|
ПУМБ (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 06 лип, 2021 23:14
klug, а мне подарили 2 коп: Корректировка округления последнего платежа по рассрочке, договор ID 20.......
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 509 раз.
- Подякували: 1317 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Сер 07 лип, 2021 00:14
Hennady написав:Ну, і само собою, невірні реквізити. Позиція банку озвучена: "реквізити змінюються, ми за цим слідкувати не будемо" - точна цитата у попередньому повідомленні, типу, розбирайтесь самі і т.д. Ось це головне - ця позиція банку.
Було в мене таке. Пішло не той рахунок, хорча організація не змінилася. Був 2603 , а треба на 2600. Написав у фейсбук на органіхзацію, додав квитанцію і організація "перекинула" гроші на потрібний рахунок. Організація рахунки розбирає раз на місяць, коли їм заманеться, місяць чекав на позитивне вирішення.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лип, 2021 01:34
Amethyst написав:klug, а мне подарили 2 коп: Корректировка округления последнего платежа по рассрочке, договор ID 20.......
Ну от, у Вас хоч щось видно, а у мене жодних змін у виписці.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1251 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 07 лип, 2021 08:32
Ferlakur написав: Hennady написав:Ferlakur Місцевий енергозбут
Знайома платить в Хмельницькенергозбут пумбою онлайн, протягом останніх півроку, проблем не помічено.
А я про додаток, ПУМБ онлайн не пробував. Почекаємо, може й дойдуть грошики. Але краще платити на сайті самого енергозбуту, там гроші зараховуються миттєво.
-
Hennady
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лип, 2021 08:40
Hennady написав: Ferlakur написав: Hennady написав:Ferlakur Місцевий енергозбут
Знайома платить в Хмельницькенергозбут пумбою онлайн, протягом останніх півроку, проблем не помічено.
А я про додаток, ПУМБ онлайн не пробував. Почекаємо, може й дойдуть грошики. Але краще платити на сайті самого енергозбуту, там гроші зараховуються миттєво.
Пумб онлайн це в тому числі і додаток. Вона саме в додатку платить, інакше ж кешбеку не буде.
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лип, 2021 10:50
Hennady написав:Aps В том то и дело, что я не знаю поменялся ли счет или он изначально забит неправильный Банк тоже другой. Понятно, что я сегодня не побегу в отделение. Надо брать отпуск за свой счет и тогда идти. Вопрос не в этом. Счета меняются, что логично и очень может быть, но банк за этим не следит и со слов именно этого банка и не должен. Зачем тогда вообще с таким подходом предлагать оплачивать коммуналку в приложении? И почему при таком подходе клиент расплачивается за косяки банка?
я коли сплачую комуналку через портмоне завжди дивлюся чи співпадає рахунок та банк в шаблонах портмоне з вказаними на квитанції постачальника. так що перш ніж натиснути "сплатити" перевіряйте реквізити куди гроші запулюєте. якщо не співпадає - відразу на підтримку скан квиташки. і вони виправлять рахунок в шаблоні. в портмоне так працює. за власними коштами потрібно самому слідкувати а не на банк сподіватися. ви телефонували до постачальника? може в них є такий банківьский рахунок і вони самі зарахують ваші кошти на особовий рахунок без заяв в банк?
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лип, 2021 12:17
mephala написав:так що перш ніж натиснути "сплатити" перевіряйте реквізити куди гроші запулюєте. якщо не співпадає - відразу на підтримку скан квиташки. і вони виправлять рахунок в шаблоні. в портмоне так працює. за власними коштами потрібно самому слідкувати а не на банк сподіватися.
Ви не в темі. Якщо оплачувати комуналку в додатку і обирати постачальника зі списку, то при оплаті не видно ніяких реквізитів, куди будуть зараховані кошти. Про що я і описав детально. А Ви або не читали зовсім, або не зрозуміли про що мова.
-
Hennady
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лип, 2021 15:13
klug написав: Amethyst написав:klug, а мне подарили 2 коп: Корректировка округления последнего платежа по рассрочке, договор ID 20.......
Ну от, у Вас хоч щось видно, а у мене жодних змін у виписці.
А мені аж 3 копійки подарував ПУМБ, розщедрився, у виписці видно також. А стосовно комуналки багато від постачальника залежить, бо є такі, де можна перевірити реквізити перед оплатою, а є й інші, де їх видно тільки після платежу в історії комуналки в додатку. Можливо, ті що не показують, самі слідкують за змінами реквізитів, а інші покладають цю задачу на платників... Підкажете, шановний представник ПУМБ?
-
kreuz
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 263 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лип, 2021 17:01
kreuz написав:Можливо, ті що не показують, самі слідкують за змінами реквізитів, а інші покладають цю задачу на платників...
І не надійтеся. Тут уже були сльози, що не в ту кишеню гроші пішли або зовсім не пішли.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1251 раз.
-
-
Профіль
-
-
1