Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 31423143314431453146 ... 5004>
Повідомлення Додано: Вів 20 кві, 2021 22:59

Re: Эпидемия коронавируса в мире

Hotab написав:Статистичні служби порахували, не я знайшов)).
Ви привели цитату..
Я її обрахував...
В мене вийшло 78,3....
А тепер по моїй формулі
((80+89)/2*46,8%+(69+80)/2*42,8%+11%* 60років)=39,55+31,88+6,6=78,03

Спробуйте так маніпульнути своєю цитатою - щоб у вас вийшло 83 і я Вам бурно проаплодую
А поки що ви сидете в калюжі...
Тому не треба свої помилки - спирати на інших
Я Вам з самого початку писав
Німці сказали що переважна більшість померлих від ковіду це група 83+...
Але переважна більшість і середнє величина по всій групі - це різні значення..
Так що потихеньку вибирайтесь з власної калюжі і пробуйте вивчити арифметику..може допоможе.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 20 кві, 2021 23:08

Ukrainian написав:
  pesikot написав:"Схемы" показали видео вечеринки депутата Тищенко в отеле во время локдауна
Среди гостей — нардеп от СН Александр Трухин и Арие Шварц – бывший гендиректор группы компаний Seven Hills. Также был замечен глава Черкасской ОГА Александр Скичко с женой Елизаветой Юрушевой, которая управляет отелем Fairmont.

Во время праздничного салюта, который запускали с Труханова острова, "Схемы" сняли на балконе отеля человека, похожего на Тищенко

Это же прекрасно

Холопам - карантин, локдаун и штрафы, а себе - гулянка на показ, чтобы шикарно, чтобы салют

Вони вакциновані тому їм можна :lol:

Дорогою з ресторану помер у віці 42 років екс-перший заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Олександр Крученюк, який за кілька днів до смерті щепився від коронавірусу:
https://ord-ua.com/2021/04/08/posle-vak ... ickoj-oga/
Igneus

Заблокований
Подякував: 1050 раз.
Подякували: 693 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 кві, 2021 23:08

budivelnik написав:Ви привели цитату..
Я її обрахував...

Що ви порахували?)))
Вкуу кинули летальність до %% вікових груп?? Ви при розумі?))
Почитайте,що таке летальність))
Ви ще добавте сюди відсоток жителів міст до кучі))
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2468 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Вів 20 кві, 2021 23:17

Hotab написав:Ви, не бажаючи оперувати цифрами недожитих років з таблички держстату, замінили їх своїми словами "небагато,бо ковід косить слабших". А скільки це "небагато"?? Рік,два-три?? Без цього значення для кожної особи ми не можемо вирахувати , як вплине дострокова смерть 20 тисяч українців на середню тривалість життя 40 мільйонів .
При всій візуальній примітивності моїх моїх розрахунків( я змушений опускатись до середнього рівня читачів) вони добре аналітично обгрунтовані і базуються на кількох логічно цілісних припущеннях
1 Ковід це хвороба , яка понижує середню тривалість життя населення
2 Середня тривалість життя населення складається з
а - смертей від хронічних захворювань
б - нещасних випадків( ДТП, харчові отруєння, смерті на виробництвах і так далі)
в - суїцидів
3 Смерті від хронічних захворювань становлять більше 80% всіх смертей, таким чином ковід це чинник який понижує середню тривалість життя саме в цій групі
4 Таким чином розглядаючи всі смерті в рік ( і перевіряючи як цей вік відрізнявся в попередніх 30 років коли ковіду не існувало) і порівнюючи вік смертей в загальній групі з віком смертей в групі померлих від ковіду - я отримую вплив ковіду на тривалість життя
А так як вік смертей в загальній групі вже вібрав всебе теоретичний показник-очікувальна тривалість життя ( саме на підставі тривалості життя вже померлих і розраховується теоретичний показник очікувана тривалість) - то я й отримую більш/менш коректний результат...

ПС
Будь яка функція(алгоритм) працює коректно тільки в межах певних границь.
Якщо завтра до влади прийде Пол-пот і ВР прийме рішення в 2021 році розстріляти 600 000 людей віком в 91 років..то мій алгоритм покаже що середня тривалість життя зросла з 71 року до 81 року
(600 000*71+600 000*91)/1 200 000=81рік
Але суть в тому ,що при введенні якихось додаткових дій,яких не було в попередні роки,то ясно що алгоритм розрахунку це не враховував,а значить цифра яка буде визначена по цьому алгоритму буде не коректною....
Але ж Пол-пота немає...Тому цифра розрахована по алгоритму який врахував данні попередніх 30 років - є вірною і коректною.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 20 кві, 2021 23:24

почитал тему , точнее пролистал посмотрел вскользь , вывод пока есть такие люди которые так мило общаются и замечательно друг друга уравновешивают не хочется портить баланс и влезать со своим скромным мнением .
И так понятно что все у нас в стране делается плохо :( и скажу банальную вещь начните делать хорошо свою работу на своем месте , начните просто брать меньший процент себе в карман , просто чуть чуть меньше мимо кассы и себе в карман и все мы начнем жить чуточку лучше :) . Был я как то кассиром на точках без учета билетиков и даже без плана , и сдать в конце смены мог как 7000 грн так и 700 грн выручки, некоторые мои коллеги работали по 3-7 дней ,а я проработал 3 сезона так как был тем ,как сейчас понимаю, контрольным чуваком по которому определялась вилка выручки на точке, странно что мне не начистили репу колеги после того как я сдавал выручки на точке 7000 грн до того как до меня было там же 1000 :) ( курс был 8-м и затраты составляли около 200-300 грн \ день на точку , остальное чистая прибыл хозяина ). Сам себя не похвалишь никто не похвалит. Смотря назад думаю, а не лох ли я ? :(
Но я не о том , я о другом , за..бали с этими вакцинами ! половина не хочет, а те кто хочет не могут ! и должны искать какие-то обходные пути ! Засекретили все что можно , знакомые то один то второй вакцинируются , спрашиваю ГДЕ КАК это сделать , дайте наводки контакты - все отмораживаются , говорят там где-то на Левандовке ( условно Троещине) за меня договорились, у нас по списках вакцинируют. Я НЕ ПЕРЕОБУЛСЯ ! мне на..иг не надо вакцинироваться от ковид, и я НЕ ХОЧУ и НЕ буду , до тех пор пока прививка не будет доступна в сезон ( с 4-мя разными шатмами) в каждой аптеке города за $10 ( как это сейчас от гриппа) . НО сам факт что одни не хотят ( отказываются) , а те кто хотят не могут это ж дебил_и_з_м , даже очередь не могут организовать дегенераты блин . А еще Ляшко завил что в 2021 официально платных вакцин НЕ БУДЕТ ! ВАКЦИН НЕ БУДЕТ В ПРОДАЖЕ :evil: и сами не могут и другим не дают ....занавес
yama

Подякував: 9213 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 20 кві, 2021 23:33

Hotab написав:
  budivelnik написав:Ви привели цитату..
Я її обрахував...
Що ви порахували?)))
Вкуу кинули летальність до %% вікових груп?? Ви при розумі?))
Почитайте,що таке летальність))
Ви ще добавте сюди відсоток жителів міст до кучі))
Ви знову ваньку вмикаєте?
Що таке % до вікових груп?
Математика каже наступне
Якщо померло 1 000 осіб і
46,8%=468 осіб померло в групі 80-89 років
42,8%=428 осіб померло в групі 69-80років
10,4%=104 особи померло в групі менше 69 років....
То який середній вік смерті цієї 1000?
Треба врахувати як розподілились смерті в кожній з груп в середньому...
Якщо в групі 69-80 і 80-89 померла приблизно однакова кількість , значить можна вивести середній вік смерті в кожній групі простим знаходженням середнього значення
(80+89)/2=84,5 років * 468 осіб
(69+80)/2=74,5 років * 428 осіб
Єдина проблема що ми не знаємо як розподілилось по віку в групі менше 69 років....
Для Вас краще щоб я сказав що всі 104 особи померли в 69 років....
Ясно що такого бути не могло,тому я прийму компромісне рішення і скажу - 65 років
65 років*104 особи...
І остання операція- знаходження середнього значення
(84,5*468+74,5*428+65*104)/1000=78,192 роки середній вік смерті в групі...
Я взяв тисячу бо не знав скільки там померло в Німців, але суті розрахунку це не міняє...У нас є середній вік смерті від ковіду у Німеччині вирахуваний з допомогою цифр які знайшли і виклали на цих сторінках ВИ

Тому
Або шукайте інші цифри
Або покажіть в чому я не правий.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 20 кві, 2021 23:45

yama написав: А еще Ляшко завил что в 2021 официально платных вакцин НЕ БУДЕТ ! ВАКЦИН НЕ БУДЕТ В ПРОДАЖЕ :evil: и сами не могут и другим не дают ....занавес

В Америке уже начали вакцинировать 16-ти летних. Через месяц вакцинации занавес. Все желающие привиты. Вакцины срочно надо будет девать. Заводы продолжат работать на полную мощность. На подходе еще новые вакцины. Подгонят вам сколько надо. Но проблема в другом, вы же многие сами не хотите вакцинироваться.
Сектанты. Староверы. Ортодоксы. :?
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 21 кві, 2021 00:08

budivelnik написав:Ви знову ваньку вмикаєте?

Тому
Або шукайте інші цифри
Або покажіть в чому я не правий.

Группа от 80 до 89, не значит что средний возраст там (80+89)/2. Зелёный цвет авокадо и огурца не связаны с урожайностью ;)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 кві, 2021 00:11

Libo написав:
  yama написав: А еще Ляшко завил что в 2021 официально платных вакцин НЕ БУДЕТ ! ВАКЦИН НЕ БУДЕТ В ПРОДАЖЕ :evil: и сами не могут и другим не дают ....занавес

В Америке уже начали вакцинировать 16-ти летних. Через месяц вакцинации занавес. Все желающие привиты. Вакцины срочно надо будет девать. Заводы продолжат работать на полную мощность. На подходе еще новые вакцины. Подгонят вам сколько надо. Но проблема в другом, вы же многие сами не хотите вакцинироваться.
Сектанты. Староверы. Ортодоксы. :?

На підході в США якась цікава вакцина для армії.
https://pharma.net.ua/news/world/25430- ... tehnologij
А в нас спочатку були вкидання згори що стільки то процентів населення не хоче вакцинуватися. Зі стелі. А далі антиваксерські агітації як від ідіотів місцевого розливу так і від забордюрних ботів на ставці. Плюс суцільні брехні верховних санітарів.
stargazer

Подякував: 488 раз.
Подякували: 142 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 кві, 2021 00:39

budivelnik написав:...Тому цифра розрахована по алгоритму який врахував данні попередніх 30 років - є вірною і коректною.

Я уяви не маю,вона коректна,чи ні. ))
Це буде видно з часом.
Ваша формула повністю вигадана і не коректна. Навіть якщо по формулі раптово вийшла вірна відповідь,вона не може бути вірною)). І не треба пісні "про практика підтверджує теорію")).
Це те саме, що ви по дводітній сім'ї вивели формулу кількості дітей в будь-якій сім'ї "кількість дітей в сім'ї завжди дорівнює кількості батьків в сім'ї" і верещите "але ж ця формула вірно порахувала!!".
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2468 раз.

Профіль

4
4
2
  #<1 ... 31423143314431453146 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти