Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Oktawa написав:Почему только 3 месяца? Я считаю, в истории платежей могли бы и хотя бы года 3 храниться.
Збереження такої кількості інформації обтяжує додаток. Вашу пропозицію зафіксуємо та подумаємо в цьому напрямку.
Будь ласка, зробіть можливість хоча б за останні 24 міс. Ці дані не зберігаються в додатку, адже я чудово генерую квитанції за перекази, що були зроблені з web МАБ ще до встановлення Sense. Щоб не обтяжувати бекенд та мережу, обмежте інтервал пошуку, скажімо, 1 міс, але щоб можна було зараз сгенерувати квитанцію за, скажімо, 09.2020. Це потрібно насамперед для перевірки платежу на . У квитанції МАБ є номер мемориального ордеру формату MB12345678, він не годиться для check.gov.ua . Квитанція Sense містить замість нього той самий 16-символьний код типу ABCD-EFGH-IJKL-MNOP, що приймається на check.gov.ua .
Oktawa написав:Кто-нибудь оплачивал коммуналку через сенс? Где взять нормальную квитанцию? Ту, что в истории трудно назвать квитанцией, там нет данных, какая услуга и кому оплачено. Может ещё где поискать?
Доброго дня. В квитанції в Сенс є дані про платника і отримувача. Там вказаний сам отримувач, його реквізити, призначення платежу.
Квитанції доступні: - за останні три місяці; Почему только 3 месяца? Я считаю, в истории платежей могли бы и хотя бы года 3 храниться.
а что мешает сохранять их себе в почту или на комп?
wildlynx написав:У квитанції МАБ є номер мемориального ордеру формату MB12345678... Квитанція Sense містить замість нього той самий 16-символьний код типу ABCD-EFGH-IJKL-MNOP...
При збереженні квитанції одразу після здійснення операції в Sense, то замість коду буде номер меморіального ордеру При скасуванні квитанції зі стрічки операцій — уже з кодом.
wildlynx написав: Будь ласка, зробіть можливість хоча б за останні 24 міс. Ці дані не зберігаються в додатку, адже я чудово генерую квитанції за перекази, що були зроблені з web МАБ ще до встановлення Sense. Щоб не обтяжувати бекенд та мережу, обмежте інтервал пошуку, скажімо, 1 міс, але щоб можна було зараз сгенерувати квитанцію за, скажімо, 09.2020. Це потрібно насамперед для перевірки платежу на . У квитанції МАБ є номер мемориального ордеру формату MB12345678, він не годиться для check.gov.ua . Квитанція Sense містить замість нього той самий 16-символьний код типу ABCD-EFGH-IJKL-MNOP, що приймається на check.gov.ua .
Подскажите. Если в "цитруса" расчитыватся а там акционные кешбек 5%, просто по карте ещё 0.5% за расчеты начислят? А цитрус у них маркетплейс или просто магазин
PUnder написав:Подскажите. Если в "цитруса" расчитыватся а там акционные кешбек 5%, просто по карте ещё 0.5% за расчеты начислят? А цитрус у них маркетплейс или просто магазин
Доброго дня. Додаткові 0.5% будуть, якщо розрахунок токеном.
Кому интересно, оплата электроэнергии Сенсом (пятница, 16:45) в Ясно дошла вечером во вторник, заняло два рабочих дня. Вывод - можно коммуналку оплачивать с учетом трех дней на доставку денег .