Ви зробили це разом
Теперь кушайте, салфетки предлагать не буду
|
|
![]() Вы хотите пропетлять, мол, все привьються - тогда зачем мне прививаться Но это так не работает напомню вам один анекдот
Если кто-то захочет обвинить меня в антисемитизме, то пусть пусть сразу пойдут на ..., и в ... Но суть вакцинации отражён точно. Большинство должно привится, только не шмурдяком в виде Спутник V Так всегда боролись с эпидемиями. Вакцинация ![]() Ничего подобного, ход моих мыслей другой. Я переболела, значит приобрела природный иммунитет, как минимум на год. Что будет дальше - хз. Ковид мутирует, может ослабнет, может нет. Недоисследованным вакцинам я не доверяю. Много информации получаю из разных источников - пока нет ни одного исследования, которое бы доказало, что природный иммунитет слабее, чем искусственный (вакцина). П.С. Недавно узнала, что в РФ принудительно прививают всех работников спецслужб (КГБ и иже с ними) ![]() ![]() Давайте зайдемо з другого боку 1 Слово епідемія по суті - це критична небезпека... 2 У нас якась дивна епідемія 3 Захворіло за півтора року трошки більше 5% населення 4 Померло близько 2% від перехворівших, або 6% від померлих від усіх хвороб, або 0,12% від населення 5 Від обмежень які вводились для боротьби з епідемією померло більше ніж від самої епідемії. 6 Основна маса померлих від епідемії в старших вікових групах(60+) Основна маса збільшених смертей,повязаних з протиепідемічними заходами - в більш молодших вікових групах Тільки я бачу що панічно/істеричні висновки не відповідають реальному становищу?
![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреУже 25 марта Кабмин ввел режим чрезвычайной ситуации и продлил карантин до 24 апреля. Продолжили свое действие ограничения работы общественного транспорта и запрет на междугородные пассажирские перевозки. Работать могли преимущественно продуктовые магазины и аптеки. 11 мая Кабмин смягчил карантин. Разрешили открыть зоны отдыха, скверы и парки, летние площадки кафе и ресторанов, музеи и библиотеки, салоны красоты, стоматологии и т. д. А 3 июня Кабмин принял решение о возобновлении пассажирского авиасообщения: внутреннее авиасообщение разрешили возобновить с 5 июня, а международное – с 15-го. Тобто, за перші дев'ять місяців 2020 року кількість померлих в Україні є майже на 10 тисяч осіб нижчою, ніж за перші дев'ять місяців 2019 року. Так и запишем, "убил карантин". ![]() Досить таки інформативний стосовно нормативних документів сайт.
Протоколи і т.д.
![]() Для осіб з рибячою памятью(памятають тільки те що бачать)
І осіб з логікою інфузорії туфельки (не в стані проаналізувати процеси які були/будуть) 1 Будь-яке примусове насильство на перших етапах введення - може мати позитивний результат.... Наприклад можна різко підняти податки..і в перший місяць після підняття - надходження до Бюджету збільшаться...тільки по результатам року - скоріш за все впадуть 2 Так само і в карантині... спочатку обмежили свободу 40 млн... - в першому кварталі отримали падіння не ковідних смертей і не зупинили ріст ковідних - через пів року отримали ріст смертей не від ковіду і продовжився ріст ковідних... - смертність від ковіду також не зупинили(ріст йшов практично 15 місяців від першого введення локдауну). - після відміни карантину - смертність від ковіду падає сама по собі
![]() budivelnik , особа с извилинами прапорщика стройбата (раз уж у вас, батенька нервы не выдержали
![]() ![]() А может это развал союза через 29 лет их убил? ![]() А может запуск вышек 5g ![]() ![]() Дурень який чогось не знає - обовязково бреше
1 Я бувший прапорщик ВДВ 2 Я інженер будівельник по цивільній спеціальності 3 Я запропонував розглянути причинно/наслідкові звязки Як бачу ні память рибки ні логіка інфузорії - цього зрозуміти не в стані 4 При цьому Чим би я не користувався - але падіння смертей до 30 в добу - передбачив. Те що економічні закони (і інтереси багатих світу цього) змусять відмовитись світ від локдаунів(карантинів) передбачив за 10 місяців до скасування карантину Проти розрахунку середнього віку смерті від усіх причин,від ковіду, середньої ривалості життя і так далі - навіть інфузорії з рибками вже не виступають Так що знімай труси,вдягай хрестик - і вдягай ковпак клоуна для тролизму далі.
|
|