Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 76987699770077017702 ... 12477>
Повідомлення Додано: Суб 19 чер, 2021 16:50

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:
  Faceless написав:Нещодавно виставили нове диво:
https://ua.m2bomber.com/obj/764262230/v ... ks-vidovaa

Будинок ще не зданий, "задній", що ближче інших до ЖД і Сверстюка, а вид йому перекривають перші дві черги - 95к за 2к.
Точно розгін беруть, що осінню впасти красивіше.

П.С Тут точно якісь побутові інваліди зібрались. Пожерти собі вже приготувати не можуть.
Духова шафа вже давно не є "невід'ємною частиною" плити, і плиту вже назвали "варочна поверхня", і монтуються вони окремо і часто не поряд (взагалі, духова шафа зручніша, якщо не на рівні підлоги, а трохи вище). І не те, що б духовка маст хев, але краще, коли є, ніж коли немає. Особливо, коли її просто включив і що треба поставив, а не совок-стайл: спочатку витягни з неї пів кухні барахла, бо вона використовувалася для зберігання всякого посуду, потім витягни піддон, бо по людськи її не запалиш, а коли вона працює, на плиті газ може згасати.

Якщо чесно, то достатньо самої простої електроплити і мікрохвильовки.
Призначення духовки - мабуть, качку затушкувати, але це ж для "побутових інвалідів" рокет саєнз.

Я трошки вмію готувати, і можу сказати, що ні, недостатньо, якщо хочеться якоїсь різноманітності. Готувати в мікрохвильовці то взагалі збочення, вона для розігріву готової їжі. Мультиварка добре розширює можливості, але наявність духовки таки спрощує багато процесів.
Качку затушкувати якраз можна й у мультиварці.
Котлети як на мене кращі, коли їх обсмажувати не сильно, але потім трохи потомити у духовці (але знову ж таки мультиварка підійде).
Запечене м'ясо, м' ясо по французьки, лазанью там, піцу (навіть якщо напівфабрикат), всілякі запіканки, кіші і т п - без духовки складно обійтись.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8236 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 19 чер, 2021 17:04

"Діаманти із очей..."©

Faceless написав:Думаю, справді крута, бо сама ще й заробила і не на одну кавалірку. В неї капіталу більше, ніж у вас

"Камсамолка, студентка і просто красавіцццо!" :mrgreen:
- ладно, хотів написати більше, але нехай - ставимо крапку на цій оптимістичній ноті :D

Нехай їй повезе!
(думаю, що ще трохи, і у Флая буде реальний шанс скуштувати її смачну/різноманітну кухню)
Успіх

Подякував: 281 раз.
Подякували: 1009 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 19 чер, 2021 17:07

Успіх написав:
  Faceless написав:Думаю, справді крута, бо сама ще й заробила і не на одну кавалірку. В неї капіталу більше, ніж у вас

- ладно, хотів написати більше, але нехай - ставимо крапку на цій оптимістичній ноті :D

Нехай їй повезе!
(думаю, що ще трохи, і у Флая буде реальний шанс скуштувати її смачну/різноманітну кухню)

Шанс буде, якщо вона вирішить відкрити власне кафе у Бучі :mrgreen:
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 19 чер, 2021 17:09

Faceless написав:
Успіх написав:

Нехай їй повезе!

Фаст-фуд из лука? )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 чер, 2021 17:14

stm написав:
  Faceless написав:
Успіх написав:"Камсамолка, студентка і просто красавіцццо!" :mrgreen:

Нехай їй повезе!

Фаст-фуд из лука? )

Тут не знаю, моїх кулінарних знань замало, що можна зробити з цибулі... Карамелізована цибуля як додаток до хот догів, цибулеві кранчі... Французький цибулевий суп ще - але штука специфічна, навряд чи буде популярне, мені не заходить
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 19 чер, 2021 17:26

В рамках субботних дней киддстаф на нашей ветке: я же не просто так дал ссылку на эту звезду бытовотехнического ютьюба. У современной духовки с пароваркой в сравнении с обычной духовкой одинаковое только название. Духовка с пароваркой, по идее, заменяет варочную поверхность, мультиварку, хлебопечку. Она не просто так стоит как евробляха.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5353 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 19 чер, 2021 17:26

Faceless написав:
stm написав:Фаст-фуд из лука? )

Тут не знаю, моїх кулінарних знань замало, що можна зробити з цибулі... Карамелізована цибуля як додаток до хот догів, цибулеві кранчі... Французький цибулевий суп ще - але штука специфічна, навряд чи буде популярне, мені не заходить

Луковые кольца, хризантемы из лука, оладьи из лука, луковые котлеты, лук с карри, луковый пирог, лук по-гречески... Короче, да, можно открываться)) Назову "Лук и стрелы".
Мне луковый суп тоже не зашел.
Natt

Подякував: 620 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 чер, 2021 17:30

духовка тут ні до чого

Успіх написав:

Нехай їй повезе!

думаю, що духовка тут ні до чого
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 19 чер, 2021 17:51

airmax78 написав:В рамках субботних дней киддстаф на нашей ветке: я же не просто так дал ссылку на эту звезду бытовотехнического ютьюба.
Знаете, я б всем мужчинам, кому стукнуло 18 лет, в обязательном порядке давала бы его читать. Тогда браков было бы гораздо меньше, домохозяйств из 1 человека гораздо больше, а значит, спрос на аренду взлетел бы до небес.
Natt

Подякував: 620 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 чер, 2021 18:25

airmax78 написав:В рамках субботних дней киддстаф на нашей ветке: я же не просто так дал ссылку на эту звезду бытовотехнического ютьюба. У современной духовки с пароваркой в сравнении с обычной духовкой одинаковое только название. Духовка с пароваркой, по идее, заменяет варочную поверхность, мультиварку, хлебопечку. Она не просто так стоит как евробляха.

Кіддстаф просто огонь! Якщо тре релакснуть - завжди читаю.

Погоджуюсь з Натт. Якби читав до одруження - треха взагалі не потрібний формат житла.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

#<1 ... 76987699770077017702 ... 12477>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt, debank і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор