Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Да сгорают (был уверен, что нет - но после обсуждения перечитал тарифы - вижу что до 25 грн. кэшбек не выплачивается - сорри если ввел кого в заблуждение) Нет
Востаннє редагувалось Flamingo в П'ят 25 чер, 2021 16:47, всього редагувалось 1 раз.
Мда... чи то я такий невезучий, чи то банк з глюками ) Отримав о.карту, і вже другий день не можуть підключити її до 3д секьюр. Бачать що не підключена, а підключити - виявляється для них проблема. Через це не можу платити на сайтах, де йде запрос на 3д секьюр. Може у когось ще було подібна ситуація - розкажіть, як, і через який термін спромоглися вирішити цю проблему?
1finanсier написав:Мда... чи то я такий невезучий, чи то банк з глюками ) Отримав о.карту, і вже другий день не можуть підключити її до 3д секьюр. Бачать що не підключена, а підключити - виявляється для них проблема. Через це не можу платити на сайтах, де йде запрос на 3д секьюр. Може у когось ще було подібна ситуація - розкажіть, як, і через який термін спромоглися вирішити цю проблему?
Кадата подобное подключение решалось пополнением мабилы на 1 грн через Портмоне Там сразу активировался 3д-сек. Попробуйте, щас похоже от 10грн
1finanсier написав:Мда... чи то я такий невезучий, чи то банк з глюками ) Отримав о.карту, і вже другий день не можуть підключити її до 3д секьюр. Бачать що не підключена, а підключити - виявляється для них проблема. Через це не можу платити на сайтах, де йде запрос на 3д секьюр. Може у когось ще було подібна ситуація - розкажіть, як, і через який термін спромоглися вирішити цю проблему?
Мож не сильно в тему, но была абсолютно один в один ситуация год назад с CB Online. Долбал КЦ несколько дней в итоге меня таки отправили на отделение где её получал. Оказывается менеджер что выдавала, не привязала (забыла?) № телефона к карте. Поэтому смс не приходили и 3д секьюр не работал.