Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 31373138313931403141 ... 5004>
Сообщение Добавлено: Вт 20 апр, 2021 09:37

Re: Эпидемия коронавируса в мире

Hotab писал(а):Тому: якщо в групі 70 річних помирає 100 осіб, то вони не дожили не 100 років на всіх, як тут розказує наш математик, а більше 1000 людино-років. Помилка в 10 разів для Будівельника - це так природньо.
Шкода,що людина яка змогла розглянути термін - очікувана тривалість життя... - не змогла зрозуміти його суті...
1 Будівельник бере середню тривалість життя до смерті з інформацію про тривалість життя 18 млн осіб,які померли в період 1990-2020 рік і ця РЕАЛЬНА тривалість становила 68-71 рік...
Наголошую для людей,яким бракне розуму зрозуміти..
Є теоретичний розрахунок - очікувана тривалість
Є реальний результат - наявна тривалість
2 Будівельник бере середню тривалість життя до смерті від ковіду - також з офіційної інформації - і ця реальна середня тривалість становить69,9 року
3 Якщо людина не розуміє - що таке СЕРЕДНЯ - то цій людині в третій клас..
Тобто я порівнюю середню від усіх причин
з середньою від однієї з причин....
4 Щоб мій опонент зрозумів
Середня від усіх причин - це не смерть в 70 років..Це смерть 10 осіб у віці 100 років, 100 осіб в 90 і так далі поки не дійдемо до піку в 5 млн в 55, а поті далізменшення....
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 306 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 20 апр, 2021 09:48

Binimovich писал(а):Новость из серии "этовсеголишьпростойгрипп" (с):

------- статья Рейтерс -----
Непрерывные кремации ставят под сомнение подсчет погибших от COVID в Индии

Газовые и дровяные печи крематория в западном индийском штате Гуджурат во время пандемии COVID-19 работали без перерывов так долго, что металлические части начали плавиться.
---
Правительственные чиновники говорят, что несоответствие в подсчетах смертей может быть вызвано несколькими факторами, в том числе чрезмерной осторожностью.

"От нас что-то скрывают"?

В Сурат, втором по величине городе Гуджарата, крематорий Сейлор Курукшетра и второй крематорий, известный как Умра, кремировали более 100 тел в день в соответствии с протоколами COVID за последнюю неделю, что намного превышает официальное ежедневное число погибших от COVID в городе, составляющее около 25, согласно данным к интервью с рабочими.

Это говорит о том, что от ковида умерло 100 человек? "От нас опять что-то скрывают"?

Индия - не единственная страна, в которой ставится под сомнение статистика по коронавирусу. Но свидетельства рабочих и растущее количество академической литературы показывают, что количество смертей в Индии занижается по сравнению с другими странами.

Ну точно что-то скрывают!

В другом месте India Today сообщила о двух крематориях в Бхопале, столице центрального штата Мадхья-Прадеш, 187 тел были кремированы в соответствии с протоколами COVID за четыре дня в этом месяце, в то время как официальное число погибших от COVID составило пять.

"Кремировали по протоколу ковид" - это уже можно записывать в "смерть от ковида"?

В прошлом году медицинский журнал Lancet отметил, что в четырех штатах Индии, на долю которых приходится 65% смертей от COVID по всей стране, зарегистрировано 100% смертей от коронавируса.

Почему "доля смертей от ковид" - всего 65%? Пишите 650! "Это ж Индия, никто не сможет точно подсчитать и проверить"
Последний раз редактировалось Вкладчик1234 Вт 20 апр, 2021 09:57, всего редактировалось 3 раз(а).
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокирован
С нами с: 18.04.15
Благодарил (а): 9350 раз.

3
2
3
Сообщение Добавлено: Вт 20 апр, 2021 09:53

Hotab писал(а):Я чомусь думав, що після паузи в своїй присутності на гілці, Будівельник підтягне знання, щось там казав про людей, які мали йому допомогти.
1 Я не збирався підтягувати знання - мені достатньо вже наявних
2 Професори ,доктора наук - яких я попросив зробити аналіз (факультативно і без грошей) - його зроблять..але не алярмова і замість своїх основних справ
3 Будь - яка гіпотеза (чужа для них - тобто моя в тому числі) повинна відлежатись в їх головах...щоб вони не потрапили в халепу.
Бо я ризикую ніком - вони своїм науковим іменем.
Тому не дивуйтесь.якщо їх аналіз буде викладений з затримкою(або не викладений взагалі)
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 20 апр, 2021 10:07

budivelnik писал(а):Я не збирався підтягувати знання - мені достатньо вже наявних

Як виявилось, замало. Навіть логіки не вистачило зрозуміти, що смерті 70-річних наближують МАКСИМАЛЬНИЙ вік смерті українців до 70 років ,а середній вік життя українців заганяють вниз ,до 60..50..За рахунок тих, хто помер в 1 рік від пневмонії,в 15 на дискотеці від метилатів, в 22 в аварії, та в 60 від хвороб.

budivelnik писал(а):Тобто я порівнюю середню від усіх причин

"...і продовжую стверджувати,що якщо СЕРЕДНІЙ вік ковідних надлишкових смертей дорівнює тій самій СЕРЕДНІЙ тривалості життя українців, то цифра середньої тривалості життя не зміниться", так???
Последний раз редактировалось Hotab Вт 20 апр, 2021 10:14, всего редактировалось 1 раз.
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Вт 20 апр, 2021 10:13

Binimovich писал(а):Интересно, когда закончатся вакцины, завезенные из Индии, чем дальше колоть будут?

https://kh.vgorode.ua/news/sobytyia/a1159718-15-200-doz-v-kharkovskuju-oblast-privezut-vtoruju-partiju-vaktsiny-astrazeneca.html
kluychkooleg

С нами с: 30.12.19
Благодарил (а): 65 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 20 апр, 2021 10:19

Будівельник,ви справді настільки тугий,чи просто не вмієте визнавати помилки??

Я вже вам і таблицю держстату привів, хто скільки не дожив, якщо передчасно помер від ковід. Прямо вказано в ній,що передчасна смерть 15-річного - це не дожиті 57.5 роки. Передчасна смерть 65-річного- це недожиті 15 років. Що вам ще тут незрозуміло?? Я вам з першого дня розказував, що БУДЬ-ЯКА передчасна (надлишкова) смерть - це недожиті роки. В будь-якому віці. Скіл ки недожитих - в таблиці держстату. Недожиті роки автоматично приводять до скорочення середньої тривалості життя. В чому справа там у вас в голові??
Hotab
Форумчанин року

7
8
6
Сообщение Добавлено: Вт 20 апр, 2021 10:26

budivelnik писал(а):
  Hotab писал(а):Тому: якщо в групі 70 річних помирає 100 осіб, то вони не дожили не 100 років на всіх, як тут розказує наш математик, а більше 1000 людино-років. Помилка в 10 разів для Будівельника - це так природньо.
Шкода,що людина яка змогла розглянути термін - очікувана тривалість життя... - не змогла зрозуміти його суті...
1 Будівельник бере середню тривалість життя до смерті з інформацію про тривалість життя 18 млн осіб,які померли в період 1990-2020 рік і ця РЕАЛЬНА тривалість становила 68-71 рік...
Наголошую для людей,яким бракне розуму зрозуміти..
Є теоретичний розрахунок - очікувана тривалість
Є реальний результат - наявна тривалість
2 Будівельник бере середню тривалість життя до смерті від ковіду - також з офіційної інформації - і ця реальна середня тривалість становить69,9 року
3 Якщо людина не розуміє - що таке СЕРЕДНЯ - то цій людині в третій клас..
Тобто я порівнюю середню від усіх причин
4 Щоб мій опонент зрозумів
Середня від усіх причин - це не смерть в 70 років..Це смерть 10 осіб у віці 100 років, 100 осіб в 90 і так далі поки не дійдемо до піку в 5 млн в 55, а поті далізменшення....

Ну звиняйте, вам вже по поличках опонент розклав усе. Більш ніж зрозуміло та докладно.
Ви ж знову з середньою тривалістю життя до смерті в році (по роках) носитесь.
Це показник ніпрощо.
От взагалі -- ні до чого.

Опонент вам показав на що треба дивитись. Ще й пояснив чому. Куди більше-то для розуміння?!

Може науково-популярне допоможе:
https://meduza.io/feature/2018/07/12/mo ... ost-zhizni
detroytred

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 2132 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 20 апр, 2021 10:37

Hotab писал(а):Навіть логіки не вистачило зрозуміти, що смерті 70-річних наближують МАКСИМАЛЬНИЙ вік смерті українців до 70 років ,а середній вік життя українців заганяють вниз ,до 60..50..За рахунок тих, хто помер в 1 рік від пневмонії,в 15 на дискотеці від метилатів, в 22 в аварії, та в 60 від хвороб.
Ще раз для Вас
1 Є середній вік смерті 18 млн осіб-цей вік реально зафаксований і розрахований на підставі смерті 18 млн осіб в період 1990-2020рік
2 Є середній вік смерті групи з 600 000 осіб в 2020 році і становить 71 рік
3 Є середній вік смерті 20000 осібвід ковіду , яка входить в групу з 600 000 осіб і середній вік смерті цієї групи - 69,9 року...

Спробуйте зрозуміти поняття - середній вік смерті....
Спробуйте також зрозуміти-що в загальній групі з 600 000 осіб вік смерті починався від 0 років до 102 років ...і в середньому=71 рік
Так само спробуйте зрозуміти що в групі померлих від ковіду вік смерті починався від 0 років до тих самих 102 років.. і в середньому становив=69,9

Тепер для різкого
Якби вся група померлих від ковіду складалась з померлих у 69,9 років - ви були б правіз твердженням що людина не дожила 15 років
Але 69,9 років - це середнє значення всіх померлих а не конкретний вік смерті..
Адже якщо йти вашим шляхом..то загальна група з 600 000 осіб яка померла в 2020 році з середнім віком смерті в 71 рік..не дожила 10 років...
Розумієте тепер свою помилку?
Якщо зрозуміли - добре ,можете спокійно вибачитись за свою неграмотність і хамство
Не зрозуміли - попросіть когось іншого щоб вам пояснили...
І останнє
Якщо ви щось не зрозуміли - може це вашого рівня знань не вистарчає щоб зрозуміти опонента,рівень знань якого вищий від вашого?
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 20 апр, 2021 10:39

Ученые обнаружили, что придерживающиеся антинаучных взглядов люди имеют такое же образование, как и сторонники официальной науки. Проблема в том, что когда дело доходит до фактов, люди мыслят скорее как юристы, чем как ученые — они «выбирают» факты и исследования, которые подтверждают то, что они уже считают истинным.
IgA

С нами с: 02.07.15
Благодарил (а): 38 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 20 апр, 2021 10:44

detroytred писал(а):Куди більше-то для розуміння?!

Я спробую зараз ще одну модель оформити. Якщо і це не спрацює, то діагноз. Без можливості лікування. Крапка!

Нас 10 осіб: Я, Будівельник,Лад, Леди, Яма, Ветка та інші. Всі разом ми хочемо пробігти на всіх 100 км. В середньоиу по 10 км на особу. Проте ми зарані знаємо, що будуть ті, хто зупиниться після 1 км (Ветка) ,хтось зможе 3 км (Будівельник) , хтось виконає своє середнє 10км (Яма) і зупиниться без сил а решті, щоб виконати загальну норму в 100 км, доведеться бігти і по 20 (Хотаб) , а може і більше км.
Побігли. Все як планували,так і сталось, зупинились ті, хто мав зупинитись, там де і мав. І тут при підході до дистанції 10км (це середня на особу) ламає ногу (це ковід в нашій моделі) кілька тих, хто мали ще бігти і бігти (Хотаб, наприклад) ,і витягувати за тих,хто вже зупинився. Що буде з загальною дистанцією та з середнім? А якщо таких кілька зламає, і Яма не добіжить до середнього в 10, які ми розрахували для нього?? А якщо будівельник не добіжить свої 3км?

Запросто може бути, що в середньому ноги ламали на 10-му км. Ви на другому кілометрі, я на 18-му. Проте будь-які непланові переломи скоротили як всю дистанцію, так і середню пройдену .
Так зрозуміло, Будівельнику,що роблять передчасні смерті незалежно від віку померлих???
Последний раз редактировалось Hotab Вт 20 апр, 2021 10:48, всего редактировалось 2 раз(а).
Hotab
Форумчанин року

7
8
6
  #<1 ... 31373138313931403141 ... 5004>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Ірина_, Модератор