Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
almak написав:В частной беседе, при личном посещении банка, менеджер банка сказал нам, что банк в 90% не принимает никакие документы (указанные в письмах счастья как документы подтверждающие источник происхождения средств), а требует и принимает только справку о доходах
ну, анекдот про охоту, медведей и мужика бородат ("мужик, ну признайся, ты же ходишь сюда совсем не на охоту"), а - зачем на самом деле ходят в Приват, кто может объяснить?
Квесторе_поверніться написав:Можна пластик в відділенні взяти.
Так, у відділенні. Але я думав, що для того, аби йти відділення лише 1 раз (забрати) потрібно попередньо зробити замовлення (через Інтернет). Чи це якось інакше робиться? Карта Універсальна Gold.
Квесторе_поверніться написав:Можна пластик в відділенні взяти.
Так, у відділенні. Але я думав, що для того, аби йти відділення лише 1 раз (забрати) потрібно попередньо зробити замовлення (через Інтернет). Чи це якось інакше робиться? Карта Універсальна Gold.
Спочатку у відділенні береться болванка (пластик), а потім у приват24 прив'язуєте її замість старої картки.
Rebel написав:При переоформленні картки (пластик) в privat24 сайт вимагає ввести номер нової картки. Це я сам маю його генерувати? Чи як?
При перевипуску картки в Приват24 ви можете обрати варіант з віртуальною карткою (без пластику) або перевипуск на пластикову картку, яку отримали у відділенні чи від кур'єра. У випадку з віртуальною карткою номер генерується автоматично.
Rebel написав:Але я думав, що для того, аби йти відділення лише 1 раз (забрати) потрібно попередньо зробити замовлення (через Інтернет).
Замовити картку через Інтернет можна на цьому сайті , але зараз не всіх містах доставляють картки кур'єром. При цьому послуга платна, але замість бомж-картки, яку можна отримати у відділенні, можна замовити іменну карту з фото + .
almak написав:мы заставили ребенка зайти в банк и актуализировать всю!!!
Можна актуализировать паспортные и анкетные данные. Хз, что там в отделении менеджер дал актуализировать.
almak, а сведения из Государственного реестра физических лиц-налогоплательщиков о суммах/источника выплаченных доходов, которую можно заказать в кабинете физлица налоговой не проканает?
Вообще, переписку желательно вести через help@pb.ua, там порой качество выше. А когда начинают не внятное писать, то лучше через тот канал высылать электронное обращение для регистрации.
ps Ребёнок может зайти в свой Приват24 и посмотреть что требуется актуализировать? pps Вот полный список документов, которые канают для происхождения средств.
MASolomko написав:А як Ви робили авторизацію в терміналі? Якщо так, то як?
Не зрозумів питання. Під "нормальним терміналом" я мав на увазі "банкомат" - з лотком та необхідністю вставити фізичну картку. З віртуальною ж картою я можу скористатись лише терміналом типу IBox, де поповнення здійснюється через номер картки - в ньому обмеження 5К на транзакцію.
Приємне враження від Привата - зі столу операціоніста "пропала" рекламка по депозитах. Усьо, депозити не в планах , нікому не потрібні - весь упор на кредитування. Ось такий локомотив по ставках - раніше задирав вверх, нині топчуть до низу. З однієї крайності в іншу.