Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
"Коронобесіє скоро вляжеться" ? Ну..ну..Чув про це ще рік тому з кожного утюга. А ще як колись і вляжеться, то будуть єкономічні НАСЛІДКИ , особливо в країнах третього світу ( Слава Україні!!!) P.S.Мій родич здоровий молодий парубок лежить із двохстороннім запаленням легенів зараз в Україні в лікарні . Може і в коридорі, не знаю точно, бо місць казали немає де класти людей вже.
Цікаво.За оренду смарта по вул.У.Кравченко(Сільмаш, поворот з Городоцькох на левандівський міст, хочуть 8,5кг(інд .опалення, підігрів підлоги) А переїхати міст , можна в Долярчика буде його смарта орендувати за 3кГ. Навіщо платити більше?!
Курча! Як я орієнтувався на ціну 7К/міс що принесе мій смарт, то тут був дикий візг, крик, плач/срач - що мій смарт буде здаватись за 3К, або максимум за 4-5К! А тепер, коли я кажу - ну добре, на момені, через коронабєсіє, то можливо, що оренда і буде 4-5К, але це ТІЛЬКИ цього року! А тут бац! - на тобі - за два кроки від Левандівського моста, ви мені озвучуєте ціну оренди смарта 8,5К! 8,5К/міс. Карл!!! І то в гостру фазу лоХдауну!!! Карл!!!
Успіх написав:Курча! Як я орієнтувався на ціну 7К/міс що принесе мій смарт, то тут був дикий візг, крик, плач/срач - що мій смарт буде здаватись за 3К, або максимум за 4-5К! А тепер, коли я кажу - ну добре, на момені, через коронабєсіє, то можливо, що оренда і буде 4-5К, але це ТІЛЬКИ цього року! А тут бац! - на тобі - за два кроки від Левандівського моста, ви мені озвучуєте ціну оренди смарта 8,5К! 8,5К/міс. Карл!!! І то в гостру фазу лоХдауну!!! Карл!!!
Ви зробили мій день! Пишіть ще! )))))
Підписаний на групу по нерухомості в Вайбері (24000 учасників), там такі пропозиції дають.Читаю, думаю, що я лошара- задешево здаю, потім захожу на ЛОХа, там реальність дещо інша і заспокоююсь.
Bolt написав:потім захожу на ЛОХа, там реальність дещо інша і заспокоююсь.
Якраз на ЛОХу - реальність спотворена!
п.с. А можете дати посилання на ту групу? І як ви на неї натрапили?
Там або запрошує старий учасник, за це йому даються бонуси у вигляді безкоштовних ошолошень, або я у приват кину номер адміна і ви самі плпроситесь, щоб вас долучили.
Bolt написав:Цікаво.За оренду смарта по вул.У.Кравченко(Сільмаш, поворот з Городоцькох на левандівський міст, хочуть 8,5кг(інд .опалення, підігрів підлоги) А переїхати міст , можна в Долярчика буде його смарта орендувати за 3кГ. Навіщо платити більше?!
Bolt написав:Цікаво.За оренду смарта по вул.У.Кравченко(Сільмаш, поворот з Городоцькох на левандівський міст, хочуть 8,5кг(інд .опалення, підігрів підлоги) А переїхати міст , можна в Долярчика буде його смарта орендувати за 3кГ. Навіщо платити більше?!
Це мабуть будинок від Галжитлобуду на Уляни Кравченка 7, який я колись в 2015 році розглядав як одну із своїх інвестицій на котловані, по причині низької ціни, але пізніше знайшов кращий варіант. Отже арифметика проста тут. "Чорта лисого", а не 8500 вони получать за цю квартиру, коли є досить варіантів в кращих місцях, з нормальними ремонтами і технікою за цю сумму. Так що максимум 7500 гриваків. А тепер рахуємо, порівнюючи із смартом долярчика ( швидше всього ремонт і техніка в нього кращі не будуть чим на картинці ). За локацію -1500, за різницю в класі будинку (комфорт проти ядерного єконому) ще -1500, і метраж також стільки ж мінусуємо. Виходить ті ж самі 3000 як не крути, та ще треба квартиранта в ручку поцілувати , бо ще пару років будуть йому по голові довбати, стукати і шастати із мішками цементу під дверима робітники 14 квартир на поверсі !!! ( такого чуда ще не бачив в живу, якщо чесно)). Візуально і реально там метрів приблизно 45, бо такі однушки там і були по плануваннях в продажу.