Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
А шо это с иконкой Т2Ю после обновления и прикручивания якобы новых фич? https://ibb.co/RSZT5vm Фич нема, а монстр зелёный появился Эт виноват мой 7й Андрюха, 1я Нова или таки Каповаи?
mustbe написав:Пополнение пимпой проходит за 5 минут. Если речь идёт о часах - это явно не пимпа
Ви не вчитались у написане. Я писав про п2п для нульовки КЛ через "переказ на карту" у т2ю. Мови про пімпу ніде не було, окрім другого коментаря про використання картки з КЛ і застережень. А на 4-5 годин двічі зависли кошти саме після поповнення через п2п для нульовки. Пімпа тільки у кредитки з КЛ, але гаситись потрібно на повну і є ризик влетіти на коміс за кредитні при зміні курсу вгору.
Востаннє редагувалось stas_rst в Сер 19 тра, 2021 23:40, всього редагувалось 1 раз.
mustbe написав:Пополнение пимпой проходит за 5 минут. Если речь идёт о часах - это явно не пимпа
Ви не вчитались у написане. Я писав про п2п для нульовки КЛ через "поповнити карту" у т2ю. Мови про пімпу ніде не було, окрім другого коментаря про використання картки з КЛ і застережень. А на 4-5 годин двіччі зависли кошти саме після поповнення через п2п для нульовки. Пімпа тільки у кредитки з КЛ, але гаситись потрібно на повну і є ризик влетіти на коміс за кредитні при зміні курсу вгору.
Це якраз ви не дочитали. Питання було задано тільки про пімпу та СЕП.
mustbe, velvet згоден але вище питали про швидкість поповнення для валютообміну. А тут тільки СЕП. Мій коментар вийшов за межі "пімпи" для ширшого розуміння Першу кредитку з КЛ і пімпою принципово не використовую для обміну, щоб не влетіти на коміс за кредитні при зміні курсу і перевищенні суми транзакції понад КЛ. Ну а якщо закинути із запасом, то при зміні курсу буде уже не той профіт, а більшу суму спишуть навіть без залучення кредитних. Доволі часто Конкорд або ПУМБ тупить із зміною курсів, тому можна "переграти" курсові скачки ТАСу.
stas_rst написав:mustbe, velvet згоден але вище питали про швидкість поповнення для валютообміну. А тут тільки СЕП. Мій коментар вийшов за межі "пімпи" для ширшого розуміння Першу кредитку з КЛ і пімпою принципово не використовую для обміну, щоб не влетіти на коміс за кредитні при зміні курсу і перевищенні суми транзакції понад КЛ. Ну а якщо закинути із запасом, то при зміні курсу буде уже не той профіт, а більшу суму спишуть навіть без залучення кредитних. Доволі часто Конкорд або ПУМБ тупить із зміною курсів, тому можна "переграти" курсові скачки ТАСу.
А можно с этого места поподробнее? Этой пимпой можно пополнить кредитную карту сверх кредитного лимита? Например, вообще нет задолженности и я хочу закинуть свою гривню сверх для покупки валюты. Если да, то сколько сверх я могу закинуть? Интересует исключительно перевод денег из другого банка для обмена валюты. Есть: - кредитка с лимитом, обычно кредитные не использую, то есть она все время в состянии "все погашено"
Ну и как можно попасть на превышение при смене курса? При обмене вы указываете сколько к примеру долларов хотите купить, вам пишут курс и сколько гривни снимется, вы подтверждаете. Вам что потом могут провести по другому курсу? Ни разу не сталкивался. К примеру - на кредитке КЛ = 4500, в данный момент на ней 2000. Хочу купить 1000 долларов по курсу 27,50. Перевожу из другого банка 2500 для погашения + 27500 для покупки СЭП-ом. Через некоторое время вижу на карте - 4500 кредитных и 27500 своих. Заказываю 1000 долларов - вижу курс 27,50 (не изменился) - спишется 27500. Подтверждаю. Получаю - операция успешна. И какие подводные камни тут могут быть?
kluychkooleg написав:Ну и как можно попасть на превышение при смене курса? При обмене вы указываете сколько к примеру долларов хотите купить, вам пишут курс и сколько гривни снимется, вы подтверждаете. Вам что потом могут провести по другому курсу?
саме так. наприклад, у вас 2К ліміту, ви поповнили зверху на 27500, а курс в процесі обробки транзакції поміняли на 27,6. Автоматом ви уже попали на 100 гривень з КЛ + велика комісія на обмін за рахунок кредитних. Натомість, якщо використовувати для обміну ккредитку з нульовим, то при зміні курсу вам просто відмінять операцію за відсутності необхідної суми. У ТАС валютообмін не працює моментально! Пімпою можна гасити понад ліміт на всі наявні.