Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 667668669670671 ... 1055>
Повідомлення Додано: Сер 31 бер, 2021 21:05

roberto dark написав:ОРЕНДОДАВЕЦЬ Глянув цей жк "sota duet" на початку Кульпарковської від забудовника "no name" по ціні 1000$ за метр на стадії "кінь не валявся" та запитав себе самого чи цікава то може бути інвестиція на майбутнє? Тут же відповідь отримав з глибини своєї підсвідомості - ЗВИЧАЙНО ЩО НІ!!! Так давайте ж проаналізуємо чому? Район той, так собі - на трояка з натяжкою (колишній так званий "робітничо-селянский"). Напроти приміський вокзал з доїзджаючими, зліва Левандівка з долярчиками, справа Привокзальна з відповідним контингентом. Навіть жодного
парку чи зеленої алеї окрім вбитого стадіону Сільмашу немає поруч, що б прогулятись біля будинку. Який адекватний айтішник захоче знімати квартиру в такій локації скажіть мені? А других порядних та грошовитих клієнтів у Львові майже немає і не буде найближчим часом. І ще не забувайте про сусідній завод Сільмаш з величезною територією, де в перспективі набудують тисячі і тисячі новеньких квартир під здачу, які прогнуть ціну у тому районі до рівня якогось там Сихова чи Левандівки. Це ще окрім тих, що побудовані чи добудовуються в трохи кращій локації далі по Кульпарківській. Я вже мовчу, що не відомо яка там буде реальна якість будинку, бо вже чудово нам усім відомо про брехливі рендери львівських забудовників, які хочуть продати гівно в гарній обгортці бізнескласу і англомовною назвою жк.

Дякую за коментар - саме для того я зваяв свою першу простиню, але дозвольте не погодитися
1.) Про забудовника нонейм - не зовсям нонейм - це новий підрозділ архітектурного буро яке робило проекти для Паруса - як вони (Парус) їх реалізували інше питання, будує їм Галицька Будівельна Гілдія, будинок не величкий - я не люблю мурашників, можна сказати полуклубний, десь на межі комфорт та преміум
2.) Район - розвилка трьох навнтажених і центральних доріг - Городоцька - прямо наводка на індастріал район. кордон та ділові центри, але не між хрущовками та соціальним житлом, Любінська - прямо наводка на аеропорт, Кільпарківська - нове артерія міста, але між маршниками - Сейф Хауз, Парус Сіті, Район МРЕВ і т.п. По інфраструктурі - залізничний вокзал, сільпо, скриня. По віддаленості від центру - сьогодні сам реально прозрів - умисно поїхав подивитися що вони там ваяють, і з розвилки кулпарківська-городоцька проклав Вейзом маршрут до пл. Ринок - мав там зустріч - їхав практично в час пік - в 11.00 - написало 8 хв., доїхав за 6 (ну люблю я погасати) - чому так - не знаю, мабуть навтаження на городоцьку розприділилося на Кульпаркіську, Героїв УПА і це при тоу, що Бандери перекрита - тому з доступність транспортною все ок. Доречі про транспортну доступніть престижнішого за Вашими словами району Кульпарківської - це капець - Коли робив ремонти по 2 дею - наїздився по ЛЬвову - Стрийська - практично не стоїть - за рідким виключенням на виїз перехрестя з науковою,Городоцька - як коли, але кульпарківська та В.В. - це без коментарів, особлива частина між Футурою та Вікторією Гарденс - і це без запуску монтрів як Сей Хауз, Парус Сіті, коробок на Боткіна, Садової - тут разом бігом 4к+ квартир буде - тож рахуйте який "престижний" район буде.
3.) Про сільмаш - я думаю там буде більш елітне житло - так як локація до цього так сказати располагає + загальна куольтура забодови та вимог клієнтів росте - уже просто коробок не хочуть, або, якщо хочуть то за дешево, а втому районі за дешево ніхто будувати не буде, а приклади клубної, або колоклубної забудови навів - Авалон Люкс, апарт готель вище по Кульпарківській - ціни від 1400 а відстань до центра +- та сама та навіть більша.
4.) Про "трішки кращу локацію" вище на кульпарківській - чим вона краща - мурашниками без інфраструткруи біля колії з виїздом на міст та 10-15 хв. + до центру в порівнянні із сотою, без шкіл, садочків, та тих же парківміж панельками - ну не знаю.
5.) Про якість будівництва - не буду сперечатися так як тут як карта ляже, але те що те не термітник + Галицька Будівельна Гілдія + те що це будинок від архітектурного бюро - то маю надію, а якщо чесно то практично впевненість що буде все люкс, поки забудовник не пішов тираж.
6.) Про попит - скажу так він значний, і це не по словам відділу продаж - укладав форвардний контракт - так за один день по об'єкту мій був 37 - це було ще до початку риття котловану, скільки днів продавали форварди не можу сказати, а ле по стуктурі таблиць, які від мене намагався сховати менежджер - при наймі було 3 раунди + в Універсалі де платив сказали що клієнтів від них вал і це за умови 6-8 поверхового будинку на 2 під'їзди

Р.С. - якщро є це коментарії, критика, пропозиції по моєму пакету недвігі - радий буду почути та аргументовано обговорити
Орендодавець

Подякував: 0 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 01:29

1) Те, що новий забудовник робив проекти для Паруса - це скоріше мінус чим плюс, бо планування в багатьох квартирах перших парусів хорошим назвати язик не повернеться, а деяких просто жахливі ( з величезними коридорами, кімнатами-нішами, напівкруглими або скошеними стінами. Крім того, зараз багато хто з ким якимось боком повязаний, тому це ніяк не впливає на порядність забудовника чи гарантію , що він взагалі добудує ( ОСОБЛИВО В ТАКІ ВАЖКІ КОРОНОВІРУСНІ ЧАСИ З ЛОКДАУНАМИ ТА МАЙБУТНІМИ ЄКОНОМІЧНИМИ КРИЗАМИ). 2 ) Якщо ви з львівських, як і я то повинні знати, що початок Любінської - це старий багатостраждальний район Привокзальна та ніяких особливих бонусів він не дає вашому майбутньому житлу КЛАСУ БІЗНЕС ( скоріше тільки мінуси). Близкість до вокзалу?)) Смішно... У вас буде машиніст знімати ? А от види з будинку на залізничну колію або на димлячі труби з іншої сторони навіть він не оцінить з вашого панорамного вікна.)) Про елітне житло замість Сільмашу - це звичайно говорить про вашу бурхливу уяву. Я теж фантастику любив читав у дитинстві, але напевно не настільки захоплювався ..)) Вангую буде там в основному комфорт клас. Далi жк "Авалон люкс" ви помилково чомусь на Грабовського поставили, а він знаходиться на Бойківській 30 у так званому Оріховому гаю . Може ви мали на увазі жк Авалон Prime на кастелівці ( де я проживав кілька десятків чудових років)? То це справдi клубний будинок виглядає на бізнес класс за 1800$ за метр та вже напевно нічого хорошо там не продадуть вiд забудовника по такiй цiнi, бо це район дійсно ПРЕСТИЖНИЙ,( The best ) у Львові та гарантованно буде дорожче коштувати. 4) Вважаю чим далі по Кульпарківській ДО МОСТУ то район трохи краще нiж там де ви купили, хоча i не ПРЕСТИЖНИЙ звичайно, як ви перекрутили. Може з часом як закінчать Парус сіті, Сейф та інше, що ще добудують там, то і життя за мостом новими барвами заграє. А відносно мурашників то ви помиляєтесь бо сучасні молоді арендарі люблять такий формат життя і навіть якщо мурашникiв багато в одному місці (за умовою, що є сучасні ТРЦ і інфраструктура) то під аренду буде досить популярним. В Києві метро Осокорки для прикладу гляньте на Позняках та переконайтесь самі який там високий попит. 5) Добре хоч про якість будівництва правду написали, що це "кіт у мішку" у вашому жк , а відносно того, нiби 8 поверхів не термітник - то це також суб'єктивно, бо як на мене усе що вище 4го термітники. Звик якось жити у будинках, коли сусіда зустрічаєш раз у декілька днів, та не чути взагалі ніколи через товстi стінi. А ще з власної тераси вид у фруктовий сад із співаючими пташками. КАЙФ РЕАЛЬНО... 6) Відносно того, що розбирають як пирiжки вашi "соти" , то ж гребуть зараз усе, навіть кумедні смарти в єврогуртожитках на Левандівці!!! Доллар знецінються напевно тому:D .
Востаннє редагувалось roberto dark в Чет 01 кві, 2021 02:13, всього редагувалось 1 раз.
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 02:10

Успіх написав:
Скажу словами форумчанина Орендодавця - Курва! - ну не рівняйте трьоху в старому фонді під лісом за Шуваром і НОВЕНЬКУ однуху з НОВЕНЬКИМ ремонтом!!!
Ну думайт-те, хоч трішки мізками!!! :mrgreen:

Над чим власне думати??? У вас всі факти перед очима - 50кв в оренду на першій здачі висить за 9к. Автор пише, що свою 37кв здав в грудні коли штіль, теж за 9к.
Автор пише, що в Місті Трав оренда по 12к. Не буду сперечатись є така *хатєлка*, тільки в групі ФБ *ноу маклер Львів* один пан 18 березня запостив 1кімн, 45кв в Місті Трав за 400$. Вчора той самий пан поновив те саме оголошення з тою ж самою ціною. Пройшло пів місяця хата ще не здалась
Висновок
Хателка є! Покупця на ту *хателку*не має! Ринок на моменті інертний

П.С Я Вам вже казав, раз вже влізли в ринок то потрудіться його аналізувати і вивчати, а не орієнтуватись на окремі випадки, хочаб зареєструйтесь в групах в ФБ і відстежуйте його таким чином. Вчіться думати своєю головою!

П.П.С. Щось Я бачу чим більше ви відосіків дивитесь тим більше від реальності відриваєтесь. Якісь Ваші пости стали відірвані від життя і близькі до казки.
Памятаєте? Колись в народі ходило

А Тичина пише вірші
Та все гірші,
та все гірші
......
Львівський БатяР

Подякував: 24 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 12:13

Жорсткий карантин все таки впливає. До осені фінмоніторинг,курс,інфляція може впливати
Sollentuna 80

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 12:16

Переконаність,високі ціни у всіх обласних центрах не тільки у Львові
Sollentuna 80

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 12:16

Перекупленість
Sollentuna 80

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 13:07

За крок до перевороту думок!©

Sollentuna 80 написав:Перекупленість

Та от, тільки люди починають роздуплятись, що ринок оренди перенасичився і думають - все, стоп! Досить! Треба зупинитись, або навіть, почати свої орендні квартири продавати... - краще вже на депо тримати без гемору такого...
А тут "чік-чік" і ставки ще порізали/поріжуть і люди такі - ааааа! Нема де прилаштувати котлетку?!
А, засунемо в бетон! :D

І так по колу :)
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 13:12

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Львівський БатяР написав:Над чим власне думати???

Над тим, що однокімнатна/малометражка в новобуді - здається за ті ж(а інколи і більші) кошти, ніж трьоха в старому фонді!
Не маячок для ДУМАННЯ?
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 14:09

Успіх написав:
  Львівський БатяР написав:Над чим власне думати???

Над тим, що однокімнатна/малометражка в новобуді - здається за ті ж(а інколи і більші) кошти, ніж трьоха в старому фонді!
Не маячок для ДУМАННЯ?

Так то воно так, але трьоха в старому фонді, а якщо ще в ЯКІСНОМУ ПОЛЬСЬКОМУ ЧИ АВСТРІЙСЬКОМУ ЛЮКСІ і в НАБАГАТО КРАЩІЙ ЛОКАЦІЇ, часто львів'янами отримуються в спадщину від бабусі з дідусем, або батьківська. А долярчикам приходится на новеньку малометражку довгими роками на ринку заробляти, та кожну копійчину на собі єкономити. Потім ще 3-4 роки чекати та тремтіти як добудується їхній мурашник. Далі знову витрати грошей ,часу і власних зусиль на ремонти, меблі , техніку. І крім того не забувайте, що і ваші сусіди повинні теж одночасно ремонти закінчити, а то який мазохіст захоче зняти квартиру щоб йому по голові довбили цілий день. А це знову плюс рік- два після здачі. Ось і думайТЕ що краще?
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 14:47

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

І ще, бачу, що деяке панство, не звертає на назву цієї гілки і розказує "де класно жити, а де погано".
Так ви не плутайте ПІД ОРЕНДУ і ДЛЯ СЕБЕ!
Скільки років ви будете відбивати свою прєлєсть, куплену па 1800$/м2, чи ще дорожче і + ремонт?!

От мені "Авалон Люкс" теж подобається, але це - "для себе", а купувати таке для оренди - не годиться!(100500 років відбивати треба) :)
Успіх

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 667668669670671 ... 1055>
Форум:
+ Додати
    тему