Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Це 25 прОцентів за 7 місяців - Долярек найкращий інвестор.
крутіше - лише крипта і в2в! Але, хто в крипту вклав більше 1К? А з В2В - так ще треба витягнути https://youtu.be/FIr0KIQK9Rk
Я вклав більше і вивів вже на «кілька смартів» звідти в менше ризикові активи - вклав в будинок під оренду та можливу розбудову на 2 таунхауси і в квартиру теж під оренду.
Квесторе_поверніться написав:Це 25 прОцентів за 7 місяців - Долярек найкращий інвестор.
крутіше - лише крипта і в2в! Але, хто в крипту вклав більше 1К? А з В2В - так ще треба витягнути https://youtu.be/FIr0KIQK9Rk
Я вклав більше і вивів вже на «кілька смартів» звідти в менше ризикові активи - вклав в будинок під оренду та можливу розбудову на 2 таунхауси і в квартиру теж під оренду.
я так розумію, що в Гонти Успіх дослужився до десятника, а дінозаврік до сотника
dinozavrik написав:Я вклав більше і вивів вже на «кілька смартів» звідти в менше ризикові активи - вклав в будинок під оренду та можливу розбудову на 2 таунхауси і в квартиру теж під оренду
Молодці! 👍 Ви - в ІТ, тому вам з тими криптами простіше. Ви там, як кіт в маслі)) А для мене ці всі крипти/акції/форекси - це як створити машину часу)) Тому я обрав більш зрозуміліше для мене - нерухомість 🏗️
dinozavrik написав:Я вклав більше і вивів вже на «кілька смартів» звідти в менше ризикові активи - вклав в будинок під оренду та можливу розбудову на 2 таунхауси і в квартиру теж під оренду
Молодці! 👍 Ви - в ІТ, тому вам з тими криптами простіше. Ви там, як кіт в маслі)) А для мене ці всі крипти/акції/форекси - це як створити машину часу)) Тому я обрав більш зрозуміліше для мене - нерухомість 🏗️
Зате свіжа петрушка завжди буде на столі Курочка по зернятку дзьобає. Все як по Кіосакі
Виручені кошти направити в активи(наприклад взяти ще 2 однушки на ті кошти в класній локації) А самому орендувати, так як оренда заміських будинків - дешева!
Оренда нормального заміського будинку - від 500уе.
Успіх написав:Виручені кошти направити в активи(наприклад взяти ще 2 однушки на ті кошти в класній локації) А самому орендувати, так як оренда заміських будинків - дешева!
Оренда нормального заміського будинку - від 500уе.
Успіх написав:Це 25 прОцентів за 7 місяців - Долярек найкращий інвестор.
я так розумію, що в Гонти Успіх дослужився до десятника, а дінозаврік до сотника