Ковідістерики продовжують постити свій переляк щодо летальності та нової хвилі ковіду восени, але самі чомусь не поспішають вакцинуватися То не могли записатися, то не їхня черга, то вакцина не така, тепер черга завелика... Але ж так планували отримати ковідний паспорт, щоб за кордон їздити. Ось уже ці паспорти погодили з ЄС, з 1 липня видавати почнуть - лише 2 дози вколоти треба Цікаво, що ж насправді заважає?
fler написав:Ковідістерики продовжують постити свій переляк щодо летальності та нової хвилі ковіду восени, але самі чомусь не поспішають вакцинуватися То не могли записатися, то не їхня черга, то вакцина не така, тепер черга завелика... Але ж так планували отримати ковідний паспорт, щоб за кордон їздити. Ось уже ці паспорти погодили з ЄС, з 1 липня видавати почнуть - лише 2 дози вколоти треба Цікаво, що ж насправді заважає?
Я так розумію, що ви вакцинуватись не збираетесь. Але за кордон збираетесь
Цікаво на це подивитись. Чи ви вакцинуетесь все ж таки
Поскольку правительствам не хватает средств на борьбу с пандемией COVID-19, члены G7, по предложению США, решили установить минимальную глобальную ставку корпоративного налога в размере не менее 15%, чтобы, прежде всего, IT-корпорации не уклонялись от уплаты налогов в оффшорах.
Было предвыборное обещание Байдена повысить ставку корпоративного налога с 21% до 28% . Насколько я понимаю он подтягивал левацкие течения под свою избирательную компанию, борьба за расположение избирателей. Однако такое повышение могло повлечь за собой масштабный переезд американских компаний в другие юрисдикции с низкими налогами. Дабы такового не случилось, пришлось прогнуть партнеров на введение единого минимального налога в 15% для бизнеса.Насколько в этом процессе поучаствовал ковид остается только предполагать. ИМХО.
pesikot написав:Я так розумію, що ви вакцинуватись не збираетесь. Але за кордон збираетесь Цікаво на це подивитись. Чи ви вакцинуетесь все ж таки
Якщо цікавить моя думка 1 Для поїздки за корднон треба або вакцинацію , або документ що перехворів, або ПЛР тест 2 Мені простіше користуватись тестом, при цьому я ще й перехворів в лютому,тому якщо якось устаканиться довідки про перехворів-візьму довідку 3 Вже є море держав(та сама Чорногорія) які не вимагають ніяких документів(санітарних) Буду надіятись що й інші одумаються.
pesikot написав:Я так розумію, що ви вакцинуватись не збираетесь. Але за кордон збираетесь Цікаво на це подивитись. Чи ви вакцинуетесь все ж таки
Якщо цікавить моя думка 1 Для поїздки за корднон треба або вакцинацію , або документ що перехворів, або ПЛР тест 2 Мені простіше користуватись тестом, при цьому я ще й перехворів в лютому,тому якщо якось устаканиться довідки про перехворів-візьму довідку 3 Вже є море держав(та сама Чорногорія) які не вимагають ніяких документів(санітарних) Буду надіятись що й інші одумаються.
Ніде не бачив, щоб довідка "що перехворів" хоч десь приймалася. Тому або тест, або вакцинація, але й у випадку вакцинації треба, щоб до неї йшов документ. Думаю, що навіть якщо у нас зробити вакцину, то все одно без паспорту вакцинації доведеться тест робити (тому не поспішаю поки, якщо вже й робити, то щоби був документ білої людини). Щодо "моря держав" - наразі скоріше "калюжа", держав не так і багато, особливо серед тих, що відносно поряд
fler написав:Ковідістерики продовжують постити свій переляк щодо летальності та нової хвилі ковіду восени, але самі чомусь не поспішають вакцинуватися Цікаво, що ж насправді заважає?
Я так розумію, що ви вакцинуватись не збираетесь. Але за кордон збираетесь
Faceless написав:Ніде не бачив, щоб довідка "що перехворів" хоч десь приймалася. Тому або тест, або вакцинація,
1 Станом на зараз - тільки тест 2 Вигляд паспорта вакцинації ще устаканюється 3 Перехворів ,але не пізніше ніж 8 місяців(термін також розглядається)+тест на антитіла(або без них) - розглядається ВООЗ, коли розглянуть і в яких варіантах - побачимо 4 Мене цікавлять тільки ті Держави,де я маю високу ймовірність відпочивати. Навіть ті самі турки то відміняють то вводять... При чому Рік тому - повний локдаун Вчора - давай результат тесту Сьогодні - можна й без тесту(але не всюди) Завтра - ....? Думаю що кількість країн вільних від обмежень буде збільшуватись- і цей параметр буде мати свою вагу при кінцевому прийнятті рішення.
підкажіть який тест найкраще здати щоб переконатися що людина зараз НЕ заразна ?
Який найбільш достовірний ? в голову приходять IgM 360* грн або lgА 360 чи треба їх разом ? це вже 720 грн а тоді вже може краще дивитися в бік ПЛР 891 грн чи взагалі новинка експрес тест антиген 540 грн
мені здається достатньо буде обмежитися IgM 360 грн ? ваша думка якщо час не тисне , який метод найдостовірніший ? я то розумію що в ідеалі всі антитіла lgА , IgM , IgG + ПЛР але так давати нажитися мафії не хочу , мене нещодавно хотіли розвезти на непотрібну операцію по надуманому діагнозу на 20 000 грн у військовому госпіталі але то вже інша історія , так там перед операцією IgM виявилося достатньо , всього віддав близько 1800 грн за всі передопераційні аналізи\обстеження
budivelnik написав:1 Для поїздки за корднон треба або вакцинацію , або документ що перехворів, або ПЛР тест
Ніде не бачив, щоб довідка "що перехворів" хоч десь приймалася.
Це називається тест на антиген Выезд из Украины во Францию возможен с 9 июня 2021 в случае вакцинации от коронавируса, а также отрицательного теста на коронавирус методом ПЦР, сделанного за 72 часа до поездки, или отрицательного теста на антиген - за 48 часов.
yama написав:підкажіть який тест найкраще здати щоб переконатися що людина зараз НЕ заразна ?
Який найбільш достовірний ? в голову приходять IgM 360* грн або lgА 360 чи треба їх разом ? це вже 720 грн а тоді вже може краще дивитися в бік ПЛР 891 грн чи взагалі новинка експрес тест антиген 540 грн
мені здається достатньо буде обмежитися IgM 360 грн ? ваша думка якщо час не тисне , який метод найдостовірніший ? я то розумію що в ідеалі всі антитіла lgА , IgM , IgG + ПЛР але так давати нажитися мафії не хочу , мене нещодавно хотіли розвезти на непотрібну операцію по надуманому діагнозу на 20 000 грн у військовому госпіталі але то вже інша історія , так там перед операцією IgM виявилося достатньо , всього віддав близько 1800 грн за всі передопераційні аналізи\обстеження