Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
моё мнение если это 1е жильё только в построенном и обжитом доме, а если под инвестицию и жить есть где и доходы позволяют можно и рискнуть (с готовностью к большим или мелким неприятностям).
Успіх написав:І по темі гілки)) Щось Авалон Ап на Сихові - притих? Ну, звели тих 2 будинки - а наступні чому не зводять? Розумію, що зараз усі забудовники "розтягують задоволення", але ж можна було звести хоч "скелети" наступних будинків! Дивно, бо вони Зелену-стріт і Флекс, наче, нормальними темпами будують. А чому тормозять з Авалон-Апом?
про АП погані відгуки: перенаселений район, постійні корки у всі сторони. централізоване опалення дує страшно з вікон знайомі взяли під оренду, вже передумали здавати... терміново шукають покупця...
Доляреку! Беріть терміново ще кілька смартів! Ріел розпродує їх туєву хучу Тільки гляньте заголовки за сьогоднішній ранок! Озолотитеся
Щось уряд за допомогою Дій збирається щеманути ІТшників.Якщо , ще вони повтікають зі Львова , то тут не буде , що робити.
Щипануть поки що тільки 1.5% так званого військового збору. А далі будуть "варити жабу на повільному вогні". Може не повискакують, або повистрибують не всі.
І то чим раз, тим більше! Раз все дорожчає, то чому оренда не має бути 7Кгрн/міс за смарт в НОВЕНЬКОМУ ЖК восени 2022р? Я ж то про 7к гривні завжди кажу, а не про 250$ Що вийде на той час в долярчиках - це вже інша справа А 7Кгрн - буде як з куща!
2 роки жили кацапчук (десь з під дамбаса)із своєю кобітою - платили 9000 грн.+КП чувак-зварювальник, працював тут по контракту - з"їхали. здавач від НР шукав на ті ж гроші орендодавця... нікого... кажу, став за 8тис грн., знайдеш, кожен місяць простою, то як удар по нирках поставив ціну-торг-7800. п°ємо пиво
2 роки жили кацапчук (десь з під дамбаса)із своєю кобітою - платили 9000 грн.+КП чувак-зварювальник, працював тут по контракту - з"їхали. здавач від НР шукав на ті ж гроші орендодавця... нікого... кажу, став за 8тис грн., знайдеш, кожен місяць простою, то як удар по нирках поставив ціну-торг-7800. п°ємо пиво
Якби не бацька, фіг би я тих орендарів би мав. Пи.Си ОСББ вибило кредит+ з кожної квартири по 25кг будуть робити утеплення 10см пінопластом, зара бажаючі замінюють вікна +склять балкони за типовим проектом.Буде встановлений тепловий пункт+ на кожну батарею тепловий лічильник(бо вертикальна розводка).Думаю , враховуючи,що в попередні зими смалили+27°за які я платив ~2кг, після цих заходів вдасься з'економити 35-40%, то це впритул наблизится до витрат на опалення Долярчик з його смартом.