|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Пон 12 лип, 2021 17:52
detroytred написав: Які можуть бути великі принципові претензії до ЗЕ? Вже ж багато разів на цих сторінках лунало, що ЗЕ продовжує теж саме, що і ПО.
Только что писали о многочисленных зашкварах, теперь - "какие могут быть претензии"  Меня, например, вполне устраивает политический курс Зе: - в меру националистический - де-факто отказ от Минских соглашений (эти соглашения не имеют статус международного договора, а потому оставляют место для дискуссий и пересмотра) - постучал ботинком по трибуне, требуя от западных толерастов определенности в вопросе ЕС и НАТО - жесткая политика в отношении РФ - придавил мертвечука Я бы поступал точно так же. В экономике я ничего не понимаю, поэтому не могу оценить.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 12 лип, 2021 18:32
Starikan написав: detroytred написав: Хвилинку. От пригадайте хфілософію будівельника стосовно, що він не стикається з владою, що є умови для розвитку, було б бажання. Так тоді тим паче громадянину побоку що По, що ЗЕ. З точки зору їх серйозних управлінченських дій.
С этим категорически не согласен. Будивельник уже давно сам себе режиссер. Если не будет каких-то очень черных лебедей - ему действительно побоку. А основная масса очень даже зависит от По и Зе. Почти треть населения - пенсы, напрямую зависящие от серьезных решений высшей власти.
1 Кожен сам вибирає алгоритм свого розвитку(життя) 2 Будівельник - не хоче залежати від дій/рішень будь-якої влади: -комуністичної Кравчука, -директорської Кучми, - бандитської-Януковича, - капіталістичної Ющенко/Порошенко -популістичної Зеленського Тому свідомо пішов в ті галузі бізнесу,які не потребують участі в тендерах,договорняках з владою/партіями... Це звичайно дещо обмежило мої можливості розвитку..але розширило ступінь власної свободи. 3 Дейтройти(люмпени по менталітету) - хочуть залежати від чужих рішень Куди не ткни ми читаємо - нехай хороші можновладці прийдуть і от тоді.....а що тоді? Будівельники як були багатими - так ще багатшими стануть Дейтройти як сиділи на холодній печі бо дрова купити нізащо - так сидіти й будуть Starikan написав:...В экономике я ничего не понимаю, поэтому не могу оценить.
Хоч я й не залежу від влади...але від влади залежить майбутнє моїх дітей/внуків.... Так як кожна влада має свої плюси/мінуси..то я голосував.... за Ющенка/Порошенка - бо ті пропонували нам стати самостійними і не залежними як від росії так і від впливу внутрішніх ждунів... Як на мене - а будь які вислови,які знімають відповідальність за власне майбутнє з конкретної людини і пробують перекласти цю відповідальність на міфічних ХОРОШИХ МОЖНОВЛАДЦІВ - це шлях в прірву.... Краще 40 млн активних при поганих можновладцях, ніж 2 млн Будівельників і 38 млн ждунів- при хороших можновладцях
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 12 лип, 2021 20:23
Starikan написав: detroytred написав: Які можуть бути великі принципові претензії до ЗЕ? Вже ж багато разів на цих сторінках лунало, що ЗЕ продовжує теж саме, що і ПО.
Только что писали о многочисленных зашкварах, теперь - "какие могут быть претензии"  Меня, например, вполне устраивает политический курс Зе: - в меру националистический - де-факто отказ от Минских соглашений (эти соглашения не имеют статус международного договора, а потому оставляют место для дискуссий и пересмотра) - постучал ботинком по трибуне, требуя от западных толерастов определенности в вопросе ЕС и НАТО - жесткая политика в отношении РФ - придавил мертвечука Я бы поступал точно так же. В экономике я ничего не понимаю, поэтому не могу оценить.
Я мав на увазі особливі претензії до ЗЕ відносно претензій до ПО та ін. Тобто він також зашкварюється, як і інші.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 лип, 2021 20:24
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 лип, 2021 20:35
Starikan написав:Меня, например, вполне устраивает политический курс Зе: - в меру националистический - де-факто отказ от Минских соглашений (эти соглашения не имеют статус международного договора, а потому оставляют место для дискуссий и пересмотра) - постучал ботинком по трибуне, требуя от западных толерастов определенности в вопросе ЕС и НАТО - жесткая политика в отношении РФ - придавил мертвечука Я бы поступал точно так же.
Аналогічно Бо для По президентство було «чисто бізнес» і нічого особистого.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 12 лип, 2021 20:41
Ukrainian написав: Starikan написав:Меня, например, вполне устраивает политический курс Зе: - в меру националистический - де-факто отказ от Минских соглашений (эти соглашения не имеют статус международного договора, а потому оставляют место для дискуссий и пересмотра) - постучал ботинком по трибуне, требуя от западных толерастов определенности в вопросе ЕС и НАТО - жесткая политика в отношении РФ - придавил мертвечука Я бы поступал точно так же.
Аналогічно Бо для По президентство було «чисто бізнес» і нічого особистого.
Я щось не догнав 1 Безвіз яким боком до чисто бізнесу? 2 Чим Порошенко був більшим чи меншим націоналістом? від Зеленського? Це зеленський стартував з жвачки всіх почую-все зроблю і прийшов до тез які висунув ще Порошенко 3 Чим Томос допомагав Порошенко в якості бізнесу... І таких чим - в мене вагон і маленький возик.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 12 лип, 2021 20:42
Будівельник Єралашику твій оцей будується на наступних нереаліях (тобто твоїх вигадках, дурні): 1. Апріорі більшість населення держави залежить від влади. І якщо суперхитродупий будівельник проскоче, знайде собі шпринку, то інші, більшість не може. Бо державі, суспільству потрібні чиновники, всл, лікарі, робітники і т.д.
2. Ти читати н вмієш. Не "нехай хороші можновладці прийдуть...", а наявність можновладців, у яких є мета створення відповідних відношень (законних, розвинутих) в державі, -- є безумовним фактором для розвитку і змін. А оскільки я це тобі вже десятки разів і кілька років саме це пояснював, виправляв твоє таке перекручення моїх твердженнь, то ти просто вкотре збрехав. І на брехні будуєш.
3. На брехні, що детройти сидять на холодній печі бо дрова купити нізащо. От дійсно, от як ти можеш отак брехати-то? Як кисіль... До речі,це в нього українці (зрозуміло, окрім мільйонерів аля будівельників)) замерзають... Невже ти не бачиш до якої дурні припускаєшся аби зневажити.
4. Хороші пагані можновладці. Це твоя маячня. У можновладців, особливо у посадовців, є їх ПРЯМІ обов'язки. І уяви --- в тих країнах, де вони не виконують ці обов'язки, як треба, тобто згідно вимог законів і правил ---- там нема високого рівня життя, розвитку.
Ось на оцих дурнутиках ти й побудував. Без нічого в тебе нема.
До речі, ти знов злився про сестру! Ти навіть найближче оточення, здається, не можеш змінити, а мариш про 40 млн. активних))) Хоча от тільки нещодавно сам підтвердив мою думку, що треба й слабкішим сприятливі умови для розвитку створювати.
Давай про сестру... Чому твій метод)) не працює. Навіть на найближчих. А ти щось хочеш (або чекаєш) від тих, хто далеко від впливу.
Згенеруй черговий єралашик про сестру. Як так - гірше твої працівників... Чому твій! алгоритм, який ти так усім радиш!, не спрацьовує навіть! на твоєму найближчому оточенні?
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 лип, 2021 21:07
Starikan написав: detroytred написав: Хвилинку. От пригадайте хфілософію будівельника стосовно, що він не стикається з владою, що є умови для розвитку, було б бажання. Так тоді тим паче громадянину побоку що По, що ЗЕ. З точки зору їх серйозних управлінченських дій.
С этим категорически не согласен. Будивельник уже давно сам себе режиссер. Если не будет каких-то очень черных лебедей - ему действительно побоку. А основная масса очень даже зависит от По и Зе. Почти треть населения - пенсы, напрямую зависящие от серьезных решений высшей власти.
Це звісно був сарказм. Навіть той же Будівельник залежить від влади досить сильно. Він тільки не бачить і не розуміє зв'язку. Малось на увазі, що суттєвих змін наші можновладці не роблять. Тому пересічний особливо не переймається - чи По, чи ЗЕ.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 лип, 2021 23:00
detroytred написав: Малось на увазі, що суттєвих змін наші можновладці не роблять. Тому пересічний особливо не переймається - чи По, чи ЗЕ.
Ну да, конечно. А 73% ? А рейтинги, антирейтинги и доверие? Видимо, я не понимаю хода ваших рассуждений. Все время упираюсь в противоречия, сарказмы и т.п.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 12 лип, 2021 23:32
Starikan написав: detroytred написав: Малось на увазі, що суттєвих змін наші можновладці не роблять. Тому пересічний особливо не переймається - чи По, чи ЗЕ.
Ну да, конечно. А 73% ? А рейтинги, антирейтинги и доверие? Видимо, я не понимаю хода ваших рассуждений. Все время упираюсь в противоречия, сарказмы и т.п.
Ключове слово -- особливо. Ну от дійсно Ви особисто серед тих, хто був за ЗЕ бачили багато дійсно його прихильників? Рейтинги? Опитування? Наприклад, зараз. Підійшли, запитали. Ляпнув, що довіряє. За великим рахунком (про що з мого боку йде мова) да пофіг пересічному. Більшості пересічних. От саме з цього пофіг і виникає можливість можновладцям маніпуляцією змінювати поглади-думки пересічних. В непофігістів так легко поглади-думки-прихилення не зміниш. Хоч пачкою гречки, хоч яскравою промовою, хоч бейонсами і тещо. Їм набагато більше пофіг, ніж, наприклад, Вам стосовно моїх дописів. Я ж бачу, як Ви їх уважно читали)) А їм ще більше пофіг...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|