|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 25 тра, 2021 16:33
Успіх написав: flyman написав:Якщо від бабушатніка близько напєхоту до ринку, супермаркета, ГТ, то нормас.
А якщо те саме, та навіть, більше - є біля новобуда - так це подвійний РАЙ!  ПОЧАТОК Левандівки - рулить!  ✓ Навколо ЖК - садочки/школи! ✓ Початкова школа/садочок НА ТЕРИТОРІЇ ЖК! ✓ 500м до лісу! ✓ 300м до ГТ/ТР(транспортної розв'язки) ✓ 300м до АТБ! ✓ 10хв автівкою до Головного Вокзалу! ✓ 15хв автівкою до Аеропорту! ✓ 15хв автівкою до Центру міста! ✓ Модні МЗК! ✓ Електрозарядки для е-автівок! ✓ Наземні і підземні паркінги! ✓ Клас КОМФОРТ! ✓✓✓ Стільки плюшок і переваг, що навіть, не дуже хочеться продавати там свою курочку🐔 яка наступного року, почне нести золоті яйка!💰💸💸💸
та бачили фото, повний Успіх!!!11111
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 25 тра, 2021 19:26
Успіх написав: flyman написав:Так в тебе на Сихові в 3к ще й бойлера не було? Це як би маст хев. Долярчик, що скажеш? Буде в тебе тільки холодний душ понаїхам? Чи воду в тазіках грітимуть?
Я - навпаки міркую, що бойлер має бути ОБОВ'ЯЗКОВО! Навіть думаю тут не скупитись і вгатити бойлер на 100л., а не на 50, чи 80л.! Ну, і мікрохвильовку думаю, що теж треба. А от кондюк - то вже я прирівнюю до "прихованих плінтусів"  можна і вітряком обійтись, якщо дуже вже спекотно! А так, як це місто Лева, то тут спекотно буває лічені дні 
100 л бойлер забагато. В мене в будинку два по 80 л, бо по перше 5людей, а по друге один на 2му поверсі(душ, умивальник, кухня, а другій на мансарді(ванна, умивальник) просто недоцільно було тягнути довгу трубу з низу, тому поставив другій) Так на смарт на двох людей 50л норм.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 тра, 2021 19:53
Bolt написав:Так на смарт на двох людей 50л норм
Не факт! Всі ми знаємо, що бойлер на максимум не треба ставити, щоб довше прослужив. Відповідно, якщо орендар захоче ванну прийняти, а не душ - то 50ти-літровий треба буде йому крутити на максимум, а от 100літровий - буде достатньо поставити трохи далі "середньої поділки". Тож - я НЕ тиран для орендарів! Я просто хочу дати максимум комфорту за доступну ціну. І орендар ЗРАЗУ бачить, на що йде/підписується. Тому пізніше - просто недопустимо, щоб "хвіс виляв собакою"!!!
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 25 тра, 2021 20:22
Успіх написав: Bolt написав:Так на смарт на двох людей 50л норм
Не факт! Всі ми знаємо, що бойлер на максимум не треба ставити, щоб довше прослужив. Відповідно, якщо орендар захоче ванну прийняти, а не душ - то 50ти-літровий треба буде йому крутити на максимум, а от 100літровий - буде достатньо поставити трохи далі "середньої поділки". Тож - я НЕ тиран для орендарів! Я просто хочу дати максимум комфорту за доступну ціну. І орендар ЗРАЗУ бачить, на що йде/підписується. Тому пізніше - просто недопустимо, щоб "хвіс виляв собакою"!!!
прийняти душ достатньо і бойлера на 10л, чи ти сім"ю циган заселиш з вокзалу?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 25 тра, 2021 20:42
Успіх написав: Bolt написав:Так на смарт на двох людей 50л норм
Вы ванну збираєтесь в смарті робити? Бо якщо ванна то дійсно 80л бойлера малувато, або ставити на максимальну т-ру або під кінець вже холодна вода тече. Хоча думаю, що орендарі смартів, це не той контингент, що приймає ванни...
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 26 тра, 2021 00:12
Bolt написав:Хоча думаю, що орендарі смартів, це не той контингент, що приймає ванни.
Я ж тут роками не просто так сиджу - а мотаю все на вус!  Так от, професійні лендлорди(хі-хі) рекомендують ставити саме ванну. Так, як це розширить коло орендарів. Тому, що як буде душова, то ті орендарі, які інколи люблять поніжитись/попаритись у ванній - відпадуть автоматично!
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 26 тра, 2021 00:23
Успіх написав: Bolt написав:Хоча думаю, що орендарі смартів, це не той контингент, що приймає ванни.
Я ж тут роками не просто так сиджу - а мотаю все на вус!  Так от, професійні лендлорди(хі-хі) рекомендують ставити саме ванну. Так, як це розширить коло орендарів. Тому, що як буде душова, то ті орендарі, які інколи люблять поніжитись/попаритись у ванній - відпадуть автоматично!
Став ванну,двигун може хто помити зможе
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1597 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 26 тра, 2021 00:59
І песиків також...
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 тра, 2021 06:54
Капусту, також, можна в ній квасити, а потім на Привокзальному продавати.(Блін, випадково Долярчику ідею для бізнесу подав, яким хотів сам зайнятись)
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 26 тра, 2021 08:53
Bolt написав:Капусту, також, можна в ній квасити, а потім на Привокзальному продавати
 Ви, так і не відповіли, чи договір маєте свій і його завжди "підсовуєте" орендарям, чи свій договір витягує рил?
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-