Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Вы понимаете разницу между "самыми высокими темпами прироста" и "самым большим количеством должников"?
Это финансовый форум, или сборище риелторов без образования?
PS: и еще одно замечание: 7,1% должников от всех - это не 7,1% долга в денежном эквиваленте. Долги за коммуналку на сегодня превышают 70 млрд грн
я прекрасно розумію і знав, що ви напишете в цьому контексті ви ж написали, як завжди, одне - про кількісний показник боргів, а зараз трактуєте інше - про якісний
количество должников за 1-е полугодие выросло еще на 700 тыс человек (+20,4%). Самые высокие темпы прироста - по долгам за услуги ЖКХ и просроченным кредитам
zРадио написав:PS: и еще одно замечание: 7,1% должников от всех - это не 7,1% долга в денежном эквиваленте. Долги за коммуналку на сегодня превышают 70 млрд грн
нєфіг крутитись, як вуж на сковорідці. навчіть визнавати косяки.
Востаннє редагувалось stas_rst в Пон 19 лип, 2021 15:17, всього редагувалось 1 раз.
zРадио написав:Это финансовый форум, или сборище риелторов без образования?
Читайте назву гілки, повільно плямкаючи губами. Ще краще, - створіть гілку на кшталт "Я і мої прогнози. Любов і ненависть". Там вам буде сухо і комфортно.
Крім того, Україна стає привабливішою для інвештицій - так пише "Василь Кicіль і Партнери" "Інтегральний показник Індексу інвестиційної привабливості* у першій половині 2021 року дещо зріс у порівнянні з минулим періодом та склав 2,84 бали з 5-ти можливих — за підсумками другої половини 2020 року він складав лише 2,4 бали."
Можливо, прогноз "зменшення цін КРЖН" варто переглянути?
2 одинаковые ссылки. Не вижу про белорусских программистов. Как их много - есть оценки? Дайте информацию, плиз.
Что касается увеличения инвест. привлекательности - хорошо, что EBA это намеряла, но суверенный кредитный рейтинг все тот же, B (причем, уже 19 лет). Собственники капитала ориентируются на него
stas_rst написав:я прекрасно розумію і знав, що ви напишете в цьому контексті ви ж написали, як завжди, одне - про кількісний показник боргів, а зараз трактуєте інше - про якісний
Вы снова демонстрируете безграмотность. Тут не количественный/качественный, а относительный/абсолютный
stas_rst написав:нєфіг крутитись, як вуж на сковорідці. навчіть визнавати косяки.
Мне нечего крутиться - я дал полную информацию, приложив ссылку (которой смогли воспользоваться и вы). Ваша же задача - это провокация, забалтывание темы. Содержание не важно - важно что-то противопоставить, причем сместить акцент с проблемы на личностные разборки
zРадио написав:Мне нечего крутиться - я дал полную информацию, приложив ссылку (которой смогли воспользоваться и вы). Ваша же задача - это провокация, забалтывание темы. Содержание не важно - важно что-то противопоставить, причем сместить акцент с проблемы на личностные разборки
ви дали посилання на дослідження, з якого видно саме 7,1% ЖКГ, при цому наголосивши, що
Самые высокие темпы прироста - по долгам за услуги ЖКХ и просроченным кредитам
, що уже не відповідає дійсності! Адже темпи приросту не по "долгам за ЖКГ", а по їх кількості, а у вас з повідомлення читається саме, як ключовий борг населення у грошовому вимірі, що й самі підтвердили, приліпивши 70 млрд., яких у дослідженні немає. Божа роса, одним словом. І напоркуа мені ваша ссилка, якщо скористався ще задовго до вашого епосу ось цією - https://drive.google.com/drive/folders/ ... 5sKUIoVRU4
Востаннє редагувалось stas_rst в Пон 19 лип, 2021 15:38, всього редагувалось 1 раз.
zРадио написав:Это отвечает действительности! Число должников по коммуналке увеличилось на 21,2%. Остальные сегменты должников показали меньшие темпы прироста.
Сподіваюсь, ця фраза теж була захована у ваших твердженнях про:
zРадио написав:Долги за коммуналку на сегодня превышают 70 млрд грн
То ви визначетесь, чи ви про темпи, чи про суми ... бо знову МХЗ через попу.
якщо про залізницю, то гляньте на будівлі біля колій, козирки на станціях і т.п - вони геть цілком руді від оксиду заліза. На Кардачах особливо добре видно
руді, бо жалізо ржавіє, а не від пилюки від колес та рейок
Руді не тільки металеві поверхні, а й пластикові, бетонні і інші