Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Таки 2 залишили)))))))) То вони ще на стіні, чи вже на підлозі? В орендній квартирі, чи собі в будинок забрали? )))
Bolt написав:Якщо я там навіть зроблю супер ремонт з новими меблями, то все одно не здам , скажімо як в,, Місті трав''за 13-14кг , бо немає модних місць загального користуваня).
А хто робить "супер-ремонт" для оренди? - зробили косметику, замінили меблі.... - якщо є в тому сенс. А нема сенсу - то і не чіпати! А краще - продати і купити, та хоч на Левандівці 2 смарти на котловані)) - хоча 2 вже не вийде, а лише 1 Але нічо, ви ще потримайте 2-3р. то і 1го смарта на котловані, за виручені кошти з старого фонду - не купите. ДумайТЕ!
п.с. А круто буде наступного року - смарт з ремонтом на (якійсь) Левандівці, буде дорожче коштувати, ніж Ваша двушка з напів-ремонтом в трошки кращій локації!
Запакував в упаковочну стрічку та завіз в гараж до ,,кращих часів''.
https://lviv.nashigroshi.org/2021/07/09 ... Btym-T8v_M Долярчику потрібно реально НАПРЯГТИ СІДНИЦІ. Бо це вже не "місто смартів" буде, а цілий МЕГАПОЛІС. Звідки на Левандівці стільки квартирантів набереться на ті СМАРТИ? ( це не жарт!!!) Хіба будуть здаватись як СОЦІАЛЬНЕ ЖИТЛО, за державний рахунок, для переселенців із австрійських будинків на Городоцькій, згідно прогнозу vitaliian ))
roberto dark написав:https://lviv.nashigroshi.org/2021/07/09/deputaty-dozvolyly-zabuduvaty-avtostoyanku-na-levandivtsi/?fbclid=IwAR3ynUBUGEVllRlog2KWEq2f9FnBXnBztJCwN--VlwsV6qY3sBtym-T8v_M Долярчику потрібно реально НАПРЯГТИ СІДНИЦІ. Бо це вже не "місто смартів" буде, а цілий МЕГАПОЛІС. Звідки на Левандівці стільки квартирантів набереться на ті СМАРТИ? ( це не жарт!!!) Хіба будуть здаватись як СОЦІАЛЬНЕ ЖИТЛО, за державний рахунок, для переселенців із австрійських будинків на Городоцькій, згідно прогнозу vitaliian ))
Короче.Інших засобів для прилаштувння грошей крім гривнедепо вже немає.
Bolt написав:Короче.Інших засобів для прилаштувння грошей крім гривнедепо вже немає.
если хотите их обратно вынуть наверное нет... Когда крысы массово побегут из переоцененного бетона мало не покажется.
Вполне вероятный сценарий в будущем. А начнётся этот 9й вал естественно со столичных пригородов и прочих ебеней, цены на которые вообще могут сложиться в разы. Селяви как говорится...
roberto dark написав:Вполне вероятный сценарий в будущем. А начнётся этот 9й вал естественно со столичных пригородов и прочих ебеней, цены на которые вообще могут сложиться в разы. Селяви как говорится..
да хотелось бы, я бы тогда ещё несколько объектов за 5 копеек купил. Мне вапщет пофиг на цену меня интересует доходность. Если цена сложится в разы - доходность тоже вырастет в разы.
roberto dark написав:Вполне вероятный сценарий в будущем. А начнётся этот 9й вал естественно со столичных пригородов и прочих ебеней, цены на которые вообще могут сложиться в разы. Селяви как говорится..
да хотелось бы, я бы тогда ещё несколько объектов за 5 копеек купил. Мне вапщет пофиг на цену меня интересует доходность. Если цена сложится в разы - доходность тоже вырастет в разы.
Дело в том, что ещё надо ИМЕТЬ НА ЧТО ПОКУПАТЬ ОБЕСЦЕННЫЕ АКТИВЫ и знать какие именно. А доходность во время самого кризиса ( особенно ставки на аренду коммерции В ЕБЕНЯХ) снизятся ОЧЕНЬ СИЛЬНО, из-за падения платежеспособности населения. Вырастет ВСЁ только КОГДА-ТО в ДАЛЁКОМ БУДУЩЕМ, но это уже совсем другая история
roberto dark написав:а доходность снизятся ОЧЕНЬ СИЛЬНО из-за падения платежеспособности населения.
ага стричь людей станут на улицах а зубы все сразу поудаляют чтобы сэкономить на стоматологе. Доходность снизится когда начнется отток жителей из епеней, тогда математически бизнесу не для кого будет арендовать коммерцию. Но куда вчерашним понаехам (уже купившим квартиры и сделавших в них ремонты) дальше ехать представляю с трудом, в Израиль что ли.