Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Sidus написав:По теме ветки: домик по прежнему фиксирует рост со средины февраля уже на 5%. Я по прежнему считаю: кому нужно жилищный вопрос решить - лучше купить сейчас
Natt написав:А что там за кипишь по поводу э/э? 1,68 грн. кВт/ч - это бешеные деньги?
Так скоро ціна має чуть не подвоїтись
п.с. То продавайте все і застрибуйте до Флая у цоколь - у нього там двох-зонний лічильник!
Это серьезный аргумент, прям крепко задумалась. З.Ы. У Вас, скорее всего, тоже многозонный, и если это так, то нужно написать заявление на параметризацию (раньше это было бесплатно).
Natt написав:А что там за кипишь по поводу э/э? 1,68 грн. кВт/ч - это бешеные деньги?
п.с. То продавайте все і застрибуйте до Флая у цоколь - у нього там двох-зонний лічильник!
Это серьезный аргумент, прям крепко задумалась. З.Ы. У Вас, скорее всего, тоже многозонный, и если это так, то нужно написать заявление на параметризацию (раньше это было бесплатно).
в Успіха вінтажний - механічний, оплата по ціннику забудовника (чи то 3 чи 2,50 ), от його і ковбасить
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 23 кві, 2021 21:25, всього редагувалось 1 раз.
Так, в мене теж, але в моєму будинку ще не було "розпуску е/е". Тобто, якась шалена паперово-дозвольна тягуча процедура, що наш Голова ОСББ й далі бігає щомісяця по поверхах, заглядає в щитки і списує покази вручну. Бо у нас договір з обленерго (наскільки я зрозумів) лише на вхідний лічильник на будинок і тому ми від початку і до сьогодні платимо по тарифу 1,6
Natt написав:У меня за март по 1,68 набежало меньше 200 грн. Вот я и удивилась
От що значить бути "молодою вовчицею" А от в мене, молодого жонатого вовка за кожен зимовий місяць набігає 500-600грн! (Бойлер, ел-рушникосушка, посудомийка, фен, блендер, міксер, холодильник, пралка, праска смар-ТV, комп, ноут, планшет, насос в котлі - і все, наче, класу ААА+.... - і всюди економні світлодіодні лампи)
Востаннє редагувалось Успіх в П'ят 23 кві, 2021 21:47, всього редагувалось 2 разів.