Hotab написав:Тому: якщо в групі 70 річних помирає 100 осіб, то вони не дожили не 100 років на всіх, як тут розказує наш математик, а більше 1000 людино-років. Помилка в 10 разів для Будівельника - це так природньо.
Шкода,що людина яка змогла розглянути термін - очікувана тривалість життя... - не змогла зрозуміти його суті... 1 Будівельник бере середню тривалість життя до смерті з інформацію про тривалість життя 18 млн осіб,які померли в період 1990-2020 рік і ця РЕАЛЬНА тривалість становила 68-71 рік... Наголошую для людей,яким бракне розуму зрозуміти.. Є теоретичний розрахунок - очікувана тривалість Є реальний результат - наявна тривалість 2 Будівельник бере середню тривалість життя до смерті від ковіду - також з офіційної інформації - і ця реальна середня тривалість становить69,9 року 3 Якщо людина не розуміє - що таке СЕРЕДНЯ - то цій людині в третій клас.. Тобто я порівнюю середню від усіх причин з середньою від однієї з причин.... 4 Щоб мій опонент зрозумів Середня від усіх причин - це не смерть в 70 років..Це смерть 10 осіб у віці 100 років, 100 осіб в 90 і так далі поки не дійдемо до піку в 5 млн в 55, а поті далізменшення....
Binimovich написав:Новость из серии "этовсеголишьпростойгрипп" (с):
------- статья Рейтерс ----- Непрерывные кремации ставят под сомнение подсчет погибших от COVID в Индии
Газовые и дровяные печи крематория в западном индийском штате Гуджурат во время пандемии COVID-19 работали без перерывов так долго, что металлические части начали плавиться. --- Правительственные чиновники говорят, что несоответствие в подсчетах смертей может быть вызвано несколькими факторами, в том числе чрезмерной осторожностью.
"От нас что-то скрывают"?
В Сурат, втором по величине городе Гуджарата, крематорий Сейлор Курукшетра и второй крематорий, известный как Умра, кремировали более 100 тел в день в соответствии с протоколами COVID за последнюю неделю, что намного превышает официальное ежедневное число погибших от COVID в городе, составляющее около 25, согласно данным к интервью с рабочими.
Это говорит о том, что от ковида умерло 100 человек? "От нас опять что-то скрывают"?
Индия - не единственная страна, в которой ставится под сомнение статистика по коронавирусу. Но свидетельства рабочих и растущее количество академической литературы показывают, что количество смертей в Индии занижается по сравнению с другими странами.
Ну точно что-то скрывают!
В другом месте India Today сообщила о двух крематориях в Бхопале, столице центрального штата Мадхья-Прадеш, 187 тел были кремированы в соответствии с протоколами COVID за четыре дня в этом месяце, в то время как официальное число погибших от COVID составило пять.
"Кремировали по протоколу ковид" - это уже можно записывать в "смерть от ковида"?
В прошлом году медицинский журнал Lancet отметил, что в четырех штатах Индии, на долю которых приходится 65% смертей от COVID по всей стране, зарегистрировано 100% смертей от коронавируса.
Почему "доля смертей от ковид" - всего 65%? Пишите 650! "Это ж Индия, никто не сможет точно подсчитать и проверить"
Востаннє редагувалось Вкладчик1234 в Вів 20 кві, 2021 10:57, всього редагувалось 3 разів.
Hotab написав:Я чомусь думав, що після паузи в своїй присутності на гілці, Будівельник підтягне знання, щось там казав про людей, які мали йому допомогти.
1 Я не збирався підтягувати знання - мені достатньо вже наявних 2 Професори ,доктора наук - яких я попросив зробити аналіз (факультативно і без грошей) - його зроблять..але не алярмова і замість своїх основних справ 3 Будь - яка гіпотеза (чужа для них - тобто моя в тому числі) повинна відлежатись в їх головах...щоб вони не потрапили в халепу. Бо я ризикую ніком - вони своїм науковим іменем. Тому не дивуйтесь.якщо їх аналіз буде викладений з затримкою(або не викладений взагалі)
budivelnik написав:Я не збирався підтягувати знання - мені достатньо вже наявних
Як виявилось, замало. Навіть логіки не вистачило зрозуміти, що смерті 70-річних наближують МАКСИМАЛЬНИЙ вік смерті українців до 70 років ,а середній вік життя українців заганяють вниз ,до 60..50..За рахунок тих, хто помер в 1 рік від пневмонії,в 15 на дискотеці від метилатів, в 22 в аварії, та в 60 від хвороб.
budivelnik написав:Тобто я порівнюю середню від усіх причин з середньою від однієї з причин....
"...і продовжую стверджувати,що якщо СЕРЕДНІЙ вік ковідних надлишкових смертей дорівнює тій самій СЕРЕДНІЙ тривалості життя українців, то цифра середньої тривалості життя не зміниться", так???
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 20 кві, 2021 11:14, всього редагувалось 1 раз.
Будівельник,ви справді настільки тугий,чи просто не вмієте визнавати помилки??
Я вже вам і таблицю держстату привів, хто скільки не дожив, якщо передчасно помер від ковід. Прямо вказано в ній,що передчасна смерть 15-річного - це не дожиті 57.5 роки. Передчасна смерть 65-річного- це недожиті 15 років. Що вам ще тут незрозуміло?? Я вам з першого дня розказував, що БУДЬ-ЯКА передчасна (надлишкова) смерть - це недожиті роки. В будь-якому віці. Скіл ки недожитих - в таблиці держстату. Недожиті роки автоматично приводять до скорочення середньої тривалості життя. В чому справа там у вас в голові??
Hotab написав:Тому: якщо в групі 70 річних помирає 100 осіб, то вони не дожили не 100 років на всіх, як тут розказує наш математик, а більше 1000 людино-років. Помилка в 10 разів для Будівельника - це так природньо.
Шкода,що людина яка змогла розглянути термін - очікувана тривалість життя... - не змогла зрозуміти його суті... 1 Будівельник бере середню тривалість життя до смерті з інформацію про тривалість життя 18 млн осіб,які померли в період 1990-2020 рік і ця РЕАЛЬНА тривалість становила 68-71 рік... Наголошую для людей,яким бракне розуму зрозуміти.. Є теоретичний розрахунок - очікувана тривалість Є реальний результат - наявна тривалість 2 Будівельник бере середню тривалість життя до смерті від ковіду - також з офіційної інформації - і ця реальна середня тривалість становить69,9 року 3 Якщо людина не розуміє - що таке СЕРЕДНЯ - то цій людині в третій клас.. Тобто я порівнюю середню від усіх причин з середньою від однієї з причин.... 4 Щоб мій опонент зрозумів Середня від усіх причин - це не смерть в 70 років..Це смерть 10 осіб у віці 100 років, 100 осіб в 90 і так далі поки не дійдемо до піку в 5 млн в 55, а поті далізменшення....
Ну звиняйте, вам вже по поличках опонент розклав усе. Більш ніж зрозуміло та докладно. Ви ж знову з середньою тривалістю життя до смерті в році (по роках) носитесь. Це показник ніпрощо. От взагалі -- ні до чого.
Опонент вам показав на що треба дивитись. Ще й пояснив чому. Куди більше-то для розуміння?!
Hotab написав:Навіть логіки не вистачило зрозуміти, що смерті 70-річних наближують МАКСИМАЛЬНИЙ вік смерті українців до 70 років ,а середній вік життя українців заганяють вниз ,до 60..50..За рахунок тих, хто помер в 1 рік від пневмонії,в 15 на дискотеці від метилатів, в 22 в аварії, та в 60 від хвороб.
Ще раз для Вас 1 Є середній вік смерті 18 млн осіб-цей вік реально зафаксований і розрахований на підставі смерті 18 млн осіб в період 1990-2020рік 2 Є середній вік смерті групи з 600 000 осіб в 2020 році і становить 71 рік 3 Є середній вік смерті 20000 осібвід ковіду , яка входить в групу з 600 000 осіб і середній вік смерті цієї групи - 69,9 року...
Спробуйте зрозуміти поняття - середній вік смерті.... Спробуйте також зрозуміти-що в загальній групі з 600 000 осіб вік смерті починався від 0 років до 102 років ...і в середньому=71 рік Так само спробуйте зрозуміти що в групі померлих від ковіду вік смерті починався від 0 років до тих самих 102 років.. і в середньому становив=69,9
Тепер для різкого Якби вся група померлих від ковіду складалась з померлих у 69,9 років - ви були б правіз твердженням що людина не дожила 15 років Але 69,9 років - це середнє значення всіх померлих а не конкретний вік смерті.. Адже якщо йти вашим шляхом..то загальна група з 600 000 осіб яка померла в 2020 році з середнім віком смерті в 71 рік..не дожила 10 років... Розумієте тепер свою помилку? Якщо зрозуміли - добре ,можете спокійно вибачитись за свою неграмотність і хамство Не зрозуміли - попросіть когось іншого щоб вам пояснили... І останнє Якщо ви щось не зрозуміли - може це вашого рівня знань не вистарчає щоб зрозуміти опонента,рівень знань якого вищий від вашого?
Ученые обнаружили, что придерживающиеся антинаучных взглядов люди имеют такое же образование, как и сторонники официальной науки. Проблема в том, что когда дело доходит до фактов, люди мыслят скорее как юристы, чем как ученые — они «выбирают» факты и исследования, которые подтверждают то, что они уже считают истинным.
Я спробую зараз ще одну модель оформити. Якщо і це не спрацює, то діагноз. Без можливості лікування. Крапка!
Нас 10 осіб: Я, Будівельник,Лад, Леди, Яма, Ветка та інші. Всі разом ми хочемо пробігти на всіх 100 км. В середньоиу по 10 км на особу. Проте ми зарані знаємо, що будуть ті, хто зупиниться після 1 км (Ветка) ,хтось зможе 3 км (Будівельник) , хтось виконає своє середнє 10км (Яма) і зупиниться без сил а решті, щоб виконати загальну норму в 100 км, доведеться бігти і по 20 (Хотаб) , а може і більше км. Побігли. Все як планували,так і сталось, зупинились ті, хто мав зупинитись, там де і мав. І тут при підході до дистанції 10км (це середня на особу) ламає ногу (це ковід в нашій моделі) кілька тих, хто мали ще бігти і бігти (Хотаб, наприклад) ,і витягувати за тих,хто вже зупинився. Що буде з загальною дистанцією та з середнім? А якщо таких кілька зламає, і Яма не добіжить до середнього в 10, які ми розрахували для нього?? А якщо будівельник не добіжить свої 3км?
Запросто може бути, що в середньому ноги ламали на 10-му км. Ви на другому кілометрі, я на 18-му. Проте будь-які непланові переломи скоротили як всю дистанцію, так і середню пройдену . Так зрозуміло, Будівельнику,що роблять передчасні смерті незалежно від віку померлих???
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 20 кві, 2021 11:48, всього редагувалось 2 разів.