Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 722723724725726 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Пт 09 июл, 2021 15:45

dinozavrik писал(а):
  flyman писал(а):
  dinozavrik писал(а):
Я вклав більше :) і вивів вже на «кілька смартів» звідти в менше ризикові активи - вклав в будинок під оренду та можливу розбудову на 2 таунхауси і в квартиру теж під оренду.

я так розумію, що в Гонти Успіх дослужився до десятника, а дінозаврік до сотника :)

До В2В ніколи відношення не мав

Виділю
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пт 09 июл, 2021 16:27

flyman
Це про крипту було сказано, а не про наіпаловку омноВ2В :mrgreen:
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Сб 10 июл, 2021 15:11

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Bolt переглянувши подібні до моєї квартири у Львові, вирішив таки підняти ціну свому айтішнику хоча б на 10% . Він не заперечував. Тим більше, що інфляція росте, а лишніх 600$ на рік не помішають. Як раз на путівку в 5*-й отель в Анталію на тиждень ( в якій ніколи не був) вистачить :D
p.s. Той, чий нік я не хочу тут НАЗИВАТИ :twisted: , чомусь заінтригував мене Лікійською тропою в горах. :roll:
Последний раз редактировалось roberto dark Сб 10 июл, 2021 15:24, всего редактировалось 1 раз.
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 10 июл, 2021 15:22

roberto dark писал(а):Bolt переглянувши подібні до моєї квартири у Львові, вирішив таки підняти ціну свому айтішнику хоча б на 10% . Він не заперечував. Тим більше, що інфляція росте, а лишніх 600$ на рік не помішають. Як раз на путівку в 5*-й отель в Анталію на тиждень ( в якій ніколи не був) вистачить :D

Договір по листопад.Теж в жовтні промоніторю олх.Може щось накину.Зара думаю ,що обосную підвищеня тим , що збираюсь зробит шафу купе(навіть не знаю на скільки затяне, бо минулого літа прикідува в то виходило ~15кг,зараз мабудь дорожче)
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 10 июл, 2021 15:27

Bolt писал(а):
  roberto dark писал(а):Bolt переглянувши подібні до моєї квартири у Львові, вирішив таки підняти ціну свому айтішнику хоча б на 10% . Він не заперечував. Тим більше, що інфляція росте, а лишніх 600$ на рік не помішають. Як раз на путівку в 5*-й отель в Анталію на тиждень ( в якій ніколи не був) вистачить :D

Договір по листопад.Теж в жовтні промоніторю олх.Може щось накину.Зара думаю ,що обосную підвищеня тим , що збираюсь зробит шафу купе(навіть не знаю на скільки затяне, бо минулого літа прикідува в то виходило ~15кг,зараз мабудь дорожче)

Я мотивував тим, що з минулого року ціни піднялись на 20% , а я йому ще й знижку роблю за те що чемний і вчасно платить. А що без шафи купе ніяк? У мене гардероб, і це найкраще бо то на віка :wink:
roberto dark

Сообщение Добавлено: Сб 10 июл, 2021 16:18

Bolt писал(а):Зара думаю ,що обосную підвищеня тим , що збираюсь зробит шафу купе(навіть не знаю на скільки затяне, бо минулого літа прикідува в то виходило ~15кг,зараз мабудь дорожче)

Вартість деяких позицій ДСП і фурнітури виросла в 2 рази, тому будете здивовані новою ціною
stryzhko

С нами с: 04.10.16
Благодарил (а): 412 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 10 июл, 2021 17:35

stryzhko писал(а):
Bolt писал(а):Зара думаю ,що обосную підвищеня тим , що збираюсь зробит шафу купе(навіть не знаю на скільки затяне, бо минулого літа прикідува в то виходило ~15кг,зараз мабудь дорожче)

Вартість деяких позицій ДСП і фурнітури виросла в 2 рази, тому будете здивовані новою ціною

Ціни на все ростуть у всьому світі, тільки на квартири у Анталії падають :twisted: Чи може у пана Стрижка, є інформація також і про нерухомість у Туреччині???? Про шафи у Львові ви ж усе знаєте :mrgreen:
roberto dark

Сообщение Добавлено: Сб 10 июл, 2021 17:56

roberto dark писал(а):
  Bolt писал(а):

Я мотивував тим, що з минулого року ціни піднялись на 20% , а я йому ще й знижку роблю за те що чемний і вчасно платить. А що без шафи купе ніяк? У мене гардероб, і це найкраще бо то на віка :wink:

В мене з меблів, крім кухні все старе, 80х років.Думаю викінути дві шафи і зробити купешку на всю стіну.Хоча кватирнту пофіг.Щось я сумніваюсь,що якщо я вбухаю в меблі скажімо 70-80кг, це допоможе підняти оренду до 8кг.Мені , доречі чувак, що кухню робив , так і казав , що важливо прорахувати ,чи за разунок вкладання коштів , вдасться співставимо підніти оренду чи ні(бо він крім виготовлення меблів , ще дві хати здає :)
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 10 июл, 2021 19:05

Bolt писал(а):(бо він крім виготовлення меблів , ще дві хати здає

Кожен "чистильник взуття" виходить на арену лендлордства :evil:
Ну нічо, я їм покажу наступного року "Кузькіну мать"! :mrgreen: :lol:
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Сб 10 июл, 2021 20:05

Успіх писал(а):
  Bolt писал(а):(бо він крім виготовлення меблів , ще дві хати здає

Кожен "чистильник взуття" виходить на арену лендлордства :evil:
Ну нічо, я їм покажу наступного року "Кузькіну мать"! :mrgreen: :lol:

в 2000м мой первый бизнес был игровые компьютерные залы. Очередь была по записи на 1 день вперёд. Потом у многих появились нормальные приставки и клиентов стало меньше, когда нарот начал покупать компы клиентов осталось совсем мало (в основном приходили задроты поиграть по сети), а когда провели народу интернет... бизнес вообще сдох, даже аренду не покрывал. То же самое будет когда каждый 2й киевлянин/львовянин будет что то сдавать. Арендаторы были и будут, но над доходностью 3% годовых посмеются даже вкладчики ощадбанка.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
  #<1 ... 722723724725726 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор