошеними стінами. Крім того, зараз багато хто з ким якимось боком повязаний, тому це ніяк не впливає на порядність забудовника чи гарантію , що він взагалі добудує ( ОСОБЛИВО В ТАКІ ВАЖКІ КОРОНОВІРУСНІ ЧАСИ З ЛОКДАУНАМИ ТА МАЙБУТНІМИ ЄКОНОМІЧНИМИ КРИЗАМИ). 2 ) Якщо ви з львівських, як і я то повинні знати, що початок Любінської - це старий багатостраждальний район Привокзальна та ніяких особливих бонусів він не дає вашому майбутньому житлу КЛАСУ БІЗНЕС ( скоріше тільки мінуси). Близкість до вокзалу?)) Смішно... У вас буде машиніст знімати ? А от види з будинку на залізничну колію або на димлячі труби з іншої сторони навіть він не оцінить з вашого панорамного вікна.)) Про елітне житло замість Сільмашу - це звичайно говорить про вашу бурхливу уяву. Я теж фантастику любив читав у дитинстві, але напевно не настільки захоплювався ..)) Вангую буде там в основному комфорт клас. Далi жк "Авалон люкс" ви помилково чомусь на Грабовського поставили, а він знаходиться на Бойківській 30 у так званому Оріховому гаю . Може ви мали на увазі жк Авалон Prime на кастелівці ( де я проживав кілька десятків чудових років)? То це справдi клубний будинок виглядає на бізнес класс за 1800$ за метр та вже напевно нічого хорошо там не продадуть вiд забудовника по такiй цiнi, бо це район дійсно ПРЕСТИЖНИЙ,( The best ) у Львові та гарантованно буде дорожче коштувати. 4) Вважаю чим далі по Кульпарківській ДО МОСТУ то район трохи краще нiж там де ви купили, хоча i не ПРЕСТИЖНИЙ звичайно, як ви перекрутили. Може з часом як закінчать Парус сіті, Сейф та інше, що ще добудують там, то і життя за мостом новими барвами заграє. А відносно мурашників то ви помиляєтесь бо сучасні молоді арендарі люблять такий формат життя і навіть якщо мурашникiв багато в одному місці (за умовою, що є сучасні ТРЦ і інфраструктура) то під аренду буде досить популярним. В Києві метро Осокорки для прикладу гляньте на Позняках та переконайтесь самі який там високий попит. 5) Добре хоч про якість будівництва правду написали, що це "кіт у мішку" у вашому жк , а відносно того, нiби 8 поверхів не термітник - то це також суб'єктивно, бо як на мене усе що вище 4го термітники. Звик якось жити у будинках, коли сусіда зустрічаєш раз у декілька днів, та не чути взагалі ніколи через товстi стінi. А ще з власної тераси вид у фруктовий сад із співаючими пташками. КАЙФ РЕАЛЬНО... 6) Відносно того, що розбирають як пирiжки вашi "соти" , то ж гребуть зараз усе, навіть кумедні смарти в єврогуртожитках на Левандівці!!! Доллар знецінються напевно тому:D .
Последний раз редактировалось roberto dark Чт 01 апр, 2021 01:13, всего редактировалось 1 раз.
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 01:10

Успіх писал(а):
Скажу словами форумчанина Орендодавця - к***а! - ну не рівняйте трьоху в старому фонді під лісом за Шуваром і НОВЕНЬКУ однуху з НОВЕНЬКИМ ремонтом!!!
Ну думайт-те, хоч трішки мізками!!! :mrgreen:

Над чим власне думати??? У вас всі факти перед очима - 50кв в оренду на першій здачі висить за 9к. Автор пише, що свою 37кв здав в грудні коли штіль, теж за 9к.
Автор пише, що в Місті Трав оренда по 12к. Не буду сперечатись є така *хатєлка*, тільки в групі ФБ *ноу маклер Львів* один пан 18 березня запостив 1кімн, 45кв в Місті Трав за 400$. Вчора той самий пан поновив те саме оголошення з тою ж самою ціною. Пройшло пів місяця хата ще не здалась
Висновок
Хателка є! Покупця на ту *хателку*не має! Ринок на моменті інертний

П.С Я Вам вже казав, раз вже влізли в ринок то потрудіться його аналізувати і вивчати, а не орієнтуватись на окремі випадки, хочаб зареєструйтесь в групах в ФБ і відстежуйте його таким чином. Вчіться думати своєю головою!

П.П.С. Щось Я бачу чим більше ви відосіків дивитесь тим більше від реальності відриваєтесь. Якісь Ваші пости стали відірвані від життя і близькі до казки.
Памятаєте? Колись в народі ходило

А Тичина пише вірші
Та все гірші,
та все гірші
......
Львівський БатяР

С нами с: 25.12.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 11:13

Жорсткий карантин все таки впливає. До осені фінмоніторинг,курс,інфляція може впливати
Sollentuna 80

С нами с: 02.03.21

Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 11:16

Переконаність,високі ціни у всіх обласних центрах не тільки у Львові
Sollentuna 80

Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 11:16

Перекупленість
Sollentuna 80

Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 12:07

За крок до перевороту думок!©

Sollentuna 80 писал(а):Перекупленість

Та от, тільки люди починають роздуплятись, що ринок оренди перенасичився і думають - все, стоп! Досить! Треба зупинитись, або навіть, почати свої орендні квартири продавати... - краще вже на депо тримати без гемору такого...
А тут "чік-чік" і ставки ще порізали/поріжуть і люди такі - ааааа! Нема де прилаштувати котлетку?!
А, засунемо в бетон! :D

І так по колу :)
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 12:12

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Львівський БатяР писал(а):Над чим власне думати???

Над тим, що однокімнатна/малометражка в новобуді - здається за ті ж(а інколи і більші) кошти, ніж трьоха в старому фонді!
Не маячок для ДУМАННЯ?
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 13:09

Успіх писал(а):
  Львівський БатяР писал(а):Над чим власне думати???

Над тим, що однокімнатна/малометражка в новобуді - здається за ті ж(а інколи і більші) кошти, ніж трьоха в старому фонді!
Не маячок для ДУМАННЯ?

Так то воно так, але трьоха в старому фонді, а якщо ще в ЯКІСНОМУ ПОЛЬСЬКОМУ ЧИ АВСТРІЙСЬКОМУ ЛЮКСІ і в НАБАГАТО КРАЩІЙ ЛОКАЦІЇ, часто львів'янами отримуються в спадщину від бабусі з дідусем, або батьківська. А долярчикам приходится на новеньку малометражку довгими роками на ринку заробляти, та кожну копійчину на собі єкономити. Потім ще 3-4 роки чекати та тремтіти як добудується їхній мурашник. Далі знову витрати грошей ,часу і власних зусиль на ремонти, меблі , техніку. І крім того не забувайте, що і ваші сусіди повинні теж одночасно ремонти закінчити, а то який мазохіст захоче зняти квартиру щоб йому по голові довбили цілий день. А це знову плюс рік- два після здачі. Ось і думайТЕ що краще?
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 13:47

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

І ще, бачу, що деяке панство, не звертає на назву цієї гілки і розказує "де класно жити, а де погано".
Так ви не плутайте ПІД ОРЕНДУ і ДЛЯ СЕБЕ!
Скільки років ви будете відбивати свою прєлєсть, куплену па 1800$/м2, чи ще дорожче і + ремонт?!

От мені "Авалон Люкс" теж подобається, але це - "для себе", а купувати таке для оренди - не годиться!(100500 років відбивати треба) :)
Успіх

4
8
1
5
  #<1 ... 667668669670671 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор