|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 09 лип, 2021 16:45
dinozavrik написав:До В2В ніколи відношення не мав
Виділю
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 09 лип, 2021 17:27
flyman Це про крипту було сказано, а не про наіпаловку омноВ2В 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 10 лип, 2021 16:11
Bolt переглянувши подібні до моєї квартири у Львові, вирішив таки підняти ціну свому айтішнику хоча б на 10% . Він не заперечував. Тим більше, що інфляція росте, а лишніх 600$ на рік не помішають. Як раз на путівку в 5*-й отель в Анталію на тиждень ( в якій ніколи не був) вистачить  p.s. Той, чий нік я не хочу тут НАЗИВАТИ  , чомусь заінтригував мене Лікійською тропою в горах. 
Востаннє редагувалось roberto dark в Суб 10 лип, 2021 16:24, всього редагувалось 1 раз.
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 лип, 2021 16:22
roberto dark написав:Bolt переглянувши подібні до моєї квартири у Львові, вирішив таки підняти ціну свому айтішнику хоча б на 10% . Він не заперечував. Тим більше, що інфляція росте, а лишніх 600$ на рік не помішають. Як раз на путівку в 5*-й отель в Анталію на тиждень ( в якій ніколи не був) вистачить 
Договір по листопад.Теж в жовтні промоніторю олх.Може щось накину.Зара думаю ,що обосную підвищеня тим , що збираюсь зробит шафу купе(навіть не знаю на скільки затяне, бо минулого літа прикідува в то виходило ~15кг,зараз мабудь дорожче)
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 10 лип, 2021 16:27
Bolt написав: roberto dark написав:Bolt переглянувши подібні до моєї квартири у Львові, вирішив таки підняти ціну свому айтішнику хоча б на 10% . Він не заперечував. Тим більше, що інфляція росте, а лишніх 600$ на рік не помішають. Як раз на путівку в 5*-й отель в Анталію на тиждень ( в якій ніколи не був) вистачить 
Договір по листопад.Теж в жовтні промоніторю олх.Може щось накину.Зара думаю ,що обосную підвищеня тим , що збираюсь зробит шафу купе(навіть не знаю на скільки затяне, бо минулого літа прикідува в то виходило ~15кг,зараз мабудь дорожче)
Я мотивував тим, що з минулого року ціни піднялись на 20% , а я йому ще й знижку роблю за те що чемний і вчасно платить. А що без шафи купе ніяк? У мене гардероб, і це найкраще бо то на віка 
-
roberto dark
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 лип, 2021 17:18
Bolt написав:Зара думаю ,що обосную підвищеня тим , що збираюсь зробит шафу купе(навіть не знаю на скільки затяне, бо минулого літа прикідува в то виходило ~15кг,зараз мабудь дорожче)
Вартість деяких позицій ДСП і фурнітури виросла в 2 рази, тому будете здивовані новою ціною 
-
stryzhko
-
-
- Подякував: 412 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 лип, 2021 18:35
stryzhko написав:Bolt написав:Зара думаю ,що обосную підвищеня тим , що збираюсь зробит шафу купе(навіть не знаю на скільки затяне, бо минулого літа прикідува в то виходило ~15кг,зараз мабудь дорожче)
Вартість деяких позицій ДСП і фурнітури виросла в 2 рази, тому будете здивовані новою ціною 
Ціни на все ростуть у всьому світі, тільки на квартири у Анталії падають  Чи може у пана Стрижка, є інформація також і про нерухомість у Туреччині???? Про шафи у Львові ви ж усе знаєте 
-
roberto dark
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 лип, 2021 18:56
roberto dark написав: Bolt написав: roberto dark написав:Bolt переглянувши подібні до моєї квартири у Львові, вирішив таки підняти ціну свому айтішнику хоча б на 10% . Він не заперечував. Тим більше, що інфляція росте, а лишніх 600$ на рік не помішають. Як раз на путівку в 5*-й отель в Анталію на тиждень ( в якій ніколи не був) вистачить 
Я мотивував тим, що з минулого року ціни піднялись на 20% , а я йому ще й знижку роблю за те що чемний і вчасно платить. А що без шафи купе ніяк? У мене гардероб, і це найкраще бо то на віка 
В мене з меблів, крім кухні все старе, 80х років.Думаю викінути дві шафи і зробити купешку на всю стіну.Хоча кватирнту пофіг.Щось я сумніваюсь,що якщо я вбухаю в меблі скажімо 70-80кг, це допоможе підняти оренду до 8кг.Мені , доречі чувак, що кухню робив , так і казав , що важливо прорахувати ,чи за разунок вкладання коштів , вдасться співставимо підніти оренду чи ні(бо він крім виготовлення меблів , ще дві хати здає 
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 10 лип, 2021 21:05
в 2000м мой первый бизнес был игровые компьютерные залы. Очередь была по записи на 1 день вперёд. Потом у многих появились нормальные приставки и клиентов стало меньше, когда нарот начал покупать компы клиентов осталось совсем мало (в основном приходили задроты поиграть по сети), а когда провели народу интернет... бизнес вообще сдох, даже аренду не покрывал. То же самое будет когда каждый 2й киевлянин/львовянин будет что то сдавать. Арендаторы были и будут, но над доходностью 3% годовых посмеются даже вкладчики ощадбанка.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2